Am si eu o curiozitate. Am fost in vizita de rev. la cineva si rula o melodie. Sunt curios daca stie careva cum se numeste. E atasata la post.
Am si eu o curiozitate. Am fost in vizita de rev. la cineva si rula o melodie. Sunt curios daca stie careva cum se numeste. E atasata la post.
Salutare . Caut o piesa dance , nu stiu sigur daca este retro sau nu dar are un feeling de oldie , foarte ritmata si numai 'artificial music' : base si alte efecte , o fata canta si versurile sunt cam dupa cum urmeaza : "...... that's why bye bye bye , i'm leaving here with you ....can make it true ...." . De foarte multe ori se aude "bye bye bye" . Stiu ca nu va ajuta mult , caut piesa de ceva timp si pana acum nu am reusit sa gasaesc , ma gandeam sa incerc si cu voi .
Din pacate nu este acea melodie , mersi totusi ca ti-ai dat interesul . Piesa pe care o caut este mult mai ritmata , un fel de dance-house ; am incercat fiecare piesa de pe toube cu denumirea bye bye si nu este printre acestea . Daca iti amintesti de piesele dr. Alban / Paula Abdul - parca cu acele piese seamana , dar nu cred ca este din anii '80 . Daca va mai ajuta cateva cuvinte din versuri :
I just wanna .... in the club right now , right now (cu strigat) . Stiu ca nu prea ajuta , it's the best I can remember . Damn song
Am auzit pe kiss FM (Kiss in the mix) o melodie compusa doar dintr-un solo de chitara.
Este difuzata in fiecare zi.
Nimeni (pana acum) nu a mi-a putut spune numele melodiei![]()
incepe fluierand .... si o parte din primele versuri : If you ever knew what i did before....all the things i did....would you still come with me.... am tot cautat-o
Mersi!
caut si eu o melodie,mai veche, nu prea stiu ce sa zic despre ea doar ca are in refren ceva gen:"roaca roaca macrofon" (am scris exact cum se aude)...e destul de cunoscuta,poate sa imi zica cineva cum se numeste?
ms,asta e.
andrewqp,am precizat ca am scris cum se aude...sau cel putin cum am inteles eu ca se aude![]()
salut , am auzit la kiss kiss in the mix 2 melodii destul de noi si nu stiu cum se numesc:
--- la prima am o inregistrare si as dorii titlul ( cei de la radio au zis ca se numeste "pit lefer - be my lover" dar nu o gasesc deloc,nici nu exista : Zippyshare.com - podcast_kiss_kiss_in_the_mix_17_feb_2011.mp3
--- la a doua stiu cateva versuri si stiu ca e cantata de un baiat: "time to be free time to see me... /im running out of time" . MULTUMESC MULT !!!
Damn, ma obsedeaza a 2-a melodie (1:13), stie cineva cum se numeste ?
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-test-drive/700938
Later Edit: Nici prima melodie nu suna rau.![]()
Un coleg m-a intrebat sa ii caut melodia din video...
Ma puteti ajuta cu titlul melodiei? Eu stiu doar cine o canta: Bibanu MixXL.
Va multumesc!
Bookmarks