Poti sa descrii umpic mai mult ? de exemplu cum aratau ce se intampla etc, numai din descrierea aceea nu-mi dau seama si sunt o tona...
Poti sa descrii umpic mai mult ? de exemplu cum aratau ce se intampla etc, numai din descrierea aceea nu-mi dau seama si sunt o tona...
ok veterani ai desenelor animate , am nevoie de ajutorul vostru . Erau niste desene pe Cartoon Network chiar cand au aparut in Romania (pe vremea aia cred ca aveam maxim 5-6 ani ) . Era cu un grup de copii care mergeau la scoala si faceau o gramada de chestii interesante iar in beciul scolii locuia un copil (cu nasul mare , imbracat tot in mov parca ce avea si o pisica ) . Copilul acela era personajul negativ . Singurul episod care il mai tin minte e acela in care trebuiau sa faca un proiect pt astronomie : baietii buni au facut o racheta iar tipu rau a facut un fel de arcade machine din care au iesit planetele si s-au imprastiat prin scoalaiar copii cu rachetele trebuiau sa duca fiecare planeta +soarele intr-o clasa anume (stiu ca soarele era fix in camera cu boilere adica unde locuia personajul negativ ) . De multe ori am incercat cu varumi-o sa aflam cum se numesc desenele alea da nu am reusit ...sunt extrem de vechi (de pe vremea in care a aparut CN in Ro .. adica prin 97-98 )
---------- Post added 26-06-2010 at 05:19 PM ----------
---------- Post added 26-06-2010 at 05:21 PM ----------
that`s it. Thanks dude
. stiam ca o sa isi aduca aminte careva de desenele astea . Nu mai tineam minte numele pentru ca nu au "rezistat" prea mult pe cartoon network (sau nu asa de mult fata de celelalte desene de pe vremea aia ) .Oricum toate erau faine
![]()
. Nu ca desenele din ziua de azi
![]()
excelente!- ce amintiri
Erau pe Fox Kids �n fiecare dimineață de la ora 06.20.
Și să nu uit de
![]()
![]()
Jack Piratul cel Teribil rulează, mă amuza teribil fiecare episod
-
Cartoon Network au difuzat la un moment dat o serie de episoade pilot, păcat că nu au avut priză la public exact cele mai interesante titluri din serie precum
The Kitchen Casanova
Jof
ahahahaha! lollol
Băăăăăăăăăăăăăă! Cum se uită toți la FlapJack de gata, gata să-l omoare! AHAHAHAHAHA!!!!
hahahahahahh
hmhmhmhmhmhm
hihihihihihihi
hohohohohohoh
hmhmhmhmhmhmh
hihihihihihihihihihi
FOR 9 MINUTES lol
Mie nu imi place Flapjack, sorry Ronan, defapt nu imi place nimic ce se da de Cartoon Network in afara de Tom & Jerry lol. Si Flapjack ma ... sperie, e foarte ciudat.
Part 1
Part 2
lol Ce-mi place episodul asta din Viata cu Louie.
Bookmarks