sure: amazon.co.uk, �24.68
Planet Earth: Complete BBC Series [Blu-ray] [2006]: Amazon.co.uk: David Attenborough: DVD
Don Laurenzio... it's an offer you can't refuse...![]()
Am o fetita http://www.consolegames.ro/forum/194386-post9.html. Si pentru ea si pentru mine, vizionam impreuna, de exemplu desi nu sunt fan, am vazut "Alba ca zapada" de peste 100-150x (am invatat pana si pozitionarea tacamurilor pe masa).
Eu le-am pus doar la console... Acum am descoperit thread-ul ăsta.
- Reign Over Me - un film ce merită văzut
- Superbad - un film cam t�mpiţel, dar OK. Trebuie văzut Bluray-ul bonus neapărat, �n schimb: aşa mai �nvăţăm una alta despre ce �nseamnă munca de actor şi de interacţiunea dintre aceştia.
Ambele filme au fost luate de la Carrefour acum c�teva săptăm�ni la incredibilul preţ de 51,9 lei, asta pentru că au greşit ei preţul listat (la casă apărea 64,9, dar din cauză că era listat 51,9 n-au comentat nimic, mi-au dat diferenţa �napoi şi, evident, au scos imediat preţul greşit de la raft lol).
Bravo bughy, imi place ce ei si faptul ca sunt originale in adevaratul sens al cuvantului. Si ca o mica paranteza, novi, tu simti ca ai colectie, cand ai doar discurile (si alea din pre-productie, probabil nu calitate finala)? Inteleg ca-s mai ieftine, dar nu se compara cu the real ****.
Bookmarks