2 comedii pe blu ray!![]()
Ma mir ca n-am vazut threadul pana acum (de fapt nu ma mir, pt ca n-am mai intrat niciodata pe sectiunea asta), o sa pun si io niste poze mai incolo cu ultimele chestii luate.
Si ca o intrebare, cam cate filme originale aveti?
Blu-ray n-am , DVD am 11 si colectia se largeste in fiecare luna ( colectionez de doar 8 sau 9 luni )
Colectia de filme AICI!![]()
Nice novi, pacat insa ca sunt versiunile de test.
Si daca e cineva interesat, vand dvd original The Thing (pt detalii click aici).
Foarte bun filmul The Thing,daca acum aveam bani si pentru el,il cumparam.Bafta
Se observa ca in ultima vreme,tot mai multi cumpara Blu ray,DVD-urile nu vor mai trai mult.
Doar vreo 30 de filme le am versiunea de test!O sa le iau carcasa si le fac coperti si nu este nici o problema!
E acelasi film original cu tot ce trebuie numai ca scrie test pe disc si e cu pana la 80% mai ieftin decat varianta normala!Unele sunt mai ieftine decat un BLANK BLU RAY!![]()
Ma rog, numai ca pt mine, colectionarea de filme nu e doar pt discuri, ci si pt carcase, coperti, editiile speciale/limitate etc
Oricum, bravo pt colectie.
Coperta o printezi CUSTOM cum vrei tu!Gasesti pe net o gramada si sunt mult mai reusite decat originalele!Pretul dicteaza!
O sa revin cu o poza cu cele printate la un studio foto sa vezi ce bine ies!![]()
Si link catre colectia mea: DVD Aficionado , impartita pe categorii (uitati si link catre toate filmele in ordine alfabetica, da-i mult mai greu de urmarithttp://viezure.dvdaf.com/owned?rc=1 ).
Poze inca nu pun![]()
Bookmarks