de unde ai luat Battle Royale?? si cu cat?
De pe play.com. Faza super e ca l-am prins cu 5 lire printr-un noroc foarte mare, pe cand pretul setului e de 15 lire (atata timp cat mai e disponibil)![]()
Caaaaat ? 4 lei ??? Cum asa ? pe net se gaseste de la 20 lei + Orasul din adancuri / City of Ember � DVD � MyMovie.ro - Magazin de filme pe DVD si Blu-ray
Vreau sa te intreb in legatura cu Nasul... Este versiunea "The Coppola Restoration" din 2007? Subtirarile ambelor filme sunt colorate... galbene? Subtirarea Nasul I e plina de greseli de genu' ",..." sau puncte inainte de fraza si "..." folosite excesiv si total aiurea?
On: Cateva noutati.
Este varianta Coppola Restoration... de ce??? care e diferenta pe langa corectrare greselilor? sau a mea e cu greseli... Dude nu ma speria ca aici mor...
ad la dvd collection...
RESIDENT EVIL DEGENERATION
putin cam tarziu dar mai bine decat niciodata
Am vazut si eu editiile, dar pe spate scrie ca e widescreen, 2.35:1, adica formatul original al filmului. Cand ai timp sa bagi dvd-ul in unitate, sa-mi zici si mie de curiozitate cum e pana la urma
PS: vezi ca nu am fost ironic, sa eviti pe cat posibil editiile full screen (asta daca filmele nu au fost filmate in full screen).
Bookmarks