---------- Post added 01-02-2012 at 12:53 PM ----------
Tocmai am terminat de vizionat o OVA formata din 6 parti excelenta, Break Blade:
Productia aceasta a fost excelenta din toate punctele de vedere.
Da e misto. In special ideea de a manipula robotii (nu zic cum, spoiling). Si robotul antic! E si manga (de fapt animeul e inspirat dupa el) , manga-ul e mai sangeros si lunggg.
eu ma uit la bleach,naruto,the boondocks si ce mai prin pe animax ca nu am internet de viteza...
cand eram mic ma uitam la dragon ball si pokemon si altele:inuyasha,yu yu hakusho,full metal alchimist
Tocmai am vazut Blood-C finalmente un Blood care sa-mi placa si mie, inca chiar mult, mi-a placut totul la el, in special protagonista, op-ul este deasemenea unul din favoritele mele:
Am terminat Chaos Head astazi. Frate nu stiu cum sa iti spun...e ciudat. Adica din punctul meu de vedere puteau sa lungeasca putin povestea pt ca prea dintr-o data pe final au dat o gramada de explicatii...pana la episodul 10 nu stiai nimic si in ultimele 3 ti-au spus tot ce s-a intamplat. In rest n-a fost ceva deosebit.
Pentru cei ce vor ceva mai special recomand Steins;Gate, de la cei ce au facut Chaos Head but this is done right:
Inceputul este ceva mai slow pace dar mai ales de la jumatate devine excelent.
nu te teme ca asa am fost si eu. M-au dat pe spate baietii care au facut Chaos Head. Fizica cuantica pare a fi floare la ureche fata de "teoriile" intalnite in anime-ul ala. Ti-am spus ca iti face creierul varza. Cine mai doreste? Cine mai pofteste?
Si legat de Stein's Gate... parca am inceput sa ma uit la el acu un an da nu stiu de ce l-am abandonat. Poate ii mai dau o sansa in curand
. Multumesc Strike
![]()
Am si eu o rugaminte poate ma ajuta careva. Ce puteti sa imi spuneti despre Tenchi Muyo? Daca l-a vazut cineva imi spuneti si mie ordinea de vizionare ca de pe net n-am inteles nimic. Ms mult.
L-am vazut mi-a placut chiar mult, este o combinatie de mai multe genuri, printre care SF, Comedy, Fantasy, Action, Drama, tot ce pot spune este ca merita vizionat, cat despre ordine, este putin mai ciudat intradevar, deoarece sunt in principal defapt doua 2 Anime-uri Tenchi Muyo, au multe elemente asemanatoare dar universurile in sine sunt diferite si nu se intersecteaza (recomand sa incepi cu OVA):
Ordinea pentru seria inceputa de OVA:
Tenchi Muyou! Ryououki (episoadele 1-6)
Tenchi Muyou! Ryououki Omatsuri Zen`ya no Yoru! (sau cunoscut si ca Tenchi Muyo! The Night Before The Carnival, episoadul 7)
Tenchi Muyou! Ryououki (1994, episoadele 8-13)
Tenchi Muyou! Ryououki (2003, contine ultimele 6 episoade)
Ordinea pentru seria de TV anime:
Tenchi Muyou! (sau Tenchi Universe) 26 episoade.
Tenchi Muyo In Love (film)
Tenchi Muyou! Manatsu no Eve (sau cunoscut si ca Tenchi Muyo: The Daughter of Darkness, film)
Tenchi Muyou! in Love 2 (film)
Dupa ce ai terminat cu acestea urmeaza spin-off-urile (nu ofer spoilere dar o sa realizezi care este legatura dintre ele si Tenchi Muyo, Isekai, GXP si Mihoshi avand legatura directa cu universul Tenchi Muyo) care merita vizionate:
Tenchi Muyou! Bangaihen: Galaxy Police Mihoshi Space Adventure (sau: Tenchi Muyo! Mihoshi Special un episod)
Tenchi Muyou! GXP (serie de 26 episoade)
Dual! Parallel Trouble Adventures (13 episoade)
Isekai no Seikishi Monogatari (unul din cele mai bune de aceea l-am si lasat la urma, serie formata din 13 episoade dar fiecare episod are cate o ora, acesta mi-a placut foarte mult personal)
Mai este inca un spin off dar acesta nu are nici o legatura cu seriile principale, doar sau folosit de un caracter popular sa-i faca propriul spectacol deci nu stiu daca este exact pe gustul tau:
Sasami: Magical Girls Club
Mai exista si Shin Tenchi Muyou (sau Tenchi in Tokyo) dar personal prefer sa cred ca nu exista, nu este facuta de aceasi persoana ce a facut seria intiala si mi se pare chiar slab.
Multumesc frumos, ma gandeam ca ma pot baza pe tine. Aveam nevoie de o indrumare ca pe net sunt destul de vagi informatiile in ceea ce priveste ordinea, fara sa mai spun nimic de calitate ca doar nu o sa faca wikipedia reclama proasta. Cred ca nu este anime sa te intreb si sa nu stii ceva de el
---------- Post added 09-02-2012 at 01:28 PM ----------
Strike105X am o curiozitate din ce anime era tipa de la avataru tau anterior(aia ce scotea limba) ca asta de acum cred ca e din Blood C.
Npc, cat despre avatarul anterior, personajul este Francesca Luchini din Strike Witches, este un anime bun, atat timp cat nu te deranjeaza fanservice-ul excesiv
, un amv (n-as zice ca ar contine spoilere) sa ai asa o ideie la ce sa te astepti (bine are si comedie):
Personal mai am sezonul 2 dar il las mai spre sfarsit, ca stiu sigur ca o sa-mi placa XD.
CP, este unul din putinele amv-uri cu muzica engleza care imi plac, la fel ca si anime-urile si amv-urile mi se par mai potrivite cu muzica engleza.
Nu exista un anime suprem depinde de multe, sunt destul de diverse incat sa nu iti poata fi dat un raspuns, chiar acuma nu pot sa ma consult cu lista dar acestea mi-au venit in cap:
Baccano!
Black Lagoon
Chrno Crusade
Darker Then Black
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist: The Conqueror of Shamballa
Fullmetal Alchemist: Brotherhood (in that order for Fullmetal Alchemist)
Gungrave
Hellsing
Full Metal Panic!
Rurouni Kenshin
Samurai 7
Trigun
Dar sunt mult mai multe anime-uri la fel de bune ca acestea...
Bookmarks