Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 25 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 381 to 400 of 496

Thread: Anime Fans Thread !

1. #381 SP
    Junior Member bughy_89's Avatar
    Ce saritor e Strike105X imediat ti-a facut o lista Mi-as permite sa adaug si eu ceva anime-uri dar acum depinde ce vrei sa vezi. Daca vrei ceva de lunga durata sau doar chestii de 26 episoade. Personal ti-as recomanda sa vezi neaparat D-Gray Man, Inuyasha, Yu Yu Hakusho, Kekkaishi. Merita fiecare minut din ele.

---------- Post added 09-02-2012 at 08:20 PM ----------

2. #382 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Lucrez la ceva in PS asa ca trag destul de des cate un ochi pe aici .

3. #383 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    E bine ca inca mai updatezi, eu am cam renuntat de vreo 2 ani sa updatez anidb-ul si mal.

4. #384 SP
    Din pacate nu chiar, mai tot uit sa o updatez, ar fii si mult mai mare daca le-as fi trecut pe toate .

5. #385 SP
    E careva pe aici care s-a uitat la Hell Girl? Ceva detalii?

6. #386 SP
    Este un anime bun, dar cam dramatic, nu l-am vizionat tot ca il urmaream pe Animax si cand am trecut pe Digi am ramas fara Animax, iar acuma astept sa treaca ceva timp pana sa ma reapuc.

7. #387 SP
    Intrebare de 10 puncte S-a uitat careva la Shugo Chara? Daca da imi spune si mie daca merita vizionat anime-ul?

8. #388 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Intrebare de baraj: Care manga/anime il considerati cel mai bun?
    a) Naruto
    b) Bleach
    c) One Piece

eu merg pe One Piece... mi se pare cel mai tare dintre toate trei! All the times it has made me Laugh, all the time it has made me drop a tear... pentru mine dupa Dragon Ball acesta se apropie cel mai mult de perfectiune, si imi aduce foarte mult aminte cum era odinioara...povestea e mereu incantatoare si personajele mi se par mai reale decat mi s-au parut in Bleach si Naruto. Dar asta e opinia mea... astept sa o aud si pe a vostra...
    si cred ca imi va ramane in suflet cum mi-a ramas si Dragon Ball, dupa ce se va termina... Deja am inceput sa colectionez volumele manga de la el!

9. #389 SP
    Bleach mi-a placut cat si cat, am vazut ceva din one piece dar nu ma atras si avand in vedere ca inca este ongoing nu prea am de gand sa ma reapuc de el, naruto nu mi-a placut niciodata.

10. #390 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    One Piece cu siguranta, sentimentele pe care ti le trezeste aceasta serie nu pot fi comparabile.

11. #391 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Parca am inceput sa ma uit la One peach odata da nu mi-a placut... nu mai stiu de ce. Avea multe glume copilaroase? si fete dinalea specifice multor animeuri? (stiti voi picaturi de transpiratie, rosirea sau albastrirea extrema a fetei etc). Chestiile alea ma scoteau din pepeni si la Bleach si Naruto care imi plac foarte mult...parca ala a fost motivul principal pt care m-am uitat numai la primele 10 episoade din D Grey Man.

La mine lupta ar fi intre Bleach si Naruto. Bleach a fost spectaculos daca ma intrebi pe mine de la bun inceput (in momentul in care am inceput sa il vizionez, nu m-am putut opri decat dupa vreo 100 de episoade cand a inceput un nou ARC). Naruto a fost destul de slow paced. Da in schimb acum seria Shippuden a devenit atat de epica incat nu prea pot astepta pana apare urmatorul episod (in timp ce actiunea la Bleach de acum e mult mai "linistita"... luptele cele mai importante au cam trecut daca ma intrebi pe mine). Pfff what to chose? what to chose? cred ca imi ceri imposibilul, dar o sa spun Bleach. da e ceva de genu 50.1% vs 49.9%. Si cum tot vad episoade tot mia bune in Shippuden, e posibil sa mai schimb taberele odata la o vreme .

12. #392 SP
    Member Venom911's Avatar
    Smyton4tw a facut o treaba minunata.

13. #393 SP
    Tocmai am terminat revizionarea Rosario+Vampire (ambele sezoane). Mi-a placut mult acest anime, cu imbinarile sale de ingenuitate cu generic, sper sa-si revina compania si sa avem parte si de sezonul 3.

14. #394 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Fairy Tail anyone? Am inceput ieri sa ma uit si mi se pare destul de interesant, sper doar ca va deveni ceva mai serios in urmatoarele episoade (ca deh, multe anime-uri sunt for the laugh la inceput)

15. #395 SP
    Am revizionat recent Vandread si Full Metal Panic, doua anime-uri ce le recomand fie ca va place sau nu va place SF/Mecha, sunt pur si simplu excelente avand o imbinare superba intre comedie, drama si actiune.

16. #396 SP
    Bleach was cancelled!

17. #397 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Bleach was cancelled!
    Nu, s-a terminat doar anime-ul. Probabil ultimul arc din manga o sa apara intr-un film sau serie de OVA-uri.

18. #398 SP
    Trebuie sa admit mi-a placut finalul Bleach, personal s-a parut bine pus la punct, pe de alta parte ce-mi pare rau este ca au decis sa se opreasca cu anime-ul Beelzebub a fost excelent, chiar nu inteleg de ce nu l-au continuat...

(dati click pe CC pentru subtitrare)

19. #399 SP
    First of all - I meant canceled (fara dublu l)
    Second of all, da, s-a terminat frumos, dar... sper sa-l reia, sa fie doar o vacanta asta . Nu vreau sa ma reapuc de manga, vreau sa vad episoadele in continuare...

20. #400 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Revizionam acum Dragon Ball Z, si mi-am dat seama de o chestie care asa de mult imi place! dar acum o observ! Cum un Z-fighter power-up imediat devine arrogant, si tupeist!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 25 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast