cea maro e Coco, care a murit acum cateva luni
aici erau chiar micute.acum scrapy e mai mare si doarme mai mult
cea maro e Coco, care a murit acum cateva luni
aici erau chiar micute.acum scrapy e mai mare si doarme mai mult
dada.sirieni.
ele se intelegeau bine pt ca erau surori, dupa ce a murit coco l-am luat pe jerry, nu se intelegea cu scrappy si i-am luat o gagica , nici cu ea nu se intelegea dar ai facut puivreo 10 din care au ramas 4 in final.dupa ce au evadat intr-o seara cei mici(i-am cautat vreo 2-3 ore in casa) am decis sa ii ducem la un petshop, si pe jerry si gagica i-am dus la zoo
sper ca sunt fericiti acolo ...
---------- Post added 24-08-2010 at 10:06 PM ----------
---------- Post added 24-08-2010 at 10:07 PM ----------
dau detalii in urmatorul post
aici sunte cei mici.cel maro e jerry iar cea alba e gagica lui,suzy.cei 4 hamsteri sunt puiutii care am trebuit sa ii caut intr-o noapte in toata casa.in prima poza erau nou nascuti. iar in ultima aveau maxim o saptamana,poza a 2a si a 3a sunt facute in ziua in care i-am dus la petshop/zoo
nuuunu o strang..e doar foarte blanoasa(cand e uda e jumate ) pare doar ca o strang.nu i-as face rau
o sa pun niste poze cu ea la baita si o sa vezi..arata ca un schelet
![]()
cusca aceea albastra a fost prima lor cusca.dar de multe ori era rumegusul pana la gratii si forma o podea, nu mai prea simtea gratiile.ultimele 2 custi au fost cu plastic jos.cea de-a 2a au ros-o foarte mult, incat in locul unde ii puneam apa era o gaura foarte mare si am pus patentul tatei.totusi, i-a ros manerul de plastic.acum scrappy e linistita.seara cand vrea afara roade gratiile de la cusca, dar renunta repede si merge la nani...
***asta cred ca e casuta de vis a unui hamster, dar sunt f scumpe.cusca pe care o are scrapy acum(vila cu etaj) a costat in jur de 200 de lei***
Este intradevar o cusca de vis,dar costa peste 300 lei +.
In legatura cu acei pui,nu am mai vazut poze sau in real chiar cu pui nou nascuti,sincer,nu i-as atinge.
nici nu e voie sa ii atingi..e posibil ca mama lor sa ii manance pt ca simte alt miros(ca si la caini sau pisici).de altfel...m-am cam spariat la unele faze, dupa ce i-a fatat,,erau vreo 10-12, cativa dispareau asa subit..se spune ca mama ii mananca pe cei bolnavi sau pe cei"in plus".si am avut 7 pui care au crescut mari.erau super scumpi se urcau pe gratile custii..erau f amuzanti.doar ca, fix dupa o luna mama a mancat 3 dintre ei.era un cap pe hamster mic si toti mancau din el..cred ca asa s-a intamplat si cu ceilalti 2.atunci am separat mama de pui.pana atunci nu prea intentionam, pt ca nu aveam unde sa ii pun.si cand i-am pus in alt loc, puii eu evadat prin casa
chiar in prima zi cand i-a fatat mama si-a bagat toti cei 10 pui in gura, ca si mancarea.dar nu i-a papat, ci doar i-a mutat in alt loc al custii.e foarte greu sa ai doi hamster pereche..pt ca nu se opresc din inmultit.candam dus femela la zoo mi-a spus ca era din nou gestanta, dar nu mai vroiam alti pui.si cand mai vezi cum mananca mama puii e de-a dreptul crud..si totusi e firea naturii:d
Mda,asta e ciclul naturii,ce sa facem.
E interesant ce zici tu,sincer,ieri am vrut sa alerg la petshop ca ii cumpar perechea hamsterului meu,dar dupa ce m-am documentat mai bine si dupa ce imi zici tu chestile astea,mai bine ramane singur.
hamsterii care se inteleg is cei de la aceiasi mama...frati sau surori cum erau scrappy si coco surori... daca ii iei separati de multe ori se bat si poate se omoara.2 baieti se bat mai ales cand sunt in calduri, femelele de asemenea.e bine s aii iei de la inceput frati.oricum mult succes.pune poze cu hamstericul tau.si de cat timp il ai?![]()
Am reusit sa il filmez,la poze nu sta
In ultima parte l-am prins cand se ''spala'',dupa ce il atingi in continuu se curata.
Astept pareri despre el
vai ce scumpic e micutul..cum il cheama?
si scrappy a mea se spala si e f amuzanta .iara e draguta cand isi umfla obrajorii cu papa .o data a pus mancarica(pufarin cred) sub cuierul din hol.nu i-a placut mamei..dar cum sa te superi pe ea cand are fata aia parca din desene animate?:X
sa-i determini sexul e usor
baietii au ca"doua umflaturi", iar fetele nu au.de indata ce o sa vezi un mascul si o femela o sa iti dai seama imediat care e mascului.e mult mai umflat in partea posterioara.cauta pe google "identify hamster gender" si prima poza e foarte revanta zic eu.o sa iti dai seama usormult noroc
Dap stiu am gasit 2 poze cum sa iti dai seama,dar nu stiu exact ce e asta,astept sa mai creasca.
- femela
- mascul
Bookmarks