Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 69

Thread: Hamsterii

1. #41 SP
    Junior Member dede.deea06's Avatar
    poate dupa ce mai creste iti dai seama.de cat timp il ai?

2. #42 SP
    Member klausn's Avatar
    Am spus si mai sus...de 1 luna si ceva de la pet-shop,el nu are mai mult de 2 luni.

3. #43 SP
    Quote Originally Posted by Jumper View Post
    Dap stiu am gasit 2 poze cum sa iti dai seama,dar nu stiu exact ce e asta,astept sa mai creasca.
    - femela
    - mascul
    ai observat cand hamsterul tau casca, parca i se acopera urechiusele cu blana? si are o gura foarea mareee
    cred ca aia e cea mai "fioroasa" ipostaza in care am vazut-o eu pe scrappy cand ma duc in timpul zilei si ii deranjez somnul mai casca am incercat sa ii fac poza dar nu am reusit

4. #44 SP
    Member klausn's Avatar
    Nu l-am vazut pana acum sa caste...dar mi-ar placea

---------- Post added 27-08-2010 at 10:03 AM ----------

Aseara am aflat ce este micutul meu,e fetita,sunt mandru ca e fetita
    Nu am putut da edit

5. #45 SP
    sa iti traiasca hamstericadeci cam greu sa ii ieie un mascul,,nu o sa se inteleaga..poate o femela dar nu garantez nimic
    poti vorbi la petshop sa o returnezi daca nu se intelege bine cu coco a ta.mult noroc

6. #46 SP
    Member klausn's Avatar
    Oricum in 6 luna urmatoare se intorc cei de la petshop din concediu,si atunci ma duc sa mai cumpar ceva de mancare,si incerc sa vorbesc cu ei. Totusi,daca as mai lua o fetita cred ca ar mai trebui o casuta nu ?

7. #47 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Nu neeaparat...
    Dar ai putea sa improvizezi ...LEGOS RULE!

8. #48 SP
    hm.. nu prea cred.hamsterii tai ar fi pititci.ai mei fiind mai mari incapeau un cusca, deci nu cred ca ai avea pribleme cu asta.cel mai important e sa se inteleaga ele 2.in primavara, cand e perioada de imperechiere devin maia gitate si e posibil sa se bata.
    dar poate ai noroc si o iei pe sora lui coco;intreaba la petshop daca nu cumva mai au o surioara de-a ei.asa ar fi super

9. #49 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am fost astazi in Auchan in Militari, unde s-a deschis un nou Maxi Pet... aveau niste hamsteri frumosi foc. Si erau si 3 specii diferite. M-a distrat la culme o faza... tot il admiram pe un hamster pitic, singurel in cusca. Sta el ce sta si la un moment dat incepe sa sape... A dat de un altul... a inceput o chitzaiala, demna de Tom & Jerry (doar ca fara Tom ).

P.S. Aveau niste scorburele superbe pentru ei...

10. #50 SP
    credam fost azi la Auchan in iulius mall la CJ si erau o gramada de chestii pt caini si pisici dar pt hamsteri nu aveau mai nimicla fel si la Kaufland sau in alte supermarketuri.numai ca sunt animale mici si nu preau au jucarii
    cand am ajuns in seara asta acasa scrappy ma astepra in 2 labute in cusca ei si am lasat-o putin la plimbarica.se vedea cat de energica si doritoare sa iasa afara era poate i-ar palcea o lesa sa o scot la plimbare in fata blocului)
    Attached Images Attached Images ik0j5q0w-1f-0-mkrbqxu.jpg

11. #51 SP
    Member klausn's Avatar
    Oh my god nu cred,cu cat ai cumparat?
    Iti las pe PM adresa mea de messenger.

P.S: Ai merge cu el pe afara asa?

12. #52 SP
    Admin MonkY's Avatar
    dede.deea06: vezi ca Maxi Pet nu are treaba cu Auchan... doar ca e la intrare in Auchan. Din pacate vad pe site-ul lor ca e doar in Bucuresti: Magazinul nostru | Individual links

13. #53 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Threadul asta si discutiile voastre ma fac sa imi doresc si mai mult niste hamsteri.

14. #54 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by dede.deea06 View Post
    credam fost azi la Auchan in iulius mall la CJ si erau o gramada de chestii pt caini si pisici dar pt hamsteri nu aveau mai nimicla fel si la Kaufland sau in alte supermarketuri.numai ca sunt animale mici si nu preau au jucarii
    Vezi că...�n stație la regionala CFR este ceva magazin cu accesorii pentru animăluțe aiurite (am intrat de curiozitate și-am văzut tot felul de chestii - poate găsești acolo ce cauți). Magazinul e ordonat și eventual dacă nu găsești poate-ți aduc pe comandă...

Și...�n piața mărăști (cum vii dinspre centru pe colț) este ceva magazin - nu știu dacă e 100% doar cu mancare dar poți �ncerca și acolo.

Quote Originally Posted by dede.deea06 View Post
    cand am ajuns in seara asta acasa scrappy ma astepra in 2 labute in cusca ei si am lasat-o putin la plimbarica.se vedea cat de energica si doritoare sa iasa afara era poate i-ar palcea o lesa sa o scot la plimbare in fata blocului)
    ...da cum să nu. Plimbărică �n fața blocului...
    Attached Images Attached Images sniper-20cat.jpg

15. #55 SP
    )
    nu nu am cumparat lesa la hamster ..e doar o poza de pe net.oricum poti sa iti faci una din aia acasa:d...si poate ca as iesi cu hamsterica la plimbare, dar as vrea la curte sa ies.la mine la bloc sunt o gramada de copii si nu as vrea sa vina toti sa o stranga sa fie in jurul ei..chiar ar fi interesant sa o vad cum reactioneaza cu o lesa
    dar m-as feri de pisicute ca si cea a lui RonaN :-"

16. #56 SP
    Member klausn's Avatar
    Am vazut si in magazin lesa pentru hamsteri,oricum la al meu nu s-ar potrivi...

17. #57 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Something funny
    Attached Images Attached Images tb7_hamster.jpg

18. #58 SP
    dragut ghemotoc de blana

am gasit si eu poze cu hamsterii...scrappy, suzi si jerry(parintii puilor de hamster)
    Attached Images Attached Images dsc00235.jpg dsc00238.jpg img_0233-1-.jpg

19. #59 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Ce draguti sunt, mai putin cel alb, brr, e sinistru.

20. #60 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Ce draguti sunt, mai putin cel alb, brr, e sinistru.
    demonic hamster . era draguta si aia uneori . doar ca odata m-a muscat asa de tare incat mi-a curs un pic de sange .Nici nu stiam ca au hamsterii asa o forta in falci ... ca ii vedeam uneori cum se chinuiau sa rupa ceva biscuiti sau covrigei . Oricum atunci cand m-a muscat avea pui , deci deaia era asa agresiva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks