my new dog MAX,este un rottweiler de 6 saptamani si este mascul!
eu am luat acum vreo jumatate de an un pui de pasare cazut in cuib dar normal ca era saracul terminat(nici penele nu incepusera sa-i creasca) si am fost nevoit sa il duc in alta parte sa nu imi moara in balcon
cel mai deranjant fapt este cel ca daca e sa iei acasa un caine sau pisica de pe strada dar nu ai unde sa-l tii si vrei sa il duci la adapost este posibil sa o duca si mai rau acolo decat pe strada.
@Razorel
Eu l-am luat din Oradea, de la niste "traficanti" de animale de casa si am dat 250 euro pe el.
Cat despre problemele de sanatate, stai linistit, e o rasa care a fost folosita mult timp ca si rasa de lupte, ceea ce zice multe despre cate pot sa indure. Trebuie doar sa ai grija pentru ca sunt predispusi la otite, dar chestia asta se rezolva usor daca ii cureti saptamanal urechile.
In rest, mancare cat cuprinde (mananca orice in afara de mase plastice), apa (sau bere
), somn (ai grija mare, sforaie ingrozitor rasa asta) si joaca.
Pentru alte detalii, iti stau la dispozitie pe PM ca sa nu deturnam topicul.
LE: fereste-te cat poti de canisa Altamira
Pisica, nu-i mai zic numele, 7 ani avea cand s-a dus, cea mai smechera pisica din lume. Mai am si un catel, Brutus, implineste 5 ani in toamna si il tine tata, am sa-i fac o poza cand merg la el, nu e de rasa dar e iubitor, obraznic si foarte inteligent.
Scuze de offtopic, dar chiar acolo vorbisem. Care e problema cu ei? Am vorbit si cu proprietara si pare in regula. Ceva probleme?![]()
Pufu (14 anisori), care a stat la mine aproximativ o luna. Haios foc, dar nu prea mai aude, nu prea mai vede... nu conteaza atata timp cat mirosul si latratul functioneaza 100%![]()
Inainte am mai avut un shorekar,mare smecher,l-am luat cand eram mic;cineva ii lasase pe el si pe fratii lui intr-o punga in fata gradinitei si am luat pe unul din ei acasa;mi-a murit acum 4 ani cand la atacat un caine mai maream mai avut 2 papagali perusi,unul mi-a scapat si altul a murit din cauza unui tunet
Acum am un Ciobanesc Carpatin si il cheama Duc.![]()
![]()
![]()
Bookmarks