Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 467

Thread: Ce animale de casa aveti ?

1. #81 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by Balzacu View Post
    Foarte frumoasa Jessy. Sa iti creasca mare si cutata

P.S. Oare nu are nevoie de niste ate la ochi?

Superba, ca toti shar pei cind sint mici dealtfel, dar ma gindesc cind o sa se mareasca, vezi jumatate de zi munca sa stringi dupa ea, mai ales cind se scutura dupa ce bea apa, e o placere . Ate la ochi sa fiu sincer nu-mi aduc aminte sa-i fi pus lui Taison si nici ca a avut nevoie.
    Attached Images Attached Images taison-08.jpg

2. #82 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    ... si uite asa se formeaza o mica comunitate de iubitori ai shar-peilor . Nici al meu nu a avut nevoie de ate cand a fost mic, dar exista boala numita entropion, specifica shar-peilor, care face ca pleoapele sa inceapa sa se inchida la aprox. 2-3 luni de la nastere. Fara interventie chirurgicala se ajunge la orbire.

Quote Originally Posted by Q View Post
    Superba, ca toti shar pei cind sint mici dealtfel, dar ma gindesc cind o sa se mareasca, vezi jumatate de zi munca sa stringi dupa ea, mai ales cind se scutura dupa ce bea apa, e o placere .
    Oare despre "placerea" asta imi aduce aminte sotia zi de zi?

P.S. Sunt cea mai incapatanata rasa de caini. La aproape 1 an jumate inca mai voia sa doarma in acelasi pat in care dormea la 2 luni
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

3. #83 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    am un husky
    damn limita asta de un 1.50mb

4. #84 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    De curand mi-am dat catelusa ( Bella, un bichon maltez ) la tara, si in loc mi-am luat un husky pe nume Max de 3 ani si chiar astazi mi-au venit 4 pui de ciobanesti mioritici in varsta de o luna, dintre care unu il voi pastra ( pe baiat ), iar trei ii voi da ( unul la tara, unul unei rude si altul unei cunostinte ). Poze in curand.

5. #85 SP
    Member rappy777's Avatar
    El este pisoiul meu Il cheama Sammy,are 6 sau 7 luni (nu mai stiu sigur ), este foarte jucaus, dar are si momente cand e foarte lenes. Se sperie de oamenii straini (si se ascunde sub pat), stie sa inchida usi, dar nu sa le mai si deschida , este foarte curios si stie sa scoata ciorapii din picior fara sa te raneasca ...Mai jos aveti cateva poze
    Attached Images Attached Images 02122009018.jpg 02122009026.jpg 02122009035.jpg 12122009109.jpg 12122009114.jpg 12122009113.jpg

6. #86 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    ........
    Attached Images Attached Images dsc00419.jpg dsc00424.jpg

7. #87 SP
    Member pijama35's Avatar
    Meet my cat.Numele ei este MitziAm mai avut o pisica pe care am gasit-o acum 2 luni in fata blocului dar am dus-o la medicul de familie
    Attached Images Attached Images 03012010010.jpg

8. #88 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    o astfel de chestie poate fi numita "pet"?(e planta dar totusi face ceva lol) tocmai mi-am luat una si daca ma descurc cu ingrijirea ei o sa-mi mai iau e foarte interesanta.. cam asta face ea:

9. #89 SP
    Member drik's Avatar
    Holy Revenge of the Salad, Nightprowler! That`s awesome.

10. #90 SP
    este, este! ...si e si ieftina. 18 ron de la metro. e un rizozom or something cu vreo 5-6-7 capcane. mi-e cam mila de bietele musculite si insecte zburatoare dar, it's the circle of life...

11. #91 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Man , tu vorbesti serios ? Ai luat o Venus Flytrap din Metro ???
    Din ce Metro ?
    Da mai multe detalii , te rog !

12. #92 SP
    Member geo971986's Avatar
    Cu ce trebuie hranita (doar insecte) ? Ma bate gandul sa imi iau si eu una...daca gasesc prin Brasov.

LE: din ce am citit pe www.plantecarnivore.ro vad ca nu e chiar simplu de intretinut o astfel de planta, e foarte sensibila, crapa repede

13. #93 SP
    sunt, sunt destul de pretentioase. stiu ca nu e bine sa le hranesti fortat si cel mai bine cresc afara, daca e posibil incat sa nu le inghete radacinile iarna...
    eu am luat-o din metro-ul din pitesti...e chiar la intrare un raft mare cu plantute si am vazut acolo vreo 5-6 astfel de "chestii".

14. #94 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Am si eu una de vre-o 6 luni, chiar 2 mai precis, deoarece are 14 capcane deci sunt 2 plante. N-am avut probleme cu ea pana acum, ii puneam apa distilata si apa plata, era uda tot timpul. Dar am citit ca in anotimpul rece intra in ceva gen hibernare, dar mie imi da impresia ca moare, capcanele nu se mai dezvolta destul, iar cele ramase se cam usuca.

15. #95 SP
    pay da....cand intra in hibernare e aproape moarta..se innegreste toata si de aceea NU trebuie sa renunti sa crezi ca isi va reveni si sa faci greseala sa o arunci. ca sa ii induci hibernarea, o poti acoperi cu o punga de plastic in partea de sus si sa o fixezi cu un cauciuc d-ala...zgarci...dupa aceea o pui in farfuria ei cu apa si o bagi la frigider. dar asta trebuia facut acum vreo 2 luni, sau o luna minim. oricum, sunt foarte impresionante din cate am citit. isi revin dupa ce aproape au ramas fara frunzele alea. la revenirea din hibernare ma refer. hai sa continuam discutia pe un alt thread despre astfel de plante ca nu cred ca o putem considera totusi pet..

16. #96 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Am crescatorie de Venusi acasa. De fapt, nevasta-mea are, o sa va pun diseara poze sa vedeti.

17. #97 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Am crescatorie de Venusi acasa. De fapt, nevasta-mea are, o sa va pun diseara poze sa vedeti.
    asteptam poze

18. #98 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Attached Images Attached Images img00018.jpg

19. #99 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Pe sora-mea

20. #100 SP
    Quote Originally Posted by Snoopz View Post
    Pe sora-mea
    poze?! lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 24 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast