De fapt e al prietenei, dar dupa aproape 4 ani petrecuti impreuna, putem spune ca e ca si al meu
Se numeste Berlioz, dupa Pisicile Aristocrate, si se afla in cautare de afectiune din partea unei reprezentante feminine a rasei sale /persian that is/.
se pune?primul este baiat, am mai cumpar unul, ca sa ii tina companie la al 2-lea....acuma am pereche
Mai il stiti pe iepurasul meu Leo?Ehh acum i-am luat si o fetita,sa aiba si el companie.Se va mari familia..Revin cu poze.
Pozele promise:Nu i-am ales un nume,o s-o botez odata cu puisorii.Este si ea tot alba complet,la fel ca baiatul,numai ca ea are ochii rosii.Am separat-o de baiat,am lasat-o cu el o saptamana,peste 3-4 saptamani astept sa nasca.
Eu am avut 3 papagali si o pisica birmaneza (poza). Era foarte neastamparata..ii placea sa se bage peste tot prin casa, sa se joace tot timpul.lol Din pacate,dupa cateva luni am dat-o altcuiva..
![]()
acum 2 saptamani m-am ales cu 3 pisoi...mama lor i-a abandonat si nu am putut sa-i las sa moara...![]()
am o hamsterica pe nume scrappy..am avut mai multi dar i-am dat si una a murit
are un anisor si vreo 3-4 luni (de cand o am) este o scumpa, e prietenoasa si are o fata de desene animate:X
(cea crem e scrappy si cea maro coco..erau puiuti atunci)
un pisoi numit Grimm... de profesie cascador... a sărit de la 5! de aceea are cheliuță pe stomăcel
El e Zack. Am reusit sa-l prin cu limba afara, dar nu cand dormea.
Cel portocaliu e Cody, dar din pacate a decedatsi e singura poza care o mai am cu el....
Pe caine il cheama Aeris, are 11 anisori.
Bookmarks