ce inseamna sa te crezi arbitru!)
Dear COD.221, You have received a warning at Console Games - OFF TOPIC !
Am sa rectific raspunsul meu. (pe intelesul TUTUROR)
si eu am raspuns >in traducere ar fi : Nu stiu exact la ce te referi kragod, nu cunosc viitorul, sunt doar un specatator, eu ma bucur pentru el, nu sunt fan Messi asta e adevarat, dar nu sunt un "hater", Messi e una - Barçelona e alta !
Eu sunt un hater Cr Ronaldo, dar nu al fotbalistului, care e fenomenal, ci al omului. Si oricat de fenomenal este el ca fotbalist, consider ca Messi este peste el. Poate nu in anul 2013, cand a pierdut la limita chit ca a fost accidentat 3 luni din an.
Si da, Messi este Barcelona deocamdata, daca va pleca, il voi sustine in continuare, insa daca va juca contra Barcei il voi fluiera tot meciul.
PS: Nu esti fan Messi pt ca nu joaca la RM.
Asta zic si eu, Barcelona poate si fara Messi,doar ca Messi NU poate fara Barcelonatoata lumea stie ca daca pleaca de la Barça e terminat ! eu sunt satul sa vad cum Iniesta si Xavi pun goluri pe tava !. si el primeste Baloane de aur ,.,
- din pacate nu am timp sa fiu "fan" al nimanui, Urmaresc fotbal in timpul liber si putin mai mult, sunt mai mult satul de "catalani", si de gandirea lor infecta, si prin urmare nu pot sa privesc un meci Barça vs (oricine) fara sa nu adorm ...
PD. am stat in catalunya 12-13 ani,crede.ma stiu ce vorbesc.
Toata lumea stie asta, da...Poate, poate i se face mila lu`Gigi si il ia la Steaua, sa frece banca, dupa ce se retrag Xavi si Iniesta.
---------- Post added 17-01-2014 at 11:40 ----------
[/QUOTE]
- din pacate nu am timp sa fiu "fan" al nimanui, Urmaresc fotbal in timpul liber si putin mai mult, sunt mai mult satul de "catalani", si de gandirea lor infecta, si prin urmare nu pot sa privesc un meci Barça vs (oricine) fara sa nu adorm ...
PD. am stat in catalunya 12-13 ani,crede.ma stiu ce vorbesc.[/QUOTE]
Si acum unde stai? In Madrid,nu?
La tine pare a fi o chestie personala cu regiunea si cu atitudinea lor fata de romani si poate fata de tine, nu are legatura cu Messi sau fotbalul, din cate vad
Eu vad altfel situatia: la Manchester Ronaldo a fost foarte bun. La Madrid a excelat. Sezonul trecut, cine a urmarit echipa (Real) a observat ca Ronaldo a facut tot, el a tras echipa dupa el. Ceilalti din echipa au fost de cele mai multe ori mediocrii. Ronaldo a facut tot.
La Barcelona a fost mereu altfel. Xavi si Iniesta sunt baza echipei, Messi fiind de obicei prezent la finalizare. Nu zic ca nu a creat faze singur, dar de cele mai multe ori a fost ajutat. Aici e diferenta intre el si Ronaldo. Ronaldo e singur pe teren, ii trage pe toti dupa el.
Din cele 4 baloane ale lui Messi, doar doua au fost pe deplin meritate. Au fost si altii mai buni in ultimii ani. Dar si premiile astea au multa politica in spate.
Aceeaşi părere o am si eu. Daca mi-aduc bine aminte dupa CM din 2010 Messi a luat Balonul de Aur, cred ca il merita Xavi. De-abia aştept CM din Brazilia![]()
- Nu, am locuit langa madrid chiar la inceput, am mai mult timp in catalunya, aici nu e vorba despre mine sau despre romani de acolo, din potriva este vorba de tara lor, cum se comporta Catalani cu restul tari, in fine nu are rost sa o dam in teme politice pentru ca e fara sens, sunt niste tigani si asta o stie o tara intreaga. (daca vrei mai multe info. in google gasesti, doar ca multe articole sunt in catalana/spaniola, deci sa nu ne intelegem gresit, nu te trimit la articole specifice alese de mine, nu are sens odata ce google e plin de adevar, orinde te uiti o sa vezi numa scandaluri si bani ascunsi si furturi in partide politice etc. doar in catalunya, si spania se zbate sa le acopere datoriile si problemele ) nici nu ma mira ca ultimele noutati care au iesit la FC Barcelona au fost pe seama banilor , ba ca Messi e prins de fisc, ba ca Neymar are un contract fictiv si bani nu au ajuns in conturile clubului , si sa zica "merci" ca Iniesta a cedat pana la urma pentru mizeria de salar care o primeste, era cu un picior afara din club...
- Si pe langa toate mai auzi/vezi pe internet fiecare destept sare cu teoriile lui despre RM, ex. RM are bani pentru ca regele spaniei le da pe datorie , pai ziarele(presa) nationala si internationa are ceva cu Barçelona, in rezumat - toata lumea este contra Barça, totii suntem invidioasi etc.
Revenim la fotbal, total de acord cu tudyniuz.![]()
Balon de aur - 2012 !> Iniesta . inteleg ca Messi a dat goluri cu galeata, dar cine a pasat galeata ? .![]()
asa l-a pierdut sneijder in favoarea lui Messi
This stinks! Qatar coach, captain & media voted for Cristiano Ronaldo as favour for Sepp Blatter
eu nu o sa inteleg niciodata acest lucru... urasc jucatorul ca e infect ca om sau ca e cocalar, pai tu cand te uiti la fotbal ce vezi? il vezi pe ala in echipament si cum alearga, eu nu ma uit pentru a cauta un model in viata, in plus la ce te astepti de la un fotbalist cand majoritatea vin din zone sarace, probleme toata viata si dintr-o data au o gramada de bani, faima si cele mai scumpe lucruri, normal ca nu o sa reuseasca sa se maturizeze si sa devina un intelectual, el are cateva clase si educatia lui tinde spre 0.
macar el nu a dat-o spre lucrui mai grave, vezi maradona, care chiar daca e un drogat si un trisor (vezi golul cu mana) e idolul unei tari si a unei generatii. nu cred ca e corect sa caracterizam un jucator dupa caracterul lui, pana la urma e un sportiv si i-ar trebui recunoscute meritele si perfomantele. in plus eu stiu ca ronaldo nu e chiar un om rau, face multe actiuni caritabile si se poarte frumos cu fanii in general, nu-i loveste cu piciorul in gura ca o alta legenda a fotbalului pe care toata lumea o lauda si spune ca era cel mai bun. din pacate avem in aceasi generatie doi jucatori fenomenali care vor ramane in istorie si nu cred ca putem sa spunem care e mai bun sau care e mai prost, la fel ca maradona sau pele, pentru a-i compara corect ar trebui sa joace amandoi la aceasi echipa, in plus la barcelona s-a vazut oricine vine, se castiga.
Messi este un jucato fabulos si are un avantaj mare ca joaca alaturi de niste jucatori extrem de buni, Ronaldo nu prea are pe nimeni, il avea pe ozil, dar l-au vandut ca sa-l aduca pe bale sa stea mai mut prin spitale, un jucator foarte supraapreciat. anul asta a fost a lui ronaldo si nu pentru ca s-a accidenta messi, ci pentru ca el a fost mai bun, iar balonul de aur e un trofeu INDIVIDUAL, nu pe echipe, nu ar trebui sa conteze trofeele, acolo e o munca de echipa, nu reuseste un singur jucator sa-ti castige 6 trofee, de aceea nu merita ribery
Nici eu nu înţeleg "războiul" ăsta...cum nu am înţeles nici războiul dintre Pele si Maradona. Ar trebui sa fim mândri ca suntem contemporani cu doi jucători de super clasa![]()
Or fi ei jucatori de super clasa, dar daca nu reusesc sa castige si ceva cu nationalele lor (Messi, mai ales) e pacat.
Ronaldo cu Portugalia nu are nicio şansă, poate un CE, deşi nu cred. Indiferent daca vor câştiga ceva sau nu cu naţionala, ei doi rămân cei mai buni. Vezi Iniesta, Xavi, au castigat tot ce se putea in fotbal... Cand spui Real Madrid primul nume care iti vine in minte e C. Ronaldo iar cand auzi Barca te gandesti prima data la Messi
![]()
Asa e, am si mentionat, Messi in special. Oricum, Portugalia a jucat vreo 2 semifinale aduse de Ronaldo aproape de unul singur.
Asta cu de unul singur mi se pare un pic exagerat, vorbim de fotbal, nu tenisCand apare fotbalul 1 vs. 1 mai vedem
LE am observat ca ai spus "aproape"
Bookmarks