Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 223 of 360 FirstFirst ... 123 173 213 221 222 223 224 225 233 273 323 ... LastLast
Results 4,441 to 4,460 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4441 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Alo gara, ce-i cu voi? Calmati-va!

Pizzi, sunt convins ca esti capabil sa iti sustii un punct de vedere si fara sa ii ataci pe colegii de forum. Take a chill pill.

2. #4442 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Ce bani? În ce echipa? Ma rog dacă tu zici ca s-au băgat...

Deci, pana ca Steaua sa participe an de an in cupele europene si sa si adune bani din aceste participari, George Becali a bagat in echipa aprox. 40 milioane de euro (dupa spusele lui). La un moment dat, a spus la TV ca intretinerea echipei il costa 6 milioane euro/an. Pe banii obtinuti din vanzarea de jucatori (Radoi, Rusescu, Chiriches etc.) a platit impozit pe venit la stat sau, ma rog, pe profit la sfarsitul anului (nu stiu d-astea ca nu le am cu d-ale economia/finantele). Normal ca cand au inceput sa curga banii, George Becali si-a recuperat din investitie, dar nu poate recupera mai mult decat a bagat in echipa, deoarece se cheama evaziune fiscala. La un moment dat a spus, parca acum 2 ani, ca Steaua a trecut pe auto-finantare, adica el nu mai baga niciun ban in echipa. Deocamdata, cat de cat, Steaua are bani sa se autofinanteze din banii obtinuti din UCL si EL.

3. #4443 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    A băgat 40 de milioane ... Dacă Lovin, Paraschiv, Cristocea și alții ca ei au costat 40 de milioane, atunci da, a băgat. Becali a câștigat lejer câteva zeci de milioane din steaua. Ultimul exemplu: se vând Gardos și Chiriches = 17 milioane, se cumpără Varela și Papp = 2 milioane. Dacă din 17 se investeau măcar 7, era o treaba. Și nu cred eu ca are steaua (și nicio echipa din România) scouteri atât de buni, încât sa găsească jucători a căror valoare sa se tripleze, cel puțin.

4. #4444 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Deci, pana ca Steaua sa participe an de an in cupele europene si sa si adune bani din aceste participari, George Becali a bagat in echipa aprox. 40 milioane de euro (dupa spusele lui). La un moment dat, a spus la TV ca intretinerea echipei il costa 6 milioane euro/an. Pe banii obtinuti din vanzarea de jucatori (Radoi, Rusescu, Chiriches etc.) a platit impozit pe venit la stat sau, ma rog, pe profit la sfarsitul anului (nu stiu d-astea ca nu le am cu d-ale economia/finantele). Normal ca cand au inceput sa curga banii, George Becali si-a recuperat din investitie, dar nu poate recupera mai mult decat a bagat in echipa, deoarece se cheama evaziune fiscala. La un moment dat a spus, parca acum 2 ani, ca Steaua a trecut pe auto-finantare, adica el nu mai baga niciun ban in echipa. Deocamdata, cat de cat, Steaua are bani sa se autofinanteze din banii obtinuti din UCL si EL.
    Nu vorbim de ultimii 10 ani. Eu vorbesc de acest sezon. Dar e un subiect pe care nu vreau sa îl dezvolt, observ ca Gigi are multi fani pe CG
    chiar nu ma interesează cati bani a băgat, nu e problema mea, eu doar am zis ca nu a băgat nici a zecea parte din cat a luat pe Gardos și Chiriches.

5. #4445 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Am citit ultimele 3 pagini... Fotbal = Box Vorba lui Tudy. Chill! Daca va certati ca surzii ori ca n-o faceti, tot Ronaldo ia Besilca de Haur.

6. #4446 SP
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    A băgat 40 de milioane ... Dacă Lovin, Paraschiv, Cristocea și alții ca ei au costat 40 de milioane, atunci da, a băgat. Becali a câștigat lejer câteva zeci de milioane din steaua. Ultimul exemplu: se vând Gardos și Chiriches = 17 milioane, se cumpără Varela și Papp = 2 milioane. Dacă din 17 se investeau măcar 7, era o treaba. Și nu cred eu ca are steaua (și nicio echipa din România) scouteri atât de buni, încât sa găsească jucători a căror valoare sa se tripleze, cel puțin.

Bine ma, tu crezi ca cheltuiala cu un club inseamna doar pretul de cumparare al unui jucator? Salariul jucatorilor, prima de instalare, deplasarile, chirie pe terenul de joc, apa calda, apa rece, lumina, paznic, femeie de serviciu, contabil, manager, administrativ etc., nu sunt cheltuieli sau sunt vrajeli? Pe salarii se platesc impozite la stat. Unii vorbiti doar aiurea in tramvai, dar macar stiti ce cheltuieli sunt la un club de fotbal sau de alt sport? Omu avea si poate mai are de recuperat bani de la Steaua. Ce ti se pare anormal in asta? Daca ia jucatori de 4-5 mil euro/jucator pai asta cere 2-3 milioane de euro salariu net, pai cine mai are bani de dat pe impozit la stat? Ganditi si voi putin cand faceti astfel de afirmatii. Intotdeauna un jucator luat pe bani multi va cere si salariu mare sau foarte mare plus prima de instalare mare/foarte mare. Si daca ia un jucator de valoare si nu se integreaza, ce face? Ia teapa, nu? A luat cateva tepe pana acum si s-a lecuit. Si sa fim foarte seriosi, nu vine niciun jucator de valoare in Liga 1, de fapt cand aud de Romania fug toti. Aici vin toti neadaptatii in alte parti.

---------- Post added 09-12-2014 at 20:20 ----------

Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Nu vorbim de ultimii 10 ani. Eu vorbesc de acest sezon. Dar e un subiect pe care nu vreau sa îl dezvolt, observ ca Gigi are multi fani pe CG
    chiar nu ma interesează cati bani a băgat, nu e problema mea, eu doar am zis ca nu a băgat nici a zecea parte din cat a luat pe Gardos și Chiriches.

Da-mi exemple de jucatori de valoare din alte tari care ar veni sa joace in Romania. Problema e alta, nu avem jucatori de valoare/buni deoarece de la juniorat se strica sau nu mai sunt interesati de fotbal de performanta si se duc si fac 2-3 facultati la Spiru Haret.

---------- Post added 09-12-2014 at 20:42 ----------

Dati pe Prima TV.

7. #4447 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

8. #4448 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Bine ma, tu crezi ca cheltuiala cu un club inseamna doar pretul de cumparare al unui jucator? Salariul jucatorilor, prima de instalare, deplasarile, chirie pe terenul de joc, apa calda, apa rece, lumina, paznic, femeie de serviciu, contabil, manager, administrativ etc., nu sunt cheltuieli sau sunt vrajeli? Pe salarii se platesc impozite la stat. Unii vorbiti doar aiurea in tramvai, dar macar stiti ce cheltuieli sunt la un club de fotbal sau de alt sport? Omu avea si poate mai are de recuperat bani de la Steaua. Ce ti se pare anormal in asta? Daca ia jucatori de 4-5 mil euro/jucator pai asta cere 2-3 milioane de euro salariu net, pai cine mai are bani de dat pe impozit la stat? Ganditi si voi putin cand faceti astfel de afirmatii. Intotdeauna un jucator luat pe bani multi va cere si salariu mare sau foarte mare plus prima de instalare mare/foarte mare. Si daca ia un jucator de valoare si nu se integreaza, ce face? Ia teapa, nu? A luat cateva tepe pana acum si s-a lecuit. Si sa fim foarte seriosi, nu vine niciun jucator de valoare in Liga 1, de fapt cand aud de Romania fug toti. Aici vin toti neadaptatii in alte parti.

---------- Post added 09-12-2014 at 20:20 ----------

Da-mi exemple de jucatori de valoare din alte tari care ar veni sa joace in Romania. Problema e alta, nu avem jucatori de valoare/buni deoarece de la juniorat se strica sau nu mai sunt interesati de fotbal de performanta si se duc si fac 2-3 facultati la Spiru Haret.

---------- Post added 09-12-2014 at 20:42 ----------

Dati pe Prima TV.
    Uite ce face Sahtior cu brazilienii. Sigur, nu dai 10 milioane dar poți cumpăra un pusti de 3-4 milioane pe care apoi sa îl dai cu 8-9 milioane sau poate și mai mult. De ce sa nu vina în România? Suntem în Africa sau ce? Și nu cred ca un pusti chiar și valoros de 18-19 ani îți cere 1 milion salariu.
    Referitor la juniori, nu avem pentru ca nici nu investim în ei. Sunt două-trei cluburi maxim în prima liga care investesc cat de cat în juniori și în creșterea lor.

9. #4449 SP
    Suntem un fel de Africa, nu platim la timp salariile jucatorilor, in plus le mai dam si cate un sut in fund la echipa a doua sau a treia. Pentru multi, suntem tara bananiera.

10. #4450 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    De ce se joaca un meci decisiv pentru calificare cu stadionul gol ? Just asking ...

11. #4451 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ufff, păcat, doi oameni au stricat meciul. Poate ia si Gigi câțiva jucători dacă mai vrea să joace în Champions League.

PS: scârbos e Bogdan Socol(a)

12. #4452 SP
    Steaua a fost peste Dinamo Kiev aseara.

13. #4453 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Iarna nu-i ca vara...

14. #4454 SP
    Banned asperas's Avatar
    Nu e Tudor la centru stati acasa mioare blatiste!

15. #4455 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Fotbal

Uite mai ca mai traiesc si dinamovistii momente ca aseara sunt singurele caare va trazesc la viata si simtiti putina bucurie, ma bucur pentru voi oricum cu voi nu se poate discuta civilizat in fiecare post ati aratat intentiile de jignire si doar atat, cum e si respectivul eu nu am vazut niciun stelist de pe forum sa se bucure la necazurile altei echipe, eu chiar am tinut cu toate echipele romanesti: dinamo, rapid, cluj, pandurii, otelul, unirea si astra, nu sunt frustrat sa nu realizez ca suntem o tara mica pe plan fotbalistic si orice perfomamanta ne ajuta pe toti, stati linistiti 10 ani nu o sa mai fim in europa. Sarbatoare placuta in continuare

16. #4456 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Nu e Tudor la centru stati acasa mioare blatiste!
    Ai avut ceva emoții ieri seara

@Andrei nu are rost, nu contează coeficientul, pt. ei nu exista Europa, nici pt. ceilalți.

LE: ai grija cu ceata lu' Pițigoi, dai într-unul tipa doi, iar după ce încep cu jignirile asteapta un răspuns pe măsură apoi dau report, tot ei. ..Jalnic

17. #4457 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Fotbal

Le-am raspuns frumos, uite de exemplu a scris cineva cand cea mai tare echipa din lume, astra a castigat un meci de tenis acum cateva zile iar dupa a fost umilita ieri ? Iti dai seama la ce nivel josca adversarii nostri istorici ? Sa primesti 6-1, niciun comentariu nu a fost pe thread, insa dupa ce steaua a avut doua meciuri cu atatea ocazii, doar nu a vrut sa intre mingea in plasa, dupsa un gol din offsaide, nu eu am zis ci craciunescu si cu un penalty nedat, sa vii tu sa faci misto si sa jignesti ? Mind**** ) right

18. #4458 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Mai nou brazilienii europei

19. #4459 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    In asteptarea meciului de duminica:

20. #4460 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Uite mai ca mai traiesc si dinamovistii momente ca aseara sunt singurele caare va trazesc la viata si simtiti putina bucurie, ma bucur pentru voi oricum cu voi nu se poate discuta civilizat in fiecare post ati aratat intentiile de jignire si doar atat, cum e si respectivul eu nu am vazut niciun stelist de pe forum sa se bucure la necazurile altei echipe, eu chiar am tinut cu toate echipele romanesti: dinamo, rapid, cluj, pandurii, otelul, unirea si astra, nu sunt frustrat sa nu realizez ca suntem o tara mica pe plan fotbalistic si orice perfomamanta ne ajuta pe toti, stati linistiti 10 ani nu o sa mai fim in europa. Sarbatoare placuta in continuare
    Nu doar dinamovivistii. Sunteți antipatici rău. Cum era când suporterii Rapidului erau în greva și cea mai mare galerie din tara le-au trimis ciori moarte? Ți-a plăcut, nu? A fost frumos, nu? Voi nu va bucurați de raul altora, nu? Și nu sunt rapidist.
    Apoi cum e posibil ca la un meci decisiv sa fiți maxim 5000? Nu au mai venit cetățenii de la sate și comune? Nu sunteți în stare sa faceți o coregrafie, când jucați cu Dinamo la coregrafia celor din PCH scoateți toți telefoanele sa nu ratați spectacolul. Când pierdeți mereu sunt arbitrii de vina. Ieri a fost penalty, la acel hent dar nu a fost offsaid niciodată.
    Eu sunt corect și realist nu ca voi. O zi faina.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.