El contra carei echipe? Avea si manusi sau apara cu maine goale?
Are cineva statistici cu cate goluri din lovituri libere au Pirlo si Juninho? As vrea sa ii compar, si e interesant de stiut
N-am vazut de foarte mult timp un meci la fel de prost precum Chelsea - Liverpool. Astia parca nu alearga, merg putin cu mingea, o paseaza mult prea evident, gresesc extrem de multe pase, niciun contraatac adevarat, fara formatie pe teren, scapa unii singuri de nu e adevarat, nu se tine la om. Suturi ratate la distante prea mari de poarta, mingi pierdute constant, nicio echipa nu reuseste sa tina mingea mai mult de cateva secunde. Jocul e extrem de lent, plictisitor, jucat parca de amatori. Parca joaca in spatele blocului doua echipe. Arbitrajul si el infect, trebuia sa se dea vreo 2-3 rosii pana acum.
Anul asta am vazut Real Madrid - Liverpool si Man City - Roma. Echipele engleze nu au jucat atat de prost ca acum niciodata. Sau doar intre ele joaca atat de prost? Se reduc la acelasi nivel.
Au facut praf returul din Cupa Regelui arbitrul si tusierii. Din greseala in greseala, de neinteles. Barcelona are sanse mari sa ia un trofeu anul asta, foarte posibil singurul.
Atletico a aratat ca Otelul Galati ca si atitudine, nu se poate sa iti pierzi capul asa, sa intri atat de grosolan. Ma asteptam la un joc dur, dar nu cu marlanisme de astea, sa dai peste picioare de fiecare data cand ai ocazia!
Macar am fazut o repriza senzationala, a doua nu a fost fotbal, ci doar asteptarea si incercarea de conservare cat mai buna a celor de la Barca, in asteptarea meciului greu cu Villareal din campionat.
Mie nu imi place cum joaca Barcelona niciodata, lalaiala aia cu mingea de la unu la altul in prostie ma scoate din minti. Dar aseara Atletico a fost un dezastru total si a jucat mai urat ca niciodata. Ma mir totusi ca nu s-au enervat jucatorii de la Barcelona. Pe Messi l-au trantit de cateva ori in repriza doi de m-a enervat pe mine. Ca l-au tot impins. Pe Messi!
Cu toate astea, pe cat de prost a fost meciul, macar s-a mai alergat, s-au facut combinatii, s-a tinut de minge. Fata de ce a fost in cupa Angliei cu cateva zile in urma a fost mai ok. Iar pentru mine e destul de clar acum ca Neymar o sa fie mai bun decat Messi cat de curand. Daca continua asa la anu' sigur intra in top 3 la balon.
Mai e muly pana departe in privinta lui Neymar, dar cu siguranta ii va succeda lui Messi ca fiind vedeta echipei.
Nici nu am sustinut chestia cu floarea, ci doar ca El Nino a inceput sa marcheze dupa blocajul avut la Chelsea cand nu reusea nici din 3m sa bage mingea in poarta, o dadea in bara, in portar sau pe langa.
Dupa cativa ani de pauza, azi este Old Firm de la 15.30 in semifinalele Cupei Ligii Scotiei.
Ii bate pe unde-i prinde Atletico pe Real, asta da echipa, dovada adevarata ca nu-ti trebuie sute de milioane sau chiar miliarde pe care le investesc in fiecare an gigantii Europei pentru a avea performanta , personal respect maxim pentru Atletico cat si pentru Dortmund care a facut la fel, dar din pacate nu este intr-o situatie tocmai buna acum in campionat. Sper ca daca pleaca Simeone sa nu se prabuseasca echipa, incep sa ma intreb, nu merita sa fie castigatoare Atletico in finala ligii cu Real?
Pai tu ai vazut meciul respectiv sau cunosti doar rezultatul? Atunci Atelti a bagat din greseala un gol si apoi a parcat autobuzul si au tras de timp cu nemiluita intreaga repriza secunda.
Astazi scorul ar fi fost mai echilibrat, desi tot Atleti m-as fi asteptat sa castige, dar Real a avut azi 5 probleme: Ramos, Pepe, Marcelo, Modric, James. A lipsit jumate din echipa. Putea lejer sa fie 5 sau 6-0. Dar e si o chestie psihica in meciurile astea. Real nu le va mai castiga o vreme buna. Probabil pana pleaca Simeone. Nu m-ar deranja deloc sa castige Atleti campionatul, desi de obicei nu joaca un fotbal frumos, azi au facut-o.
6 probleme zic eu, cele 5 mentionate de tine si Ronaldo care nu mai joaca nimic, niciun dribling in viteza pe benzi nu-i mai iese de cand s-a ingrasat. La revedere cu Ronaldo, nu mai e bun decat sa joace ca ST. Ca ST da randament maxim, deoarece are detenta buna si stie sa bage mingea in ate din preajma portii.
Ce repede canta unii prohodul. Cred ca baiatul ala are mentalitatea lui Mutu. Si Sanmartean e mai bun ca Ronaldo, este?
Sanmartean la 34 ani cred ca e mai bun decat va fi Ronaldo la 34 de ani. Intelegi ce vroiam sa spun cu Sanmartean?
Niciodata nu am facut comparatie Sanmartean - 34 ani cu Ronaldo - 29 ani.
Pentru stiinta ta, Ronaldo de acum e mult mai lent decat Ronaldo de acum 5 ani cand nu avea patratele pe burta. Omu a tras de fiare, a pus masa musculara kklau, adica niste kg in plus si de aceea nu mai are viteza si agilitatea pe care le avea acum 5 ani. Acum se chinuie in banda sa treaca in viteza de fundasii laterali, aia il blocheaza si imediat se opreste si cere fault ca milogul.
Uita-te la Bale (25 ani) ce viteza baga pe benzi.
Bookmarks