Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 222 of 360 FirstFirst ... 122 172 212 220 221 222 223 224 232 272 322 ... LastLast
Results 4,421 to 4,440 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4421 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Esti dinamovist sau rapidist?

2. #4422 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    de ce ar trebui sa fie dinamovist sau rapidist? si eu am vazut aceasta emblema mai devreme si mi s-a parut chiar amuzant

ps: sunt stelist, dar nu sunt incuiat sa nu inteleg ironia la adresa patronului de cacao. nu mai avem mult si o sa ajungem ca rapid si dinamo

3. #4423 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    de ce ar trebui sa fie dinamovist sau rapidist? si eu am vazut aceasta emblema mai devreme si mi s-a parut chiar amuzant

ps: sunt stelist, dar nu sunt incuiat sa nu inteleg ironia la adresa patronului de cacao. nu mai avem mult si o sa ajungem ca rapid si dinamo
    Nu-i adevarat , am jucat an de an in cupele europene si inca jucam + ca s-au bagat bani in echipa . Cum poti sa zici ca o sa ajungem la dinamo sau rapid ?

4. #4424 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    S-au bagat enorm de multi bani. Vezi numai cati bani s-au bagat din sumele incasate pe Chiriches si Gardos.

Steaua pentru Becali e oaie de muls si asa va ramane.

5. #4425 SP
    Asa e , cum zici tu .

6. #4426 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Multi frustrați

7. #4427 SP
    Nu ma referam la situatia financiara neaparat ci la magariile pe care le face patronul cu brandul steaua si palmares. De exemplu daca armata isi va face un club nou fc steaua, iad becali ii schimba culorile si numele cu cine vei tine ? Cel mai probabil se vor intelege la o suma de bani pe an ca becali sa foloseasca in continuare emblema.

8. #4428 SP
    Eu m-am referit ca totusi Steaua a facut ceva fata de celelalte echipe . Uite , Petrolul , Astra ...n-au mai bagat bani in echipe , nu se mai bat la titlu . Mult , putin , s-a bagat bani .
    Eu nu am vazut sa se planga jucatori de la Steaua ca nu se platesc salariile . Nici mie nu imi place ce face Becali acum dar bun , rau , am fost acolo sus . 2 campionate castigate consecutiv , am eliminat pe Ajax din EL , am castigat la Bucuresti contra lui Chelsea (detinatoarea CL) , urmeaza al 3lea campionat . Performantele astea nu se fac cu jucatori de mana a2a .

---------- Post added 05-12-2014 at 21:32 ----------

Sper sa plateasca la MAPN sau cine detine emblema + numele sa nu se schimbe nimic .

9. #4429 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Multi frustrați
    De ce arunci cu jigniri?

10. #4430 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu înțelegi ce înseamnă probabil

Stare afectivă negativă, creată unui individ sau unui grup, atunci când o reacție orientată spre un scop este contrariată sau când aspirațiile cresc peste nivelul mijloacelor disponibile pentru realizarea lor; sentiment generat de această situație.

11. #4431 SP
    btw:

"In procesul dintre ‪#‎CSA‬ si clubul de fotbal al domnului Becali, Inalta Curte a decis anularea inregistrarii marcii pe care echipa de fotbal ‪#‎Steaua‬ o folosea. S-a considerat ca inregistrarea a fost facuta cu rea-credinta. Nu s-a pus problema de pierdere a numelui, a culorilor, a palmaresului, de catre clubul de fotbal.
    Acea marca nu mai poate fi folosita, nu mai apartine nimanui. CSA nu a cerut sa-i fie data, ci doar anulata, fiindca ei au o marca foarte asemanatoare", a spus Marius Maruda, consilierul juridic al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (‪#‎OSIM‬) pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.
    astia de la preaprost iarasi au mancat multa "cacao" zilele acestea

12. #4432 SP

Patron de cacao cum spui tu si altii, care a tinut echipa atatia ani si care e singura din Romania cu atatea performante in afara. Daca nu era acest patron de cacao, Steaua era demult in faliment sau in insolventa. Din exterior e usor sa vorbim, dar putini sunt cei care-si risca averea pentru a investi in ceva.

---------- Post added 06-12-2014 at 06:51 ----------

Macar stiti despre ce este vorba in cazul cu marca Steaua? http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/excl...le-439908.html

Este vorba ca Steaua a pierdut doar Emblema. Numele, Culorile si Palmaresul au ramas la Gigi Becali, cel mai tare patron de fotbal din Romania.

Si ca sa fie clar, odata cu anularea marcii Steaua, armata nu detine aceasta marca, deoarece are alta foarte asemanatoare. Armata a cerut in instanta doar anularea marcii Steaua, nu si preluarea acestei marci. Prin urmare, marca Steaua nu mai apartine de nimeni.

---------- Post added 06-12-2014 at 07:03 ----------

Quote Originally Posted by tudomih View Post
    De ce arunci cu jigniri?

Pai ce altceva sa faca dinamovistii si rapidistii?

---------- Post added 06-12-2014 at 07:18 ----------

btw:

astia de la preaprost iarasi au mancat multa "cacao" zilele acestea

Ce te miri, armata a invocat reaua credinta deoarece numai prin acest tertip puteau duce mai departe procesul, pentru ca fapta s-a prescris dupa 5 ani si armata a dat in judecata Steaua dupa 7 ani.

13. #4433 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Ce Messi si CR7 nene, Sanmartean

Exact aceeasi parerea ar putea s-o aiba si Gica Craioveanu: A jucat împotriva lui Zinedine Zidane şi acum l-a regăsit la Steaua: "E la fel ca el" :: GSP.RO

14. #4434 SP
    Off: Razvan esti cumva pe grupul unspe metri de le fb ?

15. #4435 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Sunt sunt

16. #4436 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Vroiam sa mai vin si eu cu 2-3 propuneri de embleme, dar dupa ma luati si pe mine la 3 pazeste ... mai bine nu

17. #4437 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Nu-i adevarat , am jucat an de an in cupele europene si inca jucam + ca s-au bagat bani in echipa . Cum poti sa zici ca o sa ajungem la dinamo sau rapid ?
    Ce bani? În ce echipa? Ma rog dacă tu zici ca s-au băgat...

18. #4438 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Asa e frate, nu s-a bagat nimic in nicio echipa. Steaua a functionat pe pufuleti si jucau cu echipamente imprumutate, cazari trecute pe caiet, jucatori adusi la schimb pe gume turbo. In plus, la nationala Romaniei joaca unii de la o echipa obscura, probabil luati din greseala la nationala. Asa este. Romania e reprezentata in cupele europene de concordia chiajna si rapid bucuresti + dinamo bucuresti.
    Toti forumistii anti-Steaua sunt fericiti acum? Alte explicatii mai doriti?

19. #4439 SP
    Member micul_'s Avatar
    Wow da ce ofuscat ești "frate". Ciobanul a luat din transferuri peste 20 milioane și a cumpărat de cat? Visați frumos în continuare. Vezi sa nu ajungeți ca Dinamo sau Rapid.
    Edit: dacă apa plata cu lămâie sau vitaminele ori jambierele fac 20 milioane de euro...

20. #4440 SP
    Wow singurul oftucat esti si tu frate dar va intelegem singurele momente de bucurie pentru dinamovisti sunt alea cand pierde steaua cu placere.

Na ca am fost si eu rautacios . ne vedem pe teren, voi cu vorba, mereu a fost asa, inca va antrenati pentru CL probabil, noi cu faptele sau fotbalul mai bine zis

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.