Eu am vorbit de prezent, nu de ultimii 20 de ani. Am si spus ca e cel mai competitiv pentru ca echipele mari sunt slabe in momentul asta.
Eu am vorbit de prezent, nu de ultimii 20 de ani. Am si spus ca e cel mai competitiv pentru ca echipele mari sunt slabe in momentul asta.
Eu discutam a doua parte a postului tau:
"Spania e de departe tara cu cele mai multe echipe bune, dar din pacate campionatul nu e atat de spectaculos pentru ca primele 2 (3 in ultimii ani) se stiu inca de la inceput."
Eu spun ca este cel mai spectaculos campionat, cu fotbalul cel mai calitativ La Liga. BPL este probabil pe 3 ca nivel de spectaculozitate, dupa Bundesliga.
Ce-i spectaculos in la liga? Cum fac scor Real si Barca pe amaratii aia de echipe? Iar cand joaca restul echipelor intre ele mai bine tragi un pui de somn. Oricum tu o tii pe a ta cu La liga noi o tinem pe anoastra cu BPL. Fiecare se uita la ce vrea si ce ii place, degeaba tot ne bagam in gat liga lui favorita.
BPL e cel mai spectaculos campionat dar în Europa rezultatele sunt modeste ca sa nu zic mai mult.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Vad ca urmaresti La Liga cum urmaresc eu Liga 1. In fine, eu nu bag pe gat La Liga nimanui, recunosc doar care este cel mai bun campionat de cativa ani incoace, si spectaculos este cand se intalnesc echipele spaniole si cele engleze, pentru mine, cel putin.
Ca sa schimb subiectul, Tudy, se pare ca am ghicit corect si parcursul lui Real. Rateu la Malaga, esec cu Atletico. Preferam cun egal, dar nu e rau nici asa.
Ai ghicit vreo 2 din 5. Sezonul e dus naibii oricum, macar a urlat stadionul demisia lui Perez si nu a lui Zidane. Pana se intampla asta va zbura si Zidane si inca cativa dupa el iar Barcelona isi vede in continuare de treaba iar Real o ia de la capat cu reforma echipei an de an. Sunt scarbit, dar asta este.
real va fi pe locul 4 la sfarsitul sezonului... sincer, pana nu se retrage messi sau nu imbatraneste, greu sa mai faci ceva cu barca in spania, indiferent de antrenor echipa joaca foarte bine, asta e adevarat.
pai suarez e mai batran ca messi si iniesta la fel, deci nu se pune problema, iar neymar poate pleaca la citydar nu cred. neymar singur cred ca este ok.
Nu mai e doar Messi, sa fim seriosi, a fost si accidentat si echipa n-a suferit deloc in absenta lui. Clubul si-a vazut de treaba si au luat decizii sportive si nu de marketing. Citisem un articol cu un interviu din partea unui presedinte/fost jucator/ceva de genul de la Barcelona, care spunea ca au urmat modelul academiei de la Real, academie care a facut echipe Realului cu cele trei UCL de la schimbarea mileniului. Ei si-au vazut de treab iar Real cu Perez a mers din lac in put cu galacticii, iar acum cand echipa era mai stabile in sfarsit cu Mourinho si Ancelotti, cu marea majoritate a jucatorilor din primul 11 deja de ani buni la echipa, a ales sa o ia din nou de la capat, fara sa realizeze unde e de fapt problema. Perez trateaza simptomele, nu cauza. Din cauza asta Real a ajuns aici, dar poate dupa inca un an de esec nu va mai iesi presedinte din nou si cine stie, poate se schimba lucrurile.
Nu a durat mult pana la ==> Louis van Gaal Dives And The Brilliant Photoshopped Images Soon Follow | The SPORT Bible
Acum am vrut să zic si eu, fenomenal, daca nu era el era 5-0 pentru Liverpool.
* Coutinho ce meci până acum![]()
Bookmarks