Da, am pus puncte de suspensie, pentru ca as mai pune cativa, gen David Villa, Ruud van Nistelrooy, Van Basten, Gert Mueller, lista este lunga, aici chiar e o chestie de subiectivitate.![]()
Da, am pus puncte de suspensie, pentru ca as mai pune cativa, gen David Villa, Ruud van Nistelrooy, Van Basten, Gert Mueller, lista este lunga, aici chiar e o chestie de subiectivitate.![]()
Unu la mana - Cavani are aceeasi varsta cu Suarez, deci daca Cavani e aproape de pensie, la fel si Suarez, asta sa fie clar.
Doi la mana - Cavani da randament maxim ca ST. Cand joaca LW, RW sau CAM in spatele ST, nu prea da randament. Daca Uruguay joaca cu un ST si nu cu doi ST, ramane la latitudinea selectionerului pe cine pune ST. Suarez e gras pe langa Cavani, care alearga mai mult. Uitati-va cand juca la Napoli ce letal era in fata portii, avea randament aproape maxim cand scapa 1 la 1 cu portarul advers. Cavani nu e solid, il sufla vantul de slab ce este. Nu joaca ST la PSG din cauza lui Ibra, chiar daca antrenorul ar vrea sa-l puna ST nu are curaj de frica lui Ibra.
---------- Post added 29-10-2015 at 15:04 ----------
Si Inzaghi, dupa parerea mea cel mai bun ST ever. Nu avea tehnica, nu stia sa dribleze, dar in schimb stia sa se demarce foarte bine si sa bage mingea in ate.
Nu a zis nimeni ca Cavani este aproape de pensie. Am pus liniute la fiecare jucator pe care l-am comentat, sa fie mai usor de citit, vad ca tot degeaba.
Cavani este solid, nu il depasesc multi fundasi la capitolul forta, nu stiu cum vezi ca il sufla vantul. Pe langa asta, a prins o perioada f buna la Napoli ca ST, dar asta se intampla acum 3 ani.
Tot acum 3-4 ani exista un ST care era probabil cel mai bun din lume cand juca la Atletico, Radamel Falcao, pe care lumea acum l-a uitat complet. Asa ca te rog nu il mai compara pe Cavani de la Napoli cu Suarez de la Barcelona, eu vorbeam de prezent.
Atunci cine e la final de cariera?
Cavani are 1,88 m inaltime si 74 kg greutate
Suarez are 1,82 m inaltime si 81 kg greutate, deci este gras.
De aceea e jucat Suarez la nationala ST, ca de abia se misca pe langa Cavani.
De abia astept sa castige Uruguay mondialul din 2018 si Suarez sa fie golgheterul turneului.
Mai, tu macar filtrezi putin posturile astea in mintea ta inainte de a posta?
Serios, nu stiu cum sa raspund la postul tau, e mind boggling....deci Suarez e ST la viitoarea campioana mondiala din 2018 pentru ca e gras si nu are viteza, pe langa Cavani.![]()
Adevarul este ca ce scriu eu e greu de deslusit de majoritatea persoanelor.
Am zis asa - Suarez gras, Cavani slab, selectionerul Uruguayului il pune pe gras varf impins ca nu poate alerga si nu are stamina, si-l pune pe Cavani LW/RW/CAM ca e slab, are viteza si stamina buna. Asta din cauza ca Uruguay nu joaca cu 2 strikeri, ci doar cu unul, prin urmare trebuie sacrificat unul din cei doi.
La mondialul din 2018, daca se califica Uruguay, avand-ul in componenta pe cel mai tare nr. 9 din lume dupa spusele tale, Uruguay ar trebui sa iasa campioana datorita lui Suarez, adica sa faca diferenta in teren, nu sa primeasca pase si el doar sa puna latul la gol. Daca nu se intampla asa sau Uruguay nu se califica, n-ai avut dreptate cu Suarez.
In other news, Enzo Zidane a fost promovat de catre Benitez, la prima echipa. Tare mi e ca numai numele e de el, daca pana la 20 de ani nu s a remarcat, dar sper sa nu fie asa
Sent from my iPhone using Tapatalk
In seara asta bucatarul sef din Madrid va suferi prima infrangere de cand e bucatar sef. Ma astept la o infrangere gen 2-0 sau 3-1. Tactic omul nu a schimbat nimic si se multumeste si cu egal, iar PSG cauta sa lase o impresie buna. Pacat ca nu pun la pariuri, cota vad ca e gen 20x la o diferenta de 2 goluri pentru francezi.
Da, rupe PSG. Un nou meci fabulos facut de Ibrahimovic in CL, acest titan al ofensivei.
Ohh wait, este 1-0 pentru RM.
Lasa scorul, e mincinos. Iar Ibra nu a facut mare lucru, dar fata de Ronaldo a facut ceva, daca e sa comparam. Golul a fost din greseala iar PSG a avut ghinion constant.
Bookmarks