Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 316 of 360 FirstFirst ... 216 266 306 314 315 316 317 318 326 ... LastLast
Results 6,301 to 6,320 of 7199

Thread: Fotbal

1. #6301 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Evident ca s-au crezut in vacanta daca federatia a ales sa-l ia pe Neymar la JO in loc de Copa America.

2. #6302 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Forza Italia!

3. #6303 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Frumos si meciul de aseara, ca si toate de pana acum. Am ratat 2-3, dar in rest desi n-au fost meciuri cu multe goluri, chiar au fost bune. Imi pare rau de belgieni, tineam cu ei ca sunt o tara mica cu putin locuitori si au jucatori foarte tehnici, dar Lukaku a ratat in prostie. Daca intra Origi mai repede sau era titular, poate jucau altfel. Italia e Italia, joc tipic de care eu m-am plictisit. Iar faptul ca au cea mai batrana echipa nu de la Euro, ci din intreaga istorie a campionatului, e inca ceva ce nu imi place la ei. Dar sunt o echipa, cea ce belgienii nu au prea aratat ca sunt, doar o gramada de individuali.

4. #6304 SP
    Member Peetzy's Avatar
    O gramada de individuali de unde mai lipseste unul singur: un antrenor. De vreme ce ala a insistat aseara cu doua maini moarte - Lukaku si Fellaini - pana in min 74 cand l-a introdus pe Origi (si rezultatele s-au vazut, Divock ratand, ce-i drept, ocazii imense), nu se cheama ca ai de gand sa faci vreo performanta. Sa-l lasi pe De Bruyne sa se chinuie in dreapta in timp ce-l tii pe Fellaini "servant" in spatele varfului, o tactica sclipitoare, ce mai e de zis... Cat despre italieni, e ceea ce invata de la 4 ani inca de dinainte sa mearga - aparare in 15 oameni si contraatac - si deja stie toata lumea, poti sa ajungi si campion mondial cu asa ceva, nu-ti mai trebuie si fotbal, e suficient si calcio ala sau cum se cheama la ei. Insa, indiferent de cat de mult nu-i suport, chiar au aratat a echipa aseara. Bine, si Conte e antrenor, nu ca specimenul de Wilmots... Eu astept sa se incurce cu irlandezii

5. #6305 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Un meci frumos asta seara. Mi-a placut. Si de ce galerie a avut parte Islanda...

6. #6306 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Parca erau urlete din Skyrim

7. #6307 SP
    Member Melo's Avatar
    Asta inseamna sa ai un campionat penibil si unii jucatori din selectionata sa nu joace la echipele de club, in a doua repriza se cereau toti afara pt. ca nu mai puteau. A pupat tata Puiu multe icoane ca sa scoata punctul asta.

8. #6308 SP
    Member Sepy's Avatar
    Joc de *** ..... trageau de timp , cand erau in atac pasau in disperare , noroc cat China , daca echipa adversa avea un pic de noroc luau chiar si 3 boabe !!! In 2 meciuri sa nu dai un gol ...doar din 11 m !!! 1 punct nemeritat .... am stiut de la inceput ca nu o sa faca mare lucru ...numa sa nu piarda ultimul meci

9. #6309 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Golurile din penalty nu se pun ? Serios , doar nu te asteptai sa fie Real,Barca. Am jucat destul se bine in cele 2 meciuri.

10. #6310 SP
    Banned Templier's Avatar
    se joaca in Franta CE la S'il vous plait monsieur!

11. #6311 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Eu cred ca mai rau de enervam daca eram elvetieni. Seferovici la cata ratarile a avut nu are ce sa caute in nationala lor.

Acum sincer, cand aveam echipa cu Hagi si Compania la cate europene am jucat si ce-am facut?

Noi mereu am furat-o de la echipe europene si am batut mai mult echipe nord si sud-americane (la mondiale).

Pana acum, Elvetia ne-a dat-o pe unde ne-a prins si aveam super-echipa.

12. #6312 SP
    Member Sepy's Avatar
    Poi chiar asta e problema !!! Tot timpul sunt multumiti cu putin !!!

13. #6313 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu înțeleg de ce vă enervați... Cine suntem noi în fotbal, cine suntem noi în sport? Chiar nu înțeleg de ce aveți speranță, avem infrastructură, avem ceva care să susțină vreun argument pentru supărarea voastră? Ah, si mie mi-e dor de generația lui Hagi, nu mai e, gata. O să batem Albania si ne calificăm. Eu zic ca e ok pentru cine suntem. Am spus de la început, cu Albania e meciul nostru, ar trebui să ne vedem lungul nasului. Sper ca ați înțeles despre ce vorbesc, mai ales dacă sunteți trecuți de 14 ani. Hai Romania! Hai acasă!

14. #6314 SP
    Meciul Franta - Albania nu trebuia sa fie televizat pe PRO TV?

15. #6315 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu, doar un meci pe zi are voie Pro Tv, deocamdată. Nu se aplica faza cu ora 10 azi

16. #6316 SP
    Am inteles. Multumesc pentru info.

17. #6317 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bai ce se chinuie francezii astia, pe astia chiar poti sa te superi daca esti francez Sa nu ai un sut pe poarta cu Albania dupa 45 de minute

18. #6318 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai Franta nu are antrenor, doar un fost jucator. Nici Payet nu mai e stralucit, eu cred ca pe Griezman si Pogba ii pastreaza pentru ultimul meci din grupe.

19. #6319 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bai dar jalnici sunt francezii, parca vad ca le da asta un penalty. Minutul 85, niciun sut pe poarta, hahahahaha

LE: Au castigat tot in min 89, jalnica echipa

LLE: 2-0 min. 95, sper sa fie eliminati prin optimi, mi-e scarba de astia care pacalesc fotbalul

20. #6320 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Franta nu a stralucit, o sa avem viata grea cu Albania

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 316 of 360 FirstFirst ... 216 266 306 314 315 316 317 318 326 ... LastLast