Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 318 of 360 FirstFirst ... 218 268 308 316 317 318 319 320 328 ... LastLast
Results 6,341 to 6,360 of 7199

Thread: Fotbal

1. #6341 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce se mai vaită cârnatul ăsta de Iordănescu, numai scuze jalnice găsește acum, înainte de meci. Își pregătește terenul în cazul unei înfrângeri. Du-te ba nene si lasă-ne, ai rămas în trecut, mai învață ceva de la Mircea Lucescu! De fapt lasă -te de meseria asta, niciodată nu ai fost un antrenor, ai avut noroc cu o generație de excepție.

2. #6342 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu totusi am fost surprins de disciplina tactica pe care am vazut-o la echipa noastra in meciul cu Franta, iar acolo cred ca a fost in mare parte datorita lui. Cred insa ca am putea sacrifica din partea defensiva pentru a ataca mai mult, Torje si Chipiciu chiar alearga bine si cu un playmaker gen Sanmartean la mijloc cred ca ar fi interesant. Bine, nu zic sa joace Sanmartean ca probabil nu rezista un meci cap-coada, dar se intelege ideea. Daca tot suntem o echipa mica, macar sa jucam frumos sa mai compensam.

3. #6343 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce naiba mai caută aici dacă nici acum nu are curaj, noi începem toate meciurile cu aceeași idee în cap, să nu primim gol, dar de marcat pauza. Înțeleg, când ești o echipă mică stai cu fundul în poartă cu echipele mari, dar dacă nici cu Albania nu ataci...De-abia aștept calificările pentru CM din 2018, ne omoară danezii si polonezii dacă mai rămâne expiratul ăsta.

4. #6344 SP
    Member Melo's Avatar
    Cand iti da gol Sadiku, caruia ii sare mingea 10 m la orice preluare si sta numai in offside, ar cam trebui sa te lasi.

5. #6345 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    Faza e că de data asta iar ne-a dat gol Tătă. Are 2 goluri ca și Stancu. Bun așa!

6. #6346 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Tatarusanu ,Adi Popa si nr 10 ( nu stiu cine e ) nu au jucat nimic . Torje a jucat de 10 ori mai bine !!

7. #6347 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Asa suntem noi, o natie de Sadiku-maso.

8. #6348 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Haha ne bate Albania. Sa nu mai ziceti ca suntem la nivelul tarilor de genul, suntem sub

9. #6349 SP
    Imi doresc sa faca scor Albania !!! Si sa scapam de Iordanescu ....

10. #6350 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Avem nevoie de două penalty-uri ☺

11. #6351 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Pârnaie Tatarusanu, defapt toată echipa ... Văd aici numai critici la adresa lui Tata Puiu, măcar el ne a adus pana aici , am jucat cu Franța , Elveția, mortul ăla de Pițurcă ce a făcut ????

Sent from Xbox Dashboard

12. #6352 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Am avut grupa slaba in preliminarii , trebuia sa ne calificam de pe primul loc. Sunt curios ce o sa facem in preliminariile pt cupa mondiala.

13. #6353 SP
    Macar suntem campioni la cei mai penibili comentatori. Aia 2 de la pro sunt ca dumb & dumber. De 30 de minute delireaza zici ca sunt pe legale.

14. #6354 SP
    Member Melo's Avatar
    Stanciu o sa fie chemat la selectionata de rugby dupa meciul asta.

15. #6355 SP
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Pârnaie Tatarusanu, defapt toată echipa ... Văd aici numai critici la adresa lui Tata Puiu, măcar el ne a adus pana aici , am jucat cu Franța , Elveția, mortul ăla de Pițurcă ce a făcut ????

Sent from Xbox Dashboard
    Spune mi si mie ce performante a avut Tata Puiu ca antrenor , dar fara perioada cand a antrenat Generatia de Aur ... Cred ca a fost si meritul lui Piturca ....

16. #6356 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce meci penibil. Ce echipa penibila. Ma uitam la meci si mi-era rusine ca sunt roman si ca dobitocii/vedetele alea din teren, imi reprezinta tara. Wtf ?!?! Ala-i fotbal ? Nu avem portar!. Nu avem aparare. Nu avem mijloc. Nu avem atac. Nu avem finalizare. Nu avem centrari. Nu avem lovituri libere. Nu avem pase. Nu avem constructie. Da noi ce plm avem ? Doar vedete ?

Nici nu stiu de ce am pierdut timpul. De fapt, nu stiu de ce mai pierd timpu cu acest mirific EURO. N-am vazut niciun meci bun, desi am vazut zilnic meciul de 10 de pe PROTV. Toate "vedetele"au fost zero pana acum si aproape toate meciurile au fost castigate cu scorul minim (cu mult prea putine exceptii).

Cred ca sunt eu prea batran pentru fotbalu asta...

17. #6357 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Vid View Post
    Faza e că de data asta iar ne-a dat gol Tătă. Are 2 goluri ca și Stancu. Bun așa!
    Lasă că el prinde pungile cu Salatini. Nu credeam că suntem atât de jos. La revedere CM 2018. Acum urmează scuzele jalnice...

18. #6358 SP
    Macar astia de la pro sa schimbe titlu cica "bucurativa de fotbal"

19. #6359 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Haha, cum e asta
    Attached Images Attached Images prima-scuza-tricolorilor-dupa-eliminarea-de-la-euro-2016-ne-am-dorit-prea-mult-.jpg

20. #6360 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Am inceput cu sperante acest turneu si l-am terminat rusinos, Romania a fost in excursie .Nu am putut pune probleme Albaniei, dar sa-i mai si batem.O degeneratie de jucatori si conducatori, in viitor o sa ne bata si Gibraltar, daca continuam sa stam pe loc.Ar fi bine ca durata campionatului mondial ce vine sa se desfasoare pe o perioada de 3 luni... asa, sa putem alerga si "noi" 90 de min.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 318 of 360 FirstFirst ... 218 268 308 316 317 318 319 320 328 ... LastLast