Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 216 of 360 FirstFirst ... 116 166 206 214 215 216 217 218 226 266 316 ... LastLast
Results 4,301 to 4,320 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4301 SP
    Junior Member kiRuZsal's Avatar
    Stiam asta . Oricum cand a plecat, n-a plecat cu o imagine prea buna, au avut grija cei din conducere sa i-o pateze .

2. #4302 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Hai Luchin ca Luchin,dar pe Grigore,fundas de nationala nu stiu de ce l-au vandut...credeau ca refac apararea cu Durimel sau Popa 2?
    Stati sa-l vedeti pe fomistul asta(nu pot sa-l numesc patron),dupa ce ii vinde pe Matei,Rotariu,Lazar ce jucatori o sa aduca...o sa ajungem sa ne batem la retrogradare nu la titlu

3. #4303 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    9:19

4. #4304 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Ce vroiai sa mai faca saracu'?
    Oricum scorul a fost unul dur fata de ce s-a jucat pe teren,Dinamo avand momente foarte bune cand putea sa marcheze si ea 2-3 goluri si nu zic asta ca sunt eu dinamovist,cred ca a vazut multa lume asta chiar daca stelistii nu o sa recunoasca niciodata.

5. #4305 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    De ce a fost dur ? Asta e valoarea/maximul echipei .
    Dinamo nu a alergat tot campionatul cum a alergat aseara in prima repriza .

Una peste alta si anul asta luam campionatul .

6. #4306 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Tocmai ce am zis ca stelistii nu o sa recunoasca niciodata,a fost un rezultat dur pentru ca Dinamo s-a auto-depasit aseara si din punctul meu de vedere merita cel putin un egal la ocaziile pe care le-a avut. Ce s-ar fii intamplat daca marca si Dinamo la fiecare ocazie pe care ar fii avut-o asa cum a facut Steaua care la aproape fiecare ocazie a dat cate un gol?

7. #4307 SP
    Fotbalul se joaca pe goluri iar calitatea jucatorilor la Steaua s-a vazut . Asta inseamna jucatori de calitate , la fiecare ocazie sa dai gol .

Hai recunoaste , Steaua a fost mai buna aseara .

8. #4308 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    N-are ce sa recunoasca, e clar ca Steaua e mai buna, dar v-au calarit copiii aia de la Dinamo ...

9. #4309 SP
    Pe tabela nu s-a vazut .

10. #4310 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Daghiu98 View Post
    Ce vroiai sa mai faca saracu'?
    Oricum scorul a fost unul dur fata de ce s-a jucat pe teren,Dinamo avand momente foarte bune cand putea sa marcheze si ea 2-3 goluri si nu zic asta ca sunt eu dinamovist,cred ca a vazut multa lume asta chiar daca stelistii nu o sa recunoasca niciodata.
    Vorbești prostii, ieri seara am văzut meciul cu inca vreo 10 persoane, 2 dinamovisti, restul stelisti, toti au spus ca scorul este prea dur. Un scor de 2-1 sau chiar 3-2 era mai apropiat de realitate, dar deh il avem pe Arla Dinamo a jucat foarte bine doar 30 de minute, un meci are cel puțin 90

11. #4311 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Pai si eu nu am spus acelasi lucru in postarea mea? Nu inteleg unde-i prostia.

@Cristian Cum a spus si tudomih,Dinamo a jucat cu copii in fata Stelei chiar de la egal la egal in prima repriza,ce te astepti mai mult de la ei? Oricum Dinamo are jucatori cu potential si care vor creste mult in viitor,fata de Steaua care nu prea creste tineri si nu risca cu ei. Odata si odata tot o sa va prinda si Dinamo la cotitura.

12. #4312 SP
    Nu cred pt ca Dinamo cum prinde o oferta de 1,2,3 mil , ii vinde iar asa nu o sa ajunga niciodata in Europa sau sa se bata la titlu...

13. #4313 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    De ce a fost dur ? Asta e valoarea/maximul echipei .
    Dinamo nu a alergat tot campionatul cum a alergat aseara in prima repriza .

Una peste alta si anul asta luam campionatul .
    Aseara Dinamo a alergat ca fomistii, probabil avand promisa o prima virtuala de la Negoita.

---------- Post added 01-11-2014 at 19:53 ----------

Quote Originally Posted by Daghiu98 View Post
    Pai si eu nu am spus acelasi lucru in postarea mea? Nu inteleg unde-i prostia.

@Cristian Cum a spus si tudomih,Dinamo a jucat cu copii in fata Stelei chiar de la egal la egal in prima repriza,ce te astepti mai mult de la ei? Oricum Dinamo are jucatori cu potential si care vor creste mult in viitor,fata de Steaua care nu prea creste tineri si nu risca cu ei. Odata si odata tot o sa va prinda si Dinamo la cotitura.
    Steaua mai joaca si in Europa League, trebuie sa-si mai dozeze efortul. Steaua a alergat exact cat a trebuit.

14. #4314 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Dant3, cred ca aveai dreptate. Desi il cam intrece pe 'neata.

15. #4315 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A inceput cursa si in campionatul Spaniei. Sevilla are sanse sa fie pe primul loc weekend-ul asta. Toate cele 4 echipe de pe primele locuri sunt inca in cursa dupa inca o infrangere a Barcelonei. Eu chiar cred ca Suarez nu trebuia sa joace inca titular, e destul de clar ca inca nu e in forma. Dar macar a disparut monotonia acum.

https://eurosport.yahoo.com/news/lig...5266--sow.html

16. #4316 SP
    Member Sopi's Avatar
    Suarez a ratat 2-3 goluri clare...nu avea ce sa caute pe teren,mai mult incurca mai ales cand a centrat pedro si a dat cu capu'..messi era intr-o pozitie mult mai buna,de neymar nu mai zic...si antrenoru ala ii batut in cap,cum sa il joci pe rafinha cu busquets si rakitic...care in afara de rakitic nici unu nu ii in stare sa faca ceva personal...se prea increde.

17. #4317 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    2 penalty-uri clare neacordate pentru City, ala de arbitreaza sa se apuce de altceva, Hategan e parfum pe langa ala.

18. #4318 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu înțeleg ce se întâmplă cu vreo 3 echipe in acest sezon: Liverpool, Man. Utd. si Borussia Dortmund

19. #4319 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    United e in crestere de la meci la meci. Din pacate nu a profitat de inceputul usor.
    Liverpool parca aduce cu Spurs dupa ce l-au vandut pe Bale, cam aceeasi strategie au avut si ei dupa plecarea lui Suarez.

20. #4320 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Liverpool si United au facut transferuri multe, cormoranii au luat jucatori tineri, iar diavolii au transferat la disperare. In schimb, cu Borussia e mai simplu, au avut foarte multe accidentari.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.