Meci de maro
Arbitru de maro
Returul pe Camp Nou, Sergio Ramos și Pepe absenți, Mourinho �n tribune, caracatița aia ne-a fentat, ce poate fi mai rău?
�n schimb, Pedro si Busquets și-au greșit meseria, făceau mult mai mulți bani la Hollywood.
Meci de maro
Arbitru de maro
Returul pe Camp Nou, Sergio Ramos și Pepe absenți, Mourinho �n tribune, caracatița aia ne-a fentat, ce poate fi mai rău?
�n schimb, Pedro si Busquets și-au greșit meseria, făceau mult mai mulți bani la Hollywood.
Daca Pepe n-are minte, ce sa faca Barca? sa refuze rosul, nu?
Vedem noi ce se-alege din Real dupa ce pleaca Murinho![]()
Da �n tur c�nd a bătut cu 5-0 n-au jucat 11 la 11?
Că a luat Sergio Ramos roșu �n ultimul minut e altceva...
Și eu țin cu Real, dar voi vorbiți de parcă nu ați văzut Barcelona �n ultimii ani.
Eu cred ca atunci cand ai posesie 25%, nu te apropii de poarta adversarului, iar Messi iti dribleaza juma' de echipa ca pe niste jaloane, nu prea ai ce comenta...
Vi se pare cumva ca Pepe nu merita rosu?.. Cand intri cu talpa inainte si nici nu urmaresti mingea, e rosu clar. De scatoalca lui Adebayor ce ziceti?
eu nu inteleg de ce atatea comentarii ca a luat Pepe rosu?A cui e vina ca jucatorii lu Real sunt niste animale?Inteleg ca sunt frustrati ca nu ating mingea,da nici chiar asa...
apropo de video-ul de mai sus cu Busquets,ia vezi pe Youtube cate simulari dinastea are C.Ronaldo.
A c�ştigat pe merit Barca p�nă la urmă. Pepe este un animal şi a riscat foarte mult,din vina lui s-a dus totu' de r�pă,zic eu. Oricum nu prea mai au şanse,fără Pepe,S.Ramos şi Mourinho pe bancă,�n retur.![]()
Eu pe jenantii astia care simuleaza faulturile de parca i-a lovit trenul i-as suspenda cateva meciuri ... nu de alta dar sa isi revina in urma "loviturilor".
De aceea e frumos fotbalul in Premiership. Nu vezi acolo virgine din astea care se vaita de zici ca au fost violate de 7 pitici.
eu n-am spus niciodata ca Barca nu are jucatori buni sau fani multi. Am zis ca pentru mine Real e echipa mai valoroasa, ca e peste Barca cu mult. Pacat ca de fiecare data trebuie sa joace cu un om mai putin. Atunci cand a fost 11-11 s-a vazut adevarata valoare. Si asta a fost in cupa.
Pererea mea. Nu trebuie sa-mi sari in cap![]()
Pizzi degeaba ti'ai loat tricou frate ce posesie a avut barca si ce a avut real barca 398pase real a avut aproape 200 :d ce a facut messi la al doilea goolde la 30'35metri a loat mingea si sa dus pana in poarta deci fani real doar semifinala nu si finala
Care aţi văzut Oţelul Galaţi - Gaz Metan ?
Tocmai am venit de la meci.Un arbitraj de tot rahatu',arbitru ăla nici un fault corect nu ştie să acorde uneori. Mai grav,Viglianti ratează penalty �n min. 93 , să-ţi bagi picioarele.![]()
Am vazut eu, totusi a fost numai vina otelului ca a facut egal, ei au ratat penaltyul.
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...ca_a_Alves.htm
Nu a zis nimeni că nu a fost vina lor, oricum ca şi joc,au fost clar peste Gaz metan.
Pepe nu l-a atins ce-i drept,ar fi meritat galben pt intenţia care a,avut-o. Roşu a luat pt că D. Alves a jucat teatru bine ..
Intr-adevar pe imaginea aia se vede ca nu l-ar fi atins.Dar mi se pare cam ciudat sa fi putut Dani Alves sa sara in felul ala si sa se fereasca de lovitura...
Bookmarks