Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 360 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast
Results 301 to 320 of 7199

Thread: Fotbal

1. #301 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Chiar frumos, dar cat timp nu vad decat aceeasi trecere in viteza prin schimbarea directiei orice gol al lui Messi nu face nici jumate din sutul lui Robben vs Man UTD.
    Problema e ca la Messi nu vad nimic spectaculos, forta n-are (nu l-am vazut niciodata sutand periculos de la 25m), scheme nu stie (nu faci nici macar biciclete simple, macar la arogantul/egoistul/lenesul de Ronaldo mai vezi cate un chop/calcai ceva), cap nu prea are (cu mici exceptii), ce sa mai zic de voleuri, foarfeci and stuff, lucruri pe care Messi nici nu le viseaza macar sa le faca,dar faptul ca tine mingea ca un magnet, combinat cu acceleratia incredibila ii este de ajuns sa doboare orice aparare, asta pana cand dublajul este perfect.
    Sunt curios daca va reusi vreodata un fotbalist sa realizeze o faza ca-n al 2-lea film de mai jos. Totusi, nothing beats FIFA.
    Meciul a fost destul de slab, nu se putea altfel dupa ce "wariorii" Barcelonei au stat pe jos cat au putut de mult.
    E drept ca Barca, la ora actuala, este clar cea mai buna echipa a lumii, dar preferam sa se califice Realul tocmai pentru ca Barca a luat cam multe trofee in ultimul timp, it's time for a change ...
    MU ramane ultima speranta, nu foarte mare dar viabila, totusi.

2. #302 SP
    Member TheSpider's Avatar
    n-ai cum sa compari un sut cu o cursa de 30-40 de m(nu ca sutul nu a fost frumos da sunt lucruri diferite)...si ai mai pus si un video cu marea ta schema,ce ai facut tu acolo asa interesant?normal ca nu se face in realitate ca jucatorii nu sunt roboti.
    si nu poti sa zici ca Messi nu e un jucator specataculos,nu face el biciclete ca Ronaldo,dar dribleaza bine,are alt stil

3. #303 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    urata a devenit Barcelona ar trebui sa se reorienteze spre Hollywood. cred ca ar fi timpul sa se bage si in fotbal reluari tv cum e in fotbalul american. daca arbitru nu e sigur pe decize sa vizioneze arbitru de rezerva o reluare a fazei...

4. #304 SP
    Member carcru's Avatar
    Ce măcel la Porto acasă. A condus Villareal cu 0-1 şi acum e 4-1 pt Porto.

5. #305 SP
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Ce măcel la Porto acasă. A condus Villareal cu 0-1 şi acum e 4-1 pt Porto.
    acum sincer cine nu se astepta , Porto are echipa anul acesta si drept dovada si perfomantele din acest sezon

6. #306 SP
    Member carcru's Avatar
    Eu m-aş fi aşteptat,mai ales după ce le-au făcut celor de la Spartak Moscova. Porto c�ştigă Europa League anu' ăsta,mai mult ca sigur, nu ştiu cine ar putea să-i bată.

7. #307 SP
    acum am vazut si eu cine sunt fanii barcelonei din Romania intrati pe sport.ro si cititi cateva comenturi de la stirile despre real madrid-barcelona doamne good stuff

8. #308 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    acum am vazut si eu cine sunt fanii barcelonei din Romania intrati pe sport.ro si cititi cateva comenturi de la stirile despre real madrid-barcelona doamne good stuff
    M-ai facut curios si m-am uitat si eu. Am observat ca toti "e" bine educati

9. #309 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Ai dreptate, filmul este fake.

RUȘINE DINU PATRICIU!
    auzi ca e trucat filmuletul.
    Real Madrid apeleaz? la pixelul albastru. A preluat un film trucat cu eliminarea lui Pepe :: GSP.RO

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    M-ai facut curios si m-am uitat si eu. Am observat ca toti "e" bine educati
    sunt si fani ai Barcei si fani ai Realului pe sport.ro si se injura intre ei ca dobitocii.eu intru zilnic pe site si la toate articolele sunt giboni care se injura intre ei oricare ar fi subiectul + multe reclame la comentarii...cand trimit un comentariu zice asteptati pt a fi moderat,oricum la ce sa te astpeti nici cei care scriu articolele nu prea au nimic in cap.

10. #310 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Te rog nu generaliza.
    In primul rand pot sa-ti arat o groaza de tarani "fani" ai oricarei echipe vrei tu, e de ajuns sa apara un topic cu "X vs Y" pe un site gen GSP sau sport.ro si o sa-si faca sus-numitii aparitia ca ciupercile dupa ploaie. Poate sunt mai multi care tin cu Barcelona pentru ca asta e echipa care domina in ultimii ani, iar tarisoara asta e plina de amatori care tin si ei cu cine e la moda... Daca de maine ar incepe Chelsea sa castige CL-uri pe banda rulanta, 90% din "suporterii" Barcelonei si-ar schimba cromatica. Cred ca o sa gasesti si fani cu care poti avea o discutie civilizata, printre care ma numar si eu.. Si nici nu tin cu Barcelona de ieri, tin cu ea de mai bine de 10 ani, cand mi-a luat taica-miu un tricou cu Luis Enrique. Pe vremea aia Barca se chinuia pe la mijlocul clasamentului...
    In al doilea rand, ce treaba are echipa cu fanii de pe la noi?... La fel ca BMW-ul, masina foarte buna, dar 90% din soferi sunt cocalari..

11. #311 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu tin cu Real de pe vremea cand Luis Enrique juca la Real Ce spui tu este adevarat si cu fanii Barcelonei aparuti peste noapte si cu BMW-urile.

12. #312 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Stie cineva cine a castigat meciul dintre Albinoleffe-Reggina?

13. #313 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Quote Originally Posted by dragos_mihaiy View Post
    Stie cineva cine a castigat meciul dintre Albinoleffe-Reggina?
    A fost suspendat la scorul de 1-0 din cauza terenului impracticabil.

14. #314 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Si cine a castigat?Albinoleffe?

15. #315 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Borussia Dortmund este noua campioană a Germaniei. Cu 2 etape rămase pană la final, BVB are un avans de 8 puncte față de ocupanta locului 2, Bayer Leverkusen.

16. #316 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Am vazut cateva meciuri ale Borussiei in campionat si mi-a placut. Sunt curios de evolutia lor in sezonul viitor de Champions League.

@ dragos_mihai
    Meciul se va relua la o data ulterioara de la scorul de 1-0. Daca ai pus la pariuri cred meciul devine nul pe bilet indiferent de rezultatul din teren in momentul intreruperii jocului. Sper sa nu ma insel.

17. #317 SP
    Member carcru's Avatar
    Borussia Dortmund are echipă foarte t�nără şi se omogenizează foarte bine �n teren.

18. #318 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Barcelona a pierdut, Real a pierdut. Tot 8 puncte diferenta intre ele.

19. #319 SP
    Junior Member Ownzy's Avatar
    daca tot vorbim de Dortmund ca a castigat Bundesliga, eu as zice ca e pacat ca fotbalul din spania e atat de mediatizat, iar cel din germania e putin lasat deoparte. Eu unul sunt un mare fan al fotbalului german, rar gasesti un meci fara spectacol, fara faze de poarta, fara fotbal pana la urma. Numai daca vorbim de noua campioana, Borusia Dortmund, cred ca as putea gasi cel putin zece meciuri jucate de aceasta in acest sezon care sunt cu mult peste "el clasico" dintre Real si Barca.

20. #320 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Real Madird si Barcelona au mai multi fani decat echipele germane. Daca lumea asta vrea sa vada. Le bagi altceva pe gat? Nu asa se fac banii

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 360 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast