Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 360 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 7199

Thread: Fotbal

1. #281 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Meci de maro
    Arbitru de maro

Returul pe Camp Nou, Sergio Ramos și Pepe absenți, Mourinho �n tribune, caracatița aia ne-a fentat, ce poate fi mai rău?

�n schimb, Pedro si Busquets și-au greșit meseria, făceau mult mai mulți bani la Hollywood.

2. #282 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    Daca Pepe n-are minte, ce sa faca Barca? sa refuze rosul, nu?
    Vedem noi ce se-alege din Real dupa ce pleaca Murinho

3. #283 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    Sunt singurul fan al Barcelonei ?
    Celorlalti cred ca le e rusine sa vorbeasca dupa inca o victorie cu un om in plus.

4. #284 SP
    Manchester trebuie să inceapă antrenamentele �n 10 c�t mai repede
    Attached Images Attached Images 1znllvl.gif

5. #285 SP
    Member Cata25's Avatar
    Da �n tur c�nd a bătut cu 5-0 n-au jucat 11 la 11?
    Că a luat Sergio Ramos roșu �n ultimul minut e altceva...

Și eu țin cu Real, dar voi vorbiți de parcă nu ați văzut Barcelona �n ultimii ani.

6. #286 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu cred ca atunci cand ai posesie 25%, nu te apropii de poarta adversarului, iar Messi iti dribleaza juma' de echipa ca pe niste jaloane, nu prea ai ce comenta...

Vi se pare cumva ca Pepe nu merita rosu?.. Cand intri cu talpa inainte si nici nu urmaresti mingea, e rosu clar. De scatoalca lui Adebayor ce ziceti?

7. #287 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Da �n tur c�nd a bătut cu 5-0 n-au jucat 11 la 11?
    Că a luat Sergio Ramos roșu �n ultimul minut e altceva...

Și eu țin cu Real, dar voi vorbiți de parcă nu ați văzut Barcelona �n ultimii ani.
    Am vazut Barcelona in ultimii ani, suntem doar invidiosi ca sunt mai buni ca Real Madrid si Chindia T�rgoviște.

8. #288 SP
    Member TheSpider's Avatar
    eu nu inteleg de ce atatea comentarii ca a luat Pepe rosu?A cui e vina ca jucatorii lu Real sunt niste animale?Inteleg ca sunt frustrati ca nu ating mingea,da nici chiar asa...
    apropo de video-ul de mai sus cu Busquets,ia vezi pe Youtube cate simulari dinastea are C.Ronaldo.

9. #289 SP
    Member carcru's Avatar
    A c�ştigat pe merit Barca p�nă la urmă. Pepe este un animal şi a riscat foarte mult,din vina lui s-a dus totu' de r�pă,zic eu. Oricum nu prea mai au şanse,fără Pepe,S.Ramos şi Mourinho pe bancă,�n retur.

10. #290 SP

Superb

11. #291 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Eu pe jenantii astia care simuleaza faulturile de parca i-a lovit trenul i-as suspenda cateva meciuri ... nu de alta dar sa isi revina in urma "loviturilor".
    De aceea e frumos fotbalul in Premiership. Nu vezi acolo virgine din astea care se vaita de zici ca au fost violate de 7 pitici.

12. #292 SP
    Member Cata25's Avatar

La 1:17

Quote Originally Posted by Ownzy View Post
    Atunci cand a fost 11-11 s-a vazut adevarata valoare.

13. #293 SP
    Junior Member Ownzy's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    tu ai citit ce ai scris acolo?sa vezi cat e de penibil?...
    asta da motiv sa castige...ca are fani multi,jucatori buni si antrenor bun...parca Barca nu are fani multi,jucatori buni si antrenor bun
    eu n-am spus niciodata ca Barca nu are jucatori buni sau fani multi. Am zis ca pentru mine Real e echipa mai valoroasa, ca e peste Barca cu mult. Pacat ca de fiecare data trebuie sa joace cu un om mai putin. Atunci cand a fost 11-11 s-a vazut adevarata valoare. Si asta a fost in cupa.

Pererea mea. Nu trebuie sa-mi sari in cap

14. #294 SP
    Junior Member deli's Avatar
    Pizzi degeaba ti'ai loat tricou frate ce posesie a avut barca si ce a avut real barca 398pase real a avut aproape 200 :d ce a facut messi la al doilea gool de la 30'35metri a loat mingea si sa dus pana in poarta deci fani real doar semifinala nu si finala

15. #295 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Quote Originally Posted by deli View Post
    Pizzi degeaba ti'ai loat tricou frate ce posesie a avut barca si ce a avut real barca 398pase real a avut aproape 200 :d ce a facut messi la al doilea gool de la 30'35metri a loat mingea si sa dus pana in poarta deci fani real doar semifinala nu si finala
    Lumea te va lua mai in serios cand nu vei scrie ca pe messenger .

16. #296 SP
    Member carcru's Avatar
    Care aţi văzut Oţelul Galaţi - Gaz Metan ?

Tocmai am venit de la meci.Un arbitraj de tot rahatu',arbitru ăla nici un fault corect nu ştie să acorde uneori. Mai grav,Viglianti ratează penalty �n min. 93 , să-ţi bagi picioarele.

17. #297 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Am vazut eu, totusi a fost numai vina otelului ca a facut egal, ei au ratat penaltyul.

http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...ca_a_Alves.htm

18. #298 SP
    Member carcru's Avatar
    Nu a zis nimeni că nu a fost vina lor, oricum ca şi joc,au fost clar peste Gaz metan.

Pepe nu l-a atins ce-i drept,ar fi meritat galben pt intenţia care a,avut-o. Roşu a luat pt că D. Alves a jucat teatru bine ..

19. #299 SP
    Intr-adevar pe imaginea aia se vede ca nu l-ar fi atins.Dar mi se pare cam ciudat sa fi putut Dani Alves sa sara in felul ala si sa se fereasca de lovitura...

20. #300 SP
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    Intr-adevar pe imaginea aia se vede ca nu l-ar fi atins.Dar mi se pare cam ciudat sa fi putut Dani Alves sa sara in felul ala si sa se fereasca de lovitura...
    Ai dreptate, filmul este fake.

RUȘINE DINU PATRICIU!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 360 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast