Respect pentru ca si-au facut partea. Restul nu a mai depins de ei. Dar in seara asta au facut tot. Jos palaria.
Pacat, bravo CFR, azi mi-am dat seama inca o data, ca nu contează cu ce echipa simpatizez, p�nă la urmă sunt rom�n. Frustrant ca au acumulat 10 puncte si...doar europa league. Bafta si Stelei maine, sa avem doua echipe in primăvara europeana e ceva...
Messi s-a accidentat..daca nu mai joaca anul asta nu mai poate depasi recordul de goluri a lui Gerd Muller...mai are de dat 2 sa-l egaleze..asta ghinion..
legat de CFR..stati calmi..piese de teatru...vin venituri mult mai mari ptr UCL de la turci decat de la noi..situatia de acum imi aminteste de celebrul Porto-Arsenal 0-0(un egal cu multe situatii de a marca..cu vreo 2 bare ale lui Porto si 1 a lui Arsenal,minge scoase de pe linia portii) din 2006 cand in caz de egalitate ambele echipe mergeau in faza urmatoare...iar in celalalt meci CSKA-Hamburg sanse la calificare mai avea doar CSKA...dar Portugalia>Rusia..
LE: ce suporteri..ca din aia 75000 vreo 15-20 mii sunt arabi si indieni imigranti aplaudaci iar inca vreo 15-20 mii suporteri turisti veniti special ptr meci..p-astia daca ii intrebi ce jucatori mai are utd in afara de rooney,van persie,scholes si giggs habar n-au...tin si ei cu utd fiindca a dominat ultimul deceniu si sunt cei mai buni...
P.S.Dante vezi golul lui Galata cand portarul lui Braga a respins in fata ca sa intelegi despre ce vorbesc![]()
Intr-adevar, penibili, la fel ca si jocul echipei in seara asta de altfel. La asta sunt de acord cu domnul Stucan, e plin de oameni care vin ca la teatru la meciurile lui united, mai preocupati sa faca poze decat sa sustina echipa. In schimb, suporterii care merg in deplasari sunt fantastici.
Am văzut acum rezumatul, nu mi se pare nimic necurat, poate daca era beto in poarta...Asta e oricum acum o sa o dea in diverse, vezi ce a declarat cadu, cum ca 90% dintre suporterii romani sunt ofticaţi pe rezultatul obţinut de cfr...Poate are dreptate...eu si amicii mei care suntem microbişti nu mai ţinem cont cand joaca echipele noastre in europa...dar poate v�rsta noastră e de vina
---------- Post added 06-12-2012 at 01:39 AM ----------
Golul etapei a şasea ucl
Nu e asa grava accidentarea lu Messi am inteles, mai are timp de recorduri...
In leg cu conspiratii, nu i-a oprit nimic pe cei de la CFR sa castige la Galata, sau sa nu fie umiliti de turci la ei acasa, asa ca asta cu "pt UCL e mai bine sa fie turcii in optimi" nu tine...sa ii intrebam pe cei de la Bate Borisov.
Messi va fi titular la urmatorul meci, cel cu betis
Sent from my iPhone using Tapatalk
A EURO for Europe UEFA.com
The UEFA EURO 2020 final tournament will be staged in various major cities throughout Europe, following a decision taken by the UEFA Executive Committee at its meeting in Lausanne on Thursday.
The decision to stage a "EURO for Europe", rather than a tournament in one or two host countries, follows an initial idea revealed by the UEFA President Michel Platini in June. UEFA has consulted its member national associations about the proposal in the intervening period, and has received an extremely positive response, which has prompted Thursday's innovative move.
Asta da performanţă, 7 echipe din 7 calificate:
"Borussia Dortmund, Bayern Munchen, Schalke şi-au luat biletele pentru optimile Ligii Campionilor, �n vreme ce Hannover, Borussia Monchendglabach, Stuttgart, Bayer Leverkusen şaisprezecimi Europa League"
---------- Post added 07-12-2012 at 01:44 AM ----------
Urna capilor de serie
Chelsea*
CFR*
Olympiacos*
Benfica*
Liverpool
Viktoria Plzen
Fenerbahce
Bordeaux
Rubin
Lyon
Dnipro Dnipropetrovsk
Steaua
Lazio
Metalist Harkov
Hannover
Genk
*aceste echipe sunt venite din Liga Campionilor şi au obţinut cel mai bun punctaj dintre ocupantele locurilor trei din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume
Urna "outsiderilor"
Zenit*
Ajax*
Bate Borisov*
Dinamo Kiev*
Anji
Atletico Madrid
Monchendglabach
Newcastle
Inter
Sparta Praga
Napoli
Stuttgart
Tottenham
Bayer Leverkusen
Levante
Basel
Sursa: prosport
Stuttgart s-a calificat cu mare bulan. Daca mai primea Steaua un gol nu se mai califica. I-a dat Molde perversa aseara![]()
Bookmarks