ce sa-i faci...man utd nu-i ca Liverpool sa ii dea 4 boabe realului sau sa-l scoata pe mou din europa la fiecare duel..
ce sa-i faci...man utd nu-i ca Liverpool sa ii dea 4 boabe realului sau sa-l scoata pe mou din europa la fiecare duel..
Important e ca s-au calificat echipele care au jucat un fotbal mai frumos, vad ca Dortmund conduce cu 3-0
Cred da i-a dat o lectie destul de buna mourinho lui fergusoncum sa nu faci nicio schimbare dupa eliminare ? In fine sunt sigur ca vor exista "hateri" dupa meciul acesta
![]()
Mourinho, ca niciodată » Portughezul recunoaşte că nu merita victoria cu United: "Cei mai buni au pierdut" :: GSP.RO
no comment
LE: de apreciat si reactia lui CR7 atat la golul 2, cat si la sfarsitul meciului. E urat cand te simti cu musca pe caciula, dar de, asta-i viata, asta-i fotbalul.
[QUOTE=DanTe23;947154]Man eu mi-am spus o părere nu cred ca trebuia sa ai reacţia asta, in fine bafta la vânzare![QUOTE=DanTe23;947154]
---------- Post added 05-03-2013 at 10:53 PM ----------
Postul era cel mai mult intreptat catre @TheSpider si @catalinneatza08, care au insinuat ca o ard bisnitar pe forum, si ca povestea cu al meu cumnat e subtire, eu de fapt sunt unul din aia care stau cu shaorma in mana in fata stadionului si iti cer 10 mil pe bilet la peluza cu juma de ora inainte de meci.
Bine, in cazul celui de al doilea user nu mai am ce sa comentez, m-am lamurit in cazul lui de pe celalalt forum.
Asa ca am considerat sa dau unele explicatii in privinta postului meu "bisnitaresc".
Mou a fost sarcastic...
@kragod ok, dar preţul arata din păcate altceva, fără supărare, preţul normal a fost 250, poate de aceea au sărit sa comenteze
De acord, tocmai de aia am incercat inca din postul initial sa ma detasez de aceasta tranzactie, mentionand ca nu e treaba mea. Inclusiv nr de telefon nu e al meu, ci a lui, nu e treaba mea sa vand bilete de meci, doar am incercat sa il ajut.
Cine stia activitatea mea de pe forum a inteles, cine nu, a ars-o sarcastic.
Daca nu stiai:
ART. 25
(1) Cumpãrarea în scop de revânzare a biletelor sau a oricãror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendã de la 1.000 lei la 3.000 lei.
Legea 4/2008
Asa, si? De ce tii neaparat sa-mi demonstrezi din nou ca nu esti in stare sa citesti posturile inainte sa scrii?
Nu mai bine imi explici mie cum e cu xboxul piratat, sau cum nu a fost hent la Zapata in Milan-Barcelona, dar in ManU- Real madrid a fost hent si eliminare la Rafael?
PS: Nu te mai obosi sa imi raspunzi, asa cum esti pe ignore pe celalalt forum, tocmai ce esti si aici.
si daca incalca legea ce ?legea nu-i o bariera invizibila care nu te lasa sa faci anumite lucruri..fiecare e liber sa faca ce vrea
Un scor exact pt steaua-chelsea?
Eu zic 2-1 pt Chelsea, acum ca am văzut primul 11
PS cred ca torres ne face felu', sunt prea multi care spun ca e bine ca joaca el in atac
Da mah da ! Uite ca se poate. Nu a fost cel mai bun meci al lor, au avut sansa, dar mi s-au parut si Chelsea mai slabi ca Ajax.![]()
Chelsea a jucat oribil, iar Steaua, a avut noroc cu acel penalty, care nu a fost penalty.
Bookmarks