Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 360 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 7199

Thread: Fotbal

1. #1261 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    ce sa-i faci...man utd nu-i ca Liverpool sa ii dea 4 boabe realului sau sa-l scoata pe mou din europa la fiecare duel..

2. #1262 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Important e ca s-au calificat echipele care au jucat un fotbal mai frumos, vad ca Dortmund conduce cu 3-0

3. #1263 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Cred da i-a dat o lectie destul de buna mourinho lui ferguson cum sa nu faci nicio schimbare dupa eliminare ? In fine sunt sigur ca vor exista "hateri" dupa meciul acesta

4. #1264 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    I-a dat lecţii de mai multe ori, Ferguson era prea nervos pe arbitru

5. #1265 SP
    Member Mariush's Avatar
    Mourinho, ca niciodată » Portughezul recunoaşte că nu merita victoria cu United: "Cei mai buni au pierdut" :: GSP.RO

no comment

LE: de apreciat si reactia lui CR7 atat la golul 2, cat si la sfarsitul meciului. E urat cand te simti cu musca pe caciula, dar de, asta-i viata, asta-i fotbalul.

6. #1266 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    [QUOTE=DanTe23;947154]Man eu mi-am spus o părere nu cred ca trebuia sa ai reacţia asta, in fine bafta la vânzare![QUOTE=DanTe23;947154]
    ---------- Post added 05-03-2013 at 10:53 PM ----------

Postul era cel mai mult intreptat catre @TheSpider si @catalinneatza08, care au insinuat ca o ard bisnitar pe forum, si ca povestea cu al meu cumnat e subtire, eu de fapt sunt unul din aia care stau cu shaorma in mana in fata stadionului si iti cer 10 mil pe bilet la peluza cu juma de ora inainte de meci.
    Bine, in cazul celui de al doilea user nu mai am ce sa comentez, m-am lamurit in cazul lui de pe celalalt forum.

Asa ca am considerat sa dau unele explicatii in privinta postului meu "bisnitaresc".

7. #1267 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mou a fost sarcastic...

@kragod ok, dar preţul arata din păcate altceva, fără supărare, preţul normal a fost 250, poate de aceea au sărit sa comenteze

8. #1268 SP
    De acord, tocmai de aia am incercat inca din postul initial sa ma detasez de aceasta tranzactie, mentionand ca nu e treaba mea. Inclusiv nr de telefon nu e al meu, ci a lui, nu e treaba mea sa vand bilete de meci, doar am incercat sa il ajut.
    Cine stia activitatea mea de pe forum a inteles, cine nu, a ars-o sarcastic.

9. #1269 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post

Postul era cel mai mult intreptat catre @TheSpider si @catalinneatza08, care au insinuat ca o ard bisnitar pe forum, si ca povestea cu al meu cumnat e subtire, eu de fapt sunt unul din aia care stau cu shaorma in mana in fata stadionului si iti cer 10 mil pe bilet la peluza cu juma de ora inainte de meci.
    Bine, in cazul celui de al doilea user nu mai am ce sa comentez, m-am lamurit in cazul lui de pe celalalt forum.

Asa ca am considerat sa dau unele explicatii in privinta postului meu "bisnitaresc".
    Daca nu stiai:

ART. 25
    (1) Cumpãrarea în scop de revânzare a biletelor sau a oricãror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendã de la 1.000 lei la 3.000 lei.
    Legea 4/2008

10. #1270 SP
    Asa, si? De ce tii neaparat sa-mi demonstrezi din nou ca nu esti in stare sa citesti posturile inainte sa scrii?
    Nu mai bine imi explici mie cum e cu xboxul piratat, sau cum nu a fost hent la Zapata in Milan-Barcelona, dar in ManU- Real madrid a fost hent si eliminare la Rafael?

PS: Nu te mai obosi sa imi raspunzi, asa cum esti pe ignore pe celalalt forum, tocmai ce esti si aici.

11. #1271 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Asa, si?
    Incalci legea, chiar daca vinzi biletul si cu 1 leu.

12. #1272 SP
    si daca incalca legea ce ?legea nu-i o bariera invizibila care nu te lasa sa faci anumite lucruri ..fiecare e liber sa faca ce vrea

13. #1273 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Asa, si? De ce tii neaparat sa-mi demonstrezi din nou ca nu esti in stare sa citesti posturile inainte sa scrii?
    Nu mai bine imi explici mie cum e cu xboxul piratat, sau cum nu a fost hent la Zapata in Milan-Barcelona, dar in ManU- Real madrid a fost hent si eliminare la Rafael?

PS: Nu te mai obosi sa imi raspunzi, asa cum esti pe ignore pe celalalt forum, tocmai ce esti si aici.
    In primul rand ai gresit thread-ul de postare. Vanzarile sunt in alta categorie, si anume la Bazar. Asa ca ia cara-te de aici cu anunturi de vanzari ca esti pe thread-ul gresit.

Rog moderatorii sa stearga anunturile de vanzari de pe acest thread.

14. #1274 SP

cea mai tare e aia cu howard webb

15. #1275 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Un scor exact pt steaua-chelsea?

Eu zic 2-1 pt Chelsea, acum ca am văzut primul 11

PS cred ca torres ne face felu', sunt prea multi care spun ca e bine ca joaca el in atac

16. #1276 SP
    Member Mariush's Avatar
    pronosticuri pt repriza a II-a? eu zic 2-0

17. #1277 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    3-1 :-)

18. #1278 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da mah da ! Uite ca se poate. Nu a fost cel mai bun meci al lor, au avut sansa, dar mi s-au parut si Chelsea mai slabi ca Ajax.

19. #1279 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Chelsea a jucat oribil, iar Steaua, a avut noroc cu acel penalty, care nu a fost penalty.

20. #1280 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Eu azi am jucat pentru prima oara la pariuri si am castigat cu Steaua .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 360 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 ... LastLast