Cand s-a facut tragerea la sorti credeam ca turcii ne vor face probleme, nu ungurii.
La pauza meciului, ungurii au de gând să treacă în jumătatea noastră de teren şi să pretindă că a fost a lor din cele mai vechi timpuri.
Stancu joaca pentru unguri.........ce dracul cauta la nationala unul ca asta,cine dracul la legitimat pe asta ca jucator profesionist,la banii care ii castiga mi-ar crapa obrazul de rusine sa dau asa in minge.....din 2 metri nu poate sa o impinga in poarta,jumatate din nationala sunt o adunatura de retarzi in frunte cu piturca
Mda, jalnic, nu îl înţeleg pe acest mare antrenor care a desfiinţat o echipa cu istorie in România. Ruşine, ungurii au o echipa slaba dar degeaba!
PS va rog sa nu începeţi cu arbitrul
Revista Kamikaze
Nu știu dacă a meritat efortul acest 2-2. De ce să ne chinuim cu Piţi, Mutu, Stancu etc? Dacă-i vorba de mers în Brazilia, nu mai bine vorbim cu Radu Mazăre?
![]()
Pe bune, asta. N-ai vazut cu ce viteza se dadeau pasele pe partea stanga (majoritar stelista)? Mai ales cand a intrat Rusescu. In afara de Chriches nu a jucat nimeni aseara. In repriza a doua mi-a parut foarte rau sa vad ca nu e Chipciu pe teren, dar a intrat spre final,si si-a facut treaba. A fost singura alegere mai inspirata a lui V.Piturca de-aseara..
Bookmarks