Bai, una peste alta Nigeria chiar are sange in instalatie. Arata bine, sunt rapizi si foarte tehnici, si nici nu se pierd cu firea.
Bai, una peste alta Nigeria chiar are sange in instalatie. Arata bine, sunt rapizi si foarte tehnici, si nici nu se pierd cu firea.
I-au călărit francezii, meritau
LE: Sa-i vedem cu nemții, pana acum au avut meciuri ușoare
O sa aiba nemtii mari probleme in seara asta. Algerienii au jucatori rapizi pe benzi in timp ce Germania joaca cu fundasi centrali in lateral.
Sunt jalnici nemții, încep sa fiu de acord cu domnu' kragod
LE: mâine il suna astia iar pe nea Pizzi... Iar incepe ala... Grecii au avut ghinion, iar Algeria, ati vazut si voi, nu mai exista echipe mici...nu?
Mama mama, nemtii sunt chiar mai praf decat olandezii...Cu parere de rau, in optimi pana acum doar Franta a jucat ok-ish, si asta in a doua repriza...
poate ai telef inchis, nu esti in aria de acoperire...
Argentina - Swiss | 3-2
Belgia - USA | 2-0
Belgia a jucat slab , cel putin eu asa am vazut , ma asteptam la mai mult de la ei. Sua cu "soccer-ul" lor de doi bani vor avea noroc.
Bine ari fi Dante sa bata cu atata, defapt sa bata cu oricat. Orice numai sa nu se califice SUA.
Nu stiu de ce m-am increzut in Argentina de am pus 6-0 cu ElvetiaNu misca nimic in afara dee 2-3 suturi a lu' Messi.Slab.
Bate Elvetia cu 1-0.
Belgia-SUA=> 0-1.
Ti-am zis...pana si eu am.fost prea optimist
---------- Post added 01-07-2014 at 18:46 ----------
Hehe...sare mingea dim Palacio ca din coltu' mesei...
Bookmarks