Ia gata si cu barcelona..ce e prea mult strica
Vezi sa nu, îi rezolva Real in semi
Off Bogdan Socol se crede comentator din America de Sud, parca vad ca da ortu, mai respira baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
N-a fost offside la golul lui PSG
---------- Post added 02-04-2013 at 11:40 PM ----------
ProsTport:
"Interesant este că Zlatan Ibrahimovic n-avea iniţial drept de joc pentru această partidă, după eliminarea din partida cu Valencia, dar UEFA i-a redus suspendarea de la o etapă la una singură."
De ce iti e scarba? De penalty clar ca lumina zilei? Ca mie imi e scarba de offside de 2 metri! Si de gol marcat de Boateng dupa un hent vazut de pe luna, daca tot vorbim.
Tusierul ala nu mai trebuie sa arbitreze un an la nivelul Champions league, dupa o greseala ca asta in sferturi.
Nu ati inteles. Daca se da penalty in ultimele minute e clar ceva necurat. Nu conteaza ce se intampla in meciul respectiv sau la faza respectiva. E penalty in 89-90 e favoritism. Clar se trage cu echipa care a primit penalty.![]()
Haha, de unde stii tu cum am vazut eu meciul? Eu am spus favoritism pentru ca ma gandesc la cum a castigat Barcelona de multe ori in Champions League, si cum a castigat Messi multe trofee. Ca sa nu mai vorbesc de fanii astia aparuti peste noapte ai Barcelonei. Sau acum se muta toti la Bayern? De asta mi-e scarba.
Cam de cate ori a castigat asa, cu arbitrii, Barca in Champions League? Mie imi vine in minte un meci la Londra cu Chelsea. In schimb pot sa iti aduc cel putin 4 exemple , din care doua meciuri doar sezonul asta, in care a fost dezavantajata. Astept argumente.
In privinta lui Messi si castigatul trofeelor de el, asta e chiar amuzant, dupa parerea mea. Sugerezi ca arbitrii i-au dat 4 baloane de aur consecutive?
Punctul tau al treilea cu siguranta nu se refera la mine, urlam de bucurie/ nervi si cand atacul Barcei se numea Romario-Stoichkov, si cand playmaker era Riquelme, Oleguer in aparare si Kluivert in atac( si si-o fura rusinos de la Mendieta in semifinale).
Unde dai si unde crapa; ce treaba au fanii aparuti peste noapte, modul in care a castigat barca uneori, trofeele castigate de messi(dafuq?!) cu asta? A fost penalty? DA, scurt si la obiect.
Ca ai ramas cu unele frustrari legate de barca, e problema ta. In ultimele doua meciuri din deplasare barca a luat doua goluri pe nedrept, dar de ce sa vorbim de astea, nu?
btw, ia zi-mi si mie cum a castigat barca de multe ori in ucl?
Daca ar fii sa tragem o linie in ultimii 6-8 ani Barcelona a fost cea mai ajutata de arbitrii dintre toate echipele, cred ca la asta se referea.
mai mult datorita stilului de joc..pana la urma si arbitrii sunt oameni si atunci cand vezi ca o echipa paseaza si joaca fotbal iar cealalta sta cu fundul in poarta si incearca sa fragmenteze jocul cat mai mult e normal sa nu fi complet impartial..
Eu zic sa nu va mai certati.
Barcelona can't live without referee
Sa fiiiie ce? Lumea o inceput sa zica de barca ca e ajutata dupa meciul cu chelsea; adica in 09, adica acum 4 ani; tu de unde le scoti? Sari si tu cu vreun articol ceva, nu doar vorbe; asa pot sa zic si eu ca chelsea e o gluma de echipa, singura diferenta fiind ca eu am dreptate.
Se intampla acum 7 ani. Finala 05-06 Jens Lehman ia rosu direct in minutul 18. Eu zic ca a fost penalty dar nu rosu. Daca gasesti sa descarci meciul vei vedea ca Barcelona au fost usor impinsi de la spate si au egalat tarziu. Sa iti las adresa unde sa imi trimiti banii pentru lectia de istorie?
Iar asta cu chelsea e parerea ta, incearca sa vii si cu argumente.
Amândoi greşiţi un pic sau mai bine zis, exageraţi.
1. Am văzut ce fotbal a practicat Chelsea anul trecut in semi si in finala
2. Meciul cu Arsenal il stiu, l-am urmărit cu un fan înrăit al "Tunarilor". Amândoi am spus ca Lehmann a meritat roşu, el le-a mâncat meciul.
3. Chelsea a fost furata ca in codru la meciul cu Barca, trebuia Ballack sa fie lasat sa il devoreze pe acel arbitru norvegian, parca.
LE deşi e vb de Wenger care e normal sa fie subiectiv, am găsit declaraţia data după meci in timpul conferinţei de presă:
"In ceea ce priveste eliminarea lui Lehmann nu este nimic de spus. A fost o greseala. Daca arbitrul ar fi validat golul Barcelonei nu as fi spus nimic. El a fluierat prea devreme. Dar nu cred ca acela a fost cel mai important moment al meciului. Cel mai mare regret al meu este ca primul gol al Barcelonei a fost marcat din ofsaid. Sunt foarte frustrat, sunt furios ca am primit un gol din ofsaid. Este greu de acceptat sa pierzi, mai ales pe o decizie gresita. Acestea fiind spuse: felicitari Barcelonei si felicitari echipei mele care a avut un parcurs foarte bun".
De aceea am si folosit persoana 1 "eu cred", dar se confirma ce am spus ca au fost impinsi de la spate. (nu mai tineam minte exact dar mi-am amintit de acel offside)
De penaltyul gratuit de anul trecut din semifinale pt Barcelona nu s-a vorbit pentru ca a fost ratat, dar na, acum nu poate sa ti-o bage arbitrul si in poarta.
Iar cu chelsea asa e, nu am zis ca joaca bine. Practic au castigat UCL in unul din cele mai slabe sezoane ale lor (erau pe 6 in Anglia). Dar totusi parca a fost karma pentru penaltyul decisiv ratat de Terry in finala si hotia lui Ovrebo.
Dupa ce am văzut meciurile de ieri si azi, cred ca cea mai frumoasa finala ar fi Real - Bayern
Bookmarks