Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 360 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 175 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 7199

Thread: Fotbal

1. #1481 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1365021627726.jpg

2. #1482 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Alta mancare de peste, ma refeream strict la echipa turcilor.

3. #1483 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Totusi, ca tot veni vorba, Cantona de ce s-a retras la 30 de ani?

4. #1484 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din acelaşi motiv ca si Hagi, stătea prost cu nervii, era stresat din cauza antrenamentelor, cel putin asa stiu eu

5. #1485 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai Hagi a jucat pana la 36 de ani, Cantona doar 30. Deaia mi s-a parut mereu aiurea. Poate a vrut sa iasa cu capul sus.

6. #1486 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ti-am spus ca stătea prost cu nervii chiar daca avea doar 30 de ani plus ca i-a plăcut mai mult actoria. Stiu ca intr-un an a sarit in tribuna si i-a rupt unui suporter o falca

7. #1487 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    i-a plăcut mai mult actoria

8. #1488 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Se intampla acum 7 ani. Finala 05-06 Jens Lehman ia rosu direct in minutul 18. Eu zic ca a fost penalty dar nu rosu. Daca gasesti sa descarci meciul vei vedea ca Barcelona au fost usor impinsi de la spate si au egalat tarziu. Sa iti las adresa unde sa imi trimiti banii pentru lectia de istorie?

Iar asta cu chelsea e parerea ta, incearca sa vii si cu argumente.
    Ala a fost rosu clar, si nici offside la Eto`o nu a fost, de unde ai scos-o nu stiu. Deci asta cu arbitru a facut-o pe Barca campioana in 2006 a picat.
    Alte argumente mai avem?

Ca pareri personale exista, stiu. Am si eu de astea destule.Uite una:

Chelsea s-a calificat in meciul cu Barca si apoi cu Bayern,devenind campioana Europei, o gluma proasta a fotbalului de anul trecut, si a tuturor timpurilor de altfel. A demonstrat-o nu mai tarziu de sezonul urmator, cand nu a fost in stare sa treaca nici de grupe, cu aproape aceeasi echipa, lucru nemaintalnit la o campioana a ligii campionilor.
    Si nu a trecut de Barca si Bayern pt ca s-a aparat exact, pt ca daca urmarim fazele din tur-retur si apoi finala vedem ocazii clare cu carul a jucatorilor Barcei si a lui Bayern.

Si ai dreptate la penalty-ul la Fabregas, nu a fost. Doua greseli, asta si cea din 2009. Sa scoatem de la naftalina doua si contra Barcei.Uite una care nu e amintita, ca exemplul tau cu penalty-ul:
    In finala cu Man U, in care echipa engleza a fost "macelarita", golul lui Rooney a fost offside.
    A doua: in Meciul cu Inter, golul lui Milito este din offside.
    Pe restul le tinem pt celelalte "argumente" ca Barca e impinsa de la spate in CHampions League.

9. #1489 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Al doilea galben la van Persie acum 2 sezoane.

10. #1490 SP
    Bun, egalam cu golul doi a lui Chelsea din 2005, marcat tot din offside de Lampard, la acel 4-2.
    Next?

11. #1491 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Penaltyul de anul trecut cu Chelsea, nu l-a atins Drogba.

Se poate sa nu fi fost offside la Eto, totusi ma multumesc ca vad fotbalul la fel ca Wenger si nu ca kragod de pe consolegames.

"egalam cu golul doi a lui Chelsea din 2005,"
    Daca asa vezi tu fotbalul si egalezi situatiile putem sa terminam discutia aici. Ce s-a intamplat cu Ovrebo nu stiu daca poate fii egalat.

Si totusi de ce vorbim de chelsea? Acum ei nu conteaza decat in FA cup si acolo 70% cred ca o va scoate City la cum joaca. Nu am zis niciodata ca Chelsea a castigat meritat UCL, iar faptul ca nu au trecut de grupe nu ma mira, anul trecut au reusit sa avanseze in ultimul meci din grupa. Chiar acum cateva luni zicea cineva aici ca Chelsea va castiga Premier League si i-am spus ca nu au nicio sansa.

Cred ca vorbim de Chelsea doar pentru ca imi plac mie si in lipsa de argumente cativa incearca sa imi raspunda?

12. #1492 SP
    Tray, aveam pretentii de la tine ca citesti posturile inainte sa raspunzi la ele( reference la penultimul meu post de aici), si sa faci rant.

Si eu nu vorbesc despre Chelsea, ci despre parerile voastre ne-argumentate, ca Barca este ajutata de arbitrii in Champions league.
    Despre asta vorbesc. Eu spun ca nu e asa, si pt asa zisele voastre argumente pt a va sustine parerea( greseli pe aici si colo care au avantajat Barca), eu aduc cate un contra-argument( o greseala contra Barcei). Si mai sunt destule greseli pe care nu le-am spus.
    Ceea ce vreau sa zic, si refuzati sa intelegeti, este ca vor fi greseli de arbitraj pt TOATE echipele mari din Champions league. Nu e conspiratie a Barcelonei sau a lui Chelsea, sunt doar greseli de arbitraj.
    Discutia se poate incheia aici, consider ca "ive made my point". Iar la partea cu multumirea ta sa vezi fotbalul ca Wenger, si nu ca mine, e din nou amuzanta. Si eu prefer acelasi lucru, cu diferenta ca imi dau seama cand Wenger este subiectiv, fiind vorba de ceea ce el considera o greseala de arbitraj in finala contra echipei lui, si cand vorbeste obiectiv despre fotbal.

13. #1493 SP
    Alaturi de Barca mai sunt cateva echipe care mai mereu in ultimii ani isi fac loc in ultimele 8. Totusi, nicio alta echipa nu s-a facut remarcata prin greselile de arbitraj in favoarea lor, doar Barcelona (si daca ar fii ca tine, numai ca pot gasi atatea faze in favoarea Barcelonei trebuie sa iti dea de gandit).
    Mie unul nu imi place fotbalul jucat de ei, dar ma uit pentru ca in general nu ratez niciun meci din Champions League.Manchester si Bayern sunt 2 exemple care in vin in minte: nu imi aduc aminte sa fie avantajati.

Nu imi place ca o echipa sa fie numita extraterestra, dar totusi mereu sa castige printr-o decizie la limita (asta ca sa folosesc un cuvant frumos).

Un motiv personal pt care nu imi place Barca este Messi: E cel mai bun nu am ce spune fotbalistic, dar in vreme ce Ronaldo isi arata adevarata fata si pt asta atrage diverse critici cum ca e arogant, Messi apare ca un inger insa de fapt nu e asa.
    Am vazut meciuri in care Villa nu a primit macar o pasa de la Messi. Ibrahimovic la fel, a fost singurul cu c**e si a fost dat afara. Diferenta dintre cei 2 este ca Ibrahimovic mai isi trage echipa nationala in spate, Messi NU.

14. #1494 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu va mai certaţi, anul asta câştiga Real a X-a cupa si gata

15. #1495 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Alaturi de Barca mai sunt cateva echipe care mai mereu in ultimii ani isi fac loc in ultimele 8. Totusi, nicio alta echipa nu s-a facut remarcata prin greselile de arbitraj in favoarea lor, doar Barcelona (si daca ar fii ca tine, numai ca pot gasi atatea faze in favoarea Barcelonei trebuie sa iti dea de gandit).
    Mie unul nu imi place fotbalul jucat de ei, dar ma uit pentru ca in general nu ratez niciun meci din Champions League.Manchester si Bayern sunt 2 exemple care in vin in minte: nu imi aduc aminte sa fie avantajati.

Nu imi place ca o echipa sa fie numita extraterestra, dar totusi mereu sa castige printr-o decizie la limita (asta ca sa folosesc un cuvant frumos).

Un motiv personal pt care nu imi place Barca este Messi: E cel mai bun nu am ce spune fotbalistic, dar in vreme ce Ronaldo isi arata adevarata fata si pt asta atrage diverse critici cum ca e arogant, Messi apare ca un inger insa de fapt nu e asa.
    Am vazut meciuri in care Villa nu a primit macar o pasa de la Messi. Ibrahimovic la fel, a fost singurul cu c**e si a fost dat afara. Diferenta dintre cei 2 este ca Ibrahimovic mai isi trage echipa nationala in spate, Messi NU.
    Pai atunci spune, domnule, ca sunt parerile tale personale, e ceea ce ti se pare tie.

" Ibrahimovic mai isi trage echipa nationala in spate, Messi NU" - aici no comment, ar fi bine sa te mai uiti la meciurile Argentinei din ultimii 2-3 ani, nu sa vb din amintiri. Nici niste statistici nu ti-ar strica aici.

"meciuri in care Villa nu a primit macar o pasa de la Messi. Ibrahimovic la fel, a fost singurul cu c**e si a fost dat afara". Nu este doar el care a fost dat afara ca a avut ***** sa comenteze in fata lui Messi. A inceput cu Ronaldinho, care a fost dat afara pt ca o ardea prea mult in oras, prin cluburi, si incepea sa il ia si pe Messi cu el. A zburat.
    Eto`o a fost urmatorul.
    Apoi Villa a avut niste contre, care se pare ca s-au rezolvat. Ce vrei sa zici cu asta? Ca Messi este capricios si vrea lucrurile sa se faca cum vrea el? Tu nu ai fi dupa 4 baloane consecutive? Messi apare ca un inger ca nu o arde arogant cu adversarii, si nu inflameaza spiritele prin declaratii gratuite, asta nu inseamna ca nu are un anumit statut in echipa lui. E naiv sa crezi ca e la fel de umil ca la 17 ani, in schimb el pe teren ia mingea si face arta( ca si Ronaldo).

"Manchester si Bayern sunt 2 exemple care in vin in minte: nu imi aduc aminte sa fie avantajati." - gandeste-te putin mai bine. Daca tii neaparat iti insir de la fiecare greseli favorabile. Sa nu mai vb ca Bayern in ultimii 8 ani, ca tot e time-frameul pe care l-ai ales, nu prea ajuns chiar atat de des in sferturi.
    Deci refuzi sa o crezi pe asta cu "arbitrii gresesc pt TOATE echipele in general", chit ca pt fiecare greseala amintita pt Barca, am adus una contra ei...

"nicio alta echipa nu s-a facut remarcata prin greselile de arbitraj in favoarea lor, doar Barcelona (si daca ar fii ca tine, numai ca pot gasi atatea faze in favoarea Barcelonei trebuie sa iti dea de gandit)." - parere absolut subiectiva, combatuta mai sus, si in posturile anterioara. Alea "atatea faze" ( 4 la numar daca nu ma insel, aduse in discutie pana acum) le pot contoriza pt fiecare echipa in parte, lucru pe care nu l-am facut pana acum.

PS: Consider ca ce motive ai adus mai sus sa nu iti placa Barca, iti sunt alimentate de presa. Exemplu: echipa extraterestra nu a numit-o Messi, Ronaldinho, sau Guardiola, ci presa( tot aia care i-a numit acum ceva timp pe Real "galactici").

---------- Post added 04-04-2013 at 12:37 PM ----------

Nu va mai certaţi, anul asta câştiga Real a X-a cupa si gata
    Permite-mi sa nu te cred.
    Speranta mea este sa nu.

16. #1496 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Lasa sa castige Barca CL anul asta. Decat sa ii vad pe toti la tv cum plang ca a iesit in sferturi sau semifinale cum au iesit anul trecut, mai bine sa castige.
    Sa ia si Messi al 18-lea balon, mai bate un record si aici. X baloane consecutive.
    Ah, si Ronaldo sa cheleasca ca sa nu mai fie luat la misto.

17. #1497 SP
    Ultimul lucru si gata ca o tinem pana maine :
    Tu nu ai fi dupa 4 baloane consecutive?

Pt mine si destul de multi oameni Sneijder trebuia sa castige un balon de aur. Ca fapt divers atunci au fost cazuri cand insusi jucatori au recunoscut ca desi NU au votat pt Messi votul lor a fost redirectionat de Uefa catre el. Iti da de gandit? Mie da.

Mi se pare mult 4 baloane de aur, Iniesta si Xavi merita unul macar pentru cat il cara in spate.

2005– Argentina 79 (32 goals) Messi
    2001– Sweden 87 (39 goals) Ibrahimovic

Uite statisticile si astea in conditiile in care Messi are coechipieri mult mai buni la Argentina. Pe langa asta Messi la calificari joaca cu tari galonate ca Peru Bolivia etc. Identic ca in campionatul Spaniei, multe echipe slabe de la poti da de la 3 in sus.

18. #1498 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Din acelaşi motiv ca si Hagi, stătea prost cu nervii, era stresat din cauza antrenamentelor, cel putin asa stiu eu
    Ce vrei sa spui ca Hagi avea probleme cu nervii din cauza antrenamentelor si de aia s-a retras la 36 ani?

19. #1499 SP
    Uite cum citesti printre randuri, si scrii doar ce consideri tu ca e convenabil:

"aici no comment, ar fi bine sa te mai uiti la meciurile Argentinei din ultimii 2-3 ani, nu sa vb din amintiri. Nici niste statistici nu ti-ar strica aici."
    Si tu ce faci? Imi dai statistici din 2005 si 2001 pt fiecare. E valid, corect...

"Ca fapt divers atunci au fost cazuri cand insusi jucatori au recunoscut ca desi NU au votat pt Messi votul lor a fost redirectionat de Uefa catre el. Iti da de gandit? Mie da." - asta e scoasa direct din paranoia celui pe care il ai in avatar (sau de la Stucan, la alegere). Ultima lui isprava este cea in care il injura pe Del Bosque, tot la fel, pe tema antrenorilor. Nu neg ca Xavi sau Iniesta nu ar fi meritat un Balon de Aur, dar si Hagi ar fi meritat cel putin unul. Ce vina are Messi pt asta? El intra pe teren si isi face treaba, in interiorul echipei in care joaca. Boala ta ar trebui directionata mai mult pe FIFA si UEFA, si aici pot fi solidar cu tine, cu siguranta!!

"Identic ca in campionatul Spaniei, multe echipe slabe de la poti da de la 3 in sus." - uite un alt mit, la fel ca ala cu Messi care e praf la nationala. Pe langa faptul ca e foarte posibil ca anul asta sa fie 3 echipe spaniole in semifinalele Ligii, in Europa league iar destule echipe spaniole in fazele superioare, nu mai amintesc de finala din Bucuresti... Eu personal consider campionatul englez mai slab, in afara de cei 4, restul sunt ciuca batailor, si in campionat, si in Europa. Si ar si mai praf,daca ar avea bugetul echipelor spaniole pe care le consideri slabe.

20. #1500 SP
    Ultimii 2-3 ani?
    De ce? Ti-e asa greu sa intelegi ca Ibrahimovic joaca contra Germaniei si Messi contra Ecuador si Venezuela?

Faptul ca anul asta pot sa fie 3 echipe spaniole in UCL este irelevant, de obicei sunt 3 echipe engleze.
    Despre Europa league nu ma intereseaza, la fel ca echipele bune engleze. Vrei sa imi zici tu mie ca Manchester United nu putea anul trecut sa castige EL ?

Czech national team captain, Tomas Rosicky and Brazilian national team captain, Thiago Silva both came out and declared that they had not voted for Messi as number one, as the final tally which was shared with the public suggested, and claim that FIFA changed their voted to award Messi with a greater percentage of votes.

Poti sa imi dai reply daca doresti sa ai ultimul cuvant. Pentru mine e clar. Poate te credeam, dar tin sa cred ca nu ai dreptate, prea multe lucruri dubioase. Daca tu crezi in coincidente este treaba ta, eu nu cred.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 360 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 175 ... LastLast