Emoţii mari, sper sa câştige finala, desi Bayern pare mai puternica.
Ce am gasit pe un site.
Franz Beckenbauer pentru BILD: „Barca va lupta cu Bayern pentru fiecare bucata de teren. Cu metode legale si ilegale. Dupa meciul tur, ei sunt raniti in mandria lor.
Barcelona nu va renunța. Ea va incerca totul pentru a transforma jocul echipei sale. Jucatorii catalani vor provoca, vor folosi toate trucurile din lume!
Barca va încerca să descurajeze jucatorii lui Bayern prin duelurile unu la unu.
Miercuri, arbitrul are un rol foarte important.”
exagerari, nu are cum sa intoarca barca rezultatul din tur chiar daca au actori buni. e bine ca vom avea o finala frumoasa cu siguranta
Pai la 4 -0 de ce ii mai baga, si nu ii scuteste pt finala?
Asa o sa doarma si Beckenbauer mai linistit...
PS: Esti prea tare cu videourile tale.Mai ales alea cu Pique si Dani Alves.
pai nu cred ca joaca schweinsteiger, toni kroos e peste el, lahm, javi martinez si dante sunt foarte buni si ar fi o pierdere, pt gomez au pe altcineva, nu cred ca vor raspunde nemtii la provocari, poate ribery, el se aprinde usor
ps funny numele asta schweinsteiger...tradus mot a mot, cataratorul pe porc![]()
El a zis ca nu ii menajeaza. Acum nu stiu de ce, s-or fi plictisit de a 3-a finala in ultimii 4 ani.
PS. Nu eu am gasit videourile alea, erau la comentarii in articolul acela.
Schweinsteiger si Kroos joaca pe posturi diferite , iar Kroos nu poate juca azi pt ca este accidentat...
kroos joaca mijlocas ofensiv, stiu, schweinsteiger a jucat la inceput mijlocas ofensiv sau "aripa" chiar daca acum e folosit mai mult la inchidere.
L-au prins araboii pe Oli cu blatu: Blat cu Oli şi Şumi în Emirate? » Olăroiu este acuzat la Dubai că i-ar fi cedat deliberat victoria lui Şumudică :: GSP.RO
---------- Post added 01-05-2013 at 07:52 AM ----------
Mai tii minte meciul Dinamo-Foresta Falticeni?
toata lumea zicea ca Guardiola nu era antrenor bun si ca avea o echipa foarte buna. insa eu cred ca acum se vede ce antrenor era. adica lasand la o parte absentele si lotul subtire al Barcei calitatea paselor a scazut dramatic. gresesc intr-una pasele, n-am vazut ca Bayern sa greseasca vre-o pasa. cam asta e diferenta.
Mihai Stoica
"Am batut palma cu Real Madrid. Jucam pe 17 septembrie"
Pe 17 e UCL daca nu ati prins ironia![]()
Tu crezi ca Messi, Xavi, Iniesta, Dani Alves, Pedro, Fabregas, Villa etc. au nevoie de Pep ca sa poata sa dea pase de calitate superioara?
---------- Post added 02-05-2013 at 07:08 AM ----------
S-a vazut aseara ca Barca nu-i Foresta, deoarece Barca a mai incasat inca 3 bucati si n-a dat niciuna.![]()
Bookmarks