Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 139 of 360 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 189 239 ... LastLast
Results 2,761 to 2,780 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2761 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pentru ca asta e mentalitatea in romania, cand ai fotbalul gratis la tv normal ca lumea sta in casa si in plus se stie ca cei mai mult suporteri nu se afla in bucuresti, nici mie nu-mi place asta, dar sa vezi ca daca intra sistemul PPV cum e in vest in toate campionatele cum va creste numarul de suporteri.

---------- Post added 18-04-2014 at 13:34 ----------

uite ca si in italia media a scazut considerabil... doar nu mergi sa vezi steaua cu botosani, ca adormi la meci, nu putem vorbi despre asta in anglia, germania si spania.

2. #2762 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Pai nu prea are. Degeaba vine lumea cand joaca in UCL si cu Dinamo in campionat. La un meci cu Botosani pe Ghencea mai mult de 30% din stadion nu e plin.
    Asa e, iar la meciurile din UCL vin si suporterii lui Dinamo, sa vada si ei cum e prin acea competiţie...Ai uitat ca in urma cu un an sau 2 in groapa mai veneau vreo 300? Revenind la ce s-a întâmplat aseara in tribune, eu de la tv am vazut un spectacol frumos pe care l-au facut cei de la PCH. Am mai spus-o si ma repet. Galeriile celor de la Dinamo si Petrolul au castigat campionatul in aceasta ediţie, felicitări! Pacat ca lipsesc cei de la Craiova si Timisoara

PS sa nu confundam galeria cu suporterii

3. #2763 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Lipsesc Craiova, Timisoara, si mai ales Rapid!

4. #2764 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Uitati de FC Arges si UTA, foste campioane ale Romaniei. Cat despre meciul de aseara, am fost in tribuna si nu stiu cand voi mai vedea in Romania un spectacol asa frumos. Pacat ca jucatorii lui Dinamo isi bat joc de suporteri.

5. #2765 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Asa e, flavi, ai dreptate. Bine ca sunt in prima liga echipe precum Chiajna sau Sageata Navodari ...

6. #2766 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Asa e, iar la meciurile din UCL vin si suporterii lui Dinamo, sa vada si ei cum e prin acea competiţie...Ai uitat ca in urma cu un an sau 2 in groapa mai veneau vreo 300?
    Ce legatura are asta cu ce am zis eu?

7. #2767 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    vesti bune pentru fanii Liverpool, daca istoria se repeta
    Attached Images Attached Images blbvp5xiaaa3pcx.jpg

8. #2768 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Ce legatura are asta cu ce am zis eu?
    Daca nu vezi legătura nu e problema mea, spui ca Dinamo are suporteri si Steaua nu, eu am intrebat unde erau suporterii lui Dinamo acum un an, doi? Nu confunda galeria ţi-am mai spus, galeria Stelei e sub galeria lui Dinamo, dar Steaua are suporteri mai mulţi. Eu ca suporter al Stelei prefer sa cumpar un abonament si sa stau frumos la tribuna 1 sau 2, nu mai am vârsta sa intru in galerie. Se poate canta frumos si din tribune, dar recunosc ca nu avem un imn care sa imi placa, aici cei de la Universitatea Craiova si Rapid sunt campioni, părerea mea.

PS mie imi provoaca scarba acei suporteri care incep sa arunce dejecţii gen oi spurcate, caini turbati de...stii tu continuarea, vreau sa vad ce vad in Germania si Anglia, nu sa ma duc la stadion cu un copil si sa asiste la o anatomie prea explicită. Probabil varsta e de vina, sper ca m-am facut înţeles, nu vreau sa avem atmosfera de peluza bolnava aici pe forum.

9. #2769 SP
    Dar eu nu am zis ca Dinamo are suporteri/galerie. Tot ce am zis eu este ca desi toata lumea spune ca Steaua are milioane de fani in Romania, in afara de cateva meciuri pe sezon, stadionul e cam gol la meciurile lor de acasa.

10. #2770 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Deocamdată media numărului de spectatori spune altceva.

11. #2771 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    De cand e Steaua cea mai buna tot romanu' tine cu Steaua

12. #2772 SP
    Member Mariush's Avatar
    Da Alexandru. Acelasi lucru il repetam si noi, stelistii, inca din 1947.

13. #2773 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    "dar pentru ca oamenii iubesc puterea si nu onoarea, romanul s-a nascut poet dar la primul meci de fotbal vazut s-a facut stelist"

oricum, ce-mi place banter-ul dintre fanii a 2 echipe infiintate cu tancurile rusesti

14. #2774 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post
    De cand e Steaua cea mai buna tot romanu' tine cu Steaua
    Echipele puternice au de obicei suporteri mulţi, eu tin cu Steaua de cand aveam vreo 5 ani, mai exact 7 mai '86.

PS ce spun altii sunt "cum zic, aaaah, rautacisme"

LE: @darkpaul, in viata te îndrăgosteşti de femei frumoase, asa e si in fotbal, iti recomand un dvd cu meciurile Stelei din perioada '86-'89 chiar daca Steaua a fost călcată in picioare de o super echipa cum a fost AC Milan. Probabil ai fi înţeles mai bine daca erai "martor" la meciurile foarte bune facute de echipele româneşti din acea perioada (Dinamo, Craiova, FC Arges).
    Da stiu povestea, atunci nu participau echipele din Anglia s.a.m.d.

15. #2775 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Asa e, iar la meciurile din UCL vin si suporterii lui Dinamo, sa vada si ei cum e prin acea competiţie...Ai uitat ca in urma cu un an sau 2 in groapa mai veneau vreo 300?
    Cei 300 de spartani in frunte cu Borcea-Leonidas?

---------- Post added 19-04-2014 at 09:06 ----------

LE: @darkpaul, in viata te îndrăgosteşti de femei frumoase, asa e si in fotbal, iti recomand un dvd cu meciurile Stelei din perioada '86-'89 chiar daca Steaua a fost călcată in picioare de o super echipa cum a fost AC Milan. Probabil ai fi înţeles mai bine daca erai "martor" la meciurile foarte bune facute de echipele româneşti din acea perioada (Dinamo, Craiova, FC Arges).
    Da stiu povestea, atunci nu participau echipele din Anglia s.a.m.d.

Poate vrei sa spui: nu participa o singura echipa din Anglia. Atunci, in acea perioada, in UCL se participa numai cu o singura echipa din fiecare tara si fara tururi preliminare. Bine, erau din prima meciuri eliminatorii tur-retur.

Prin urmare, neparticiparea unei echipe din Anglia in UCL in acea perioada a fost neglijabila.

16. #2776 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Vrea sa zica exact ce a zis. Echipele englezesti nu participau in competitiile europene.
    Anglia si Spania, excluse din Europa? Ultima oara cand Anglia a fost exclusa, Steaua a luat Cupa Campionilor - www.sport.ro
    Dupa dezastrul de la Liverpool-Juventus din 1985, cand 40 de oameni au murit iar alti 600 au fost raniti pe stadionul Heysel din Belgia, echipele din Anglia au fost excluse din Europa timp de 5 ani.

17. #2777 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Stiu ce-a vrut sa zica si eu am vrut sa zic ca acum participa 4 echipe din Anglia in UCL fata de una atunci.

18. #2778 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Maine face egal Chelsea
    Nu prea ma pricep la pronosticuri, dar e bine si asa De aceea PL e cel mai cel campionat Maine daca castiga Liverpool e cam gata

19. #2779 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    2-1 pt sunderland in min 83

20. #2780 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    oricum, ce-mi place banter-ul dintre fanii a 2 echipe infiintate cu tancurile rusesti
    Sper ca nu te referi si la mine, nu mai urmaresc Liga 1 de destul de mult timp.

Revenind la fotbal. Ce a ajuns si Premier League acum fara Ferguson, au ajuns astia sa castige campionatul.

Unspe Metri - Liverpool, o rusine absoluta! - YouTube

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 360 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 189 239 ... LastLast