Pai ce nu e ok cu flaneaua?
ON: cel mai infect meci pe care l-am văzut in ultima vreme, parca ma uitam la naționala României
![]()
Check out @KazHiraiCEO's Tweet: https://twitter.com/KazHiraiCEO/stat...51598315720704
Sorin Hobana a spus acum cateva zile despre un jucator tocmai schimbat ajuns pe banca de rezerva care se imbraca cu o bluza ca pune pe el o "flanea".
Sper sa gaseasca Scolari o solutie pentru defensiva Braziliei , ca in rest in atac stau foarte bine .
Pentru defensiva ? Paradoxal, Brazilia sta cel mai bine in defensiva la acest turneu final, cred ca are cea mai buna linie de aparare.
Eu sper sa nu mai fie ajutați, referitor la apărare, fundașii centrali de la PSG, fundaș dreapta titular la Barca, fundaș stânga titular la Real. Din punctul meu de vedere stau foarte bine. Cei mai buni fundași centrali din lume la ei joaca, părerea mea desigur
Revenind la Belgia, dezamăgitor, nu trec de optimi
Ai dreptate la chestia cu fundasii centrali. Ma intreb cum era Olanda cu o aparare gen Brazilia![]()
Asta spun si eu, Dant3. Curios este faptul ca brazilienii, dupa multi ani, nu au in momentul de fata un atacant de super clasa.
Referitor la Belgia, am tinut cu ei de parca ar fi jucat Romania, dar nu pot sa nu recunosc ca au jucat slab. De asemenea, din lotul excelent de jucatori pe care il au, lipsesc cu desavarsire fundasii laterali; atat Vertonghen, cat si Alderweireld sunt fundasi centrali, la origine.
Bookmarks