Cam asa vad eu football-ul (cand ii vad ca se vaita si cer fault):
Ba sa plece
---------- Post added 19-06-2014 at 21:52 ----------
Praf englezii, ca intotdeauna la turnee finale
Trebuie sa câștige Italia toate meciurile si sa facă Anglia golaveraj cu cei din Costa Rica, eu nu cred. Maine bat italienii iar cu Uruguay fac egal
Chiar daca nu sunt admirator al Albionului, englezii chiar mi-au placut la acest World Cup. Eu zic ca au avut si ghinion, iar echipa e destul de tanara. Oricum, incredibili costaricanii, si astazi cu Italia au avut perioade de joc extraordinare, cu combinatii multe si pe poarta, nu la trecerea timpului.
Ce m-a scos meciul asta la un bilet, primul dupa vreo 6 ani. Nici nu am zis ca bate Italia, doar 2 goluri pe meci. Pana acum s-a marcat mult in aproape toate meciurile.
Oricum, Costa Rica a facut senzatie pana acum. Daca va castiga si cu Anglia, jos palaria. Sincer sa fiu vreau sa plece englezii acasa ca nu ii suport, iar italienii odata cu ei. Nu mai au nici ei mare echipa.
Misiune usoara pentru Messi & Co diseara cu Iran-ul ( desigur la sf. meciului Messi va fi descaltat de jucatori) ... insa mai interesant e meciul nemtilor.
Păcat, au avut si un penalty clar iranienii. Oricum Argentina câștiga finala...mica
De la ora 10 vedem campioana![]()
Bookmarks