Si se pare ca sunt singurul care a nimerit scorul la GermaniaTot 1-0 si pentru Columbia sa fie
![]()
Si se pare ca sunt singurul care a nimerit scorul la GermaniaTot 1-0 si pentru Columbia sa fie
![]()
Columbia din pacate trebuie sa marcheze destul de mult, o sa fie greu cu Brazilia pentru ca o sa fie ajutata 100%.
Ar fi o echipa de vis. Baieti, va las pe voi sa va uitati la meci, pe mine deja ma dezgusta. Sper sa nemtii cu ei de pamant.
Sper sa fie eliminata Brazilia cat mai repede. Imi vine sa sparg televizorul, cand il vad pe papagalu' de Neymar, cum se arunca precum o diva; ca sa nu mai zic de cat de tare imi zgarie timpanul, cand ii aud numele pronuntat de catre comentatori.
Hulk vrea sa para ceva ce nu va fi niciodata si vrea sa faca ceva ce nu o sa-i reuseasca...se impiedica de minge cand face o bicicleta....Neymar e o ***** care se arunca la primul contact cu aerul.Urasc echipele care se califica doar pentru ca sunt gazde si sunt avantajate de arbitru.Afara cu Celesao.
Asa e, nu l-ati vrut pt 5 milioane pe "Hames" plus ca nici Pogba nu a fost bun. Nu cred ca sunt nebuni sa il lase pe Di Maria.
---------- Post added 05-07-2014 at 00:14 ----------
Cred ca l-ai blestemat![]()
https://vine.co/v/MUDdWiLjb3E
---------- Post added 05-07-2014 at 00:29 ----------
Mamaaa ce gol, cel mai frumos
Bookmarks