Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 217 of 360 FirstFirst ... 117 167 207 215 216 217 218 219 227 267 317 ... LastLast
Results 4,321 to 4,340 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4321 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    United e in crestere de la meci la meci. Din pacate nu a profitat de inceputul usor.
    Liverpool parca aduce cu Spurs dupa ce l-au vandut pe Bale, cam aceeasi strategie au avut si ei dupa plecarea lui Suarez.
    E in creștere dar depășește recorduri negative

2. #4322 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    messi nu merita nici macar un balon de aur, asta ce-l are tatuat pe kratos.... ma amuz de unele comentarii, in 2012 messi a dat mai multe goluri decat milan sau liverpool la un loc

3. #4323 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Presupun ca vb cu mine, dar esti contradictoriu in post. Merita sau nu merita vreun balon de aur, ca nu inteleg.

---------- Post added 03-11-2014 at 11:35 ----------

Quote Originally Posted by kragod View Post
    Presupun ca vb cu mine, dar esti contradictoriu in post. Merita sau nu merita vreun balon de aur, ca nu inteleg.
    Update: By the way, nu apreciez comentariul malitios "asta ce-l are tatuat pe kratos". Este evident ca stiai ce user name ai, puteai foarte simplu sa mi te adresezi asa.

4. #4324 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar

---------- Post added 03-11-2014 at 11:35 ----------

Update: By the way, nu apreciez comentariul malitios "asta ce-l are tatuat pe kratos". Este evident ca stiai ce user name ai, puteai foarte simplu sa mi te adresezi asa.
    In 15 si ceva de ani de fotbal am vazut multi fotbalisti mari. Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Zidane, Figo. Toti amintiti in commenturile de mai sus si multi altii. Un singur jucator se ridica peste ei si acela e Messi. In forma lui cea mai buna (2011, 2012) este mai presus de orice alt fotbalist care a pus pana acum piciorul pe minge, un adevarat monstru, de neoprit.

5. #4325 SP
    Senior Member Zero's Avatar

6. #4326 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Foarte tare pustiul, asa e cand cresti cu fotbalul mare sub ochii tai.

7. #4327 SP
    Member COD.221's Avatar
    , super parodie , sper sa mai scoata .

8. #4328 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Daca vreti parodii legate de fotbalul catalan, check this out: gutiflow3 - Crackòvia - YouTube
    Am ras cu lacrimi la unele, mai ales in perioada cand era si Mourinho la Real.

Sunt in spaniola si nu toate au subtitrari..

9. #4329 SP
    ^^ S-a incercat, nu s-a putut, revenim:

Bah cat de praf e Liverpool. Cel mai bun jucator a fost portarul...cum mah sa te prezinti asa, sa joci ca o divizionara B in cupa cand dai de unii din divizia A? Sa nu ai tu frate o ocazie tot meciul, sa stai 3 sferturi din meci la tine in jumatate? Marea Liverpool!! ntz ntz ntz

Sa nu mai zic de Arsenal, de rasul curcilor, acolo nu mai ai ce sa comentezi, pacalicii serii.

Mari echipele din "cel mai bun campionat din lume"! Se vede atunci cand conteaza, in meciurile din Europa.

10. #4330 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Marea real madrid ...sta intr un singur jucator,sta doar in ronaldo

11. #4331 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ronaldo a fost pe spate aseara, nimic nu a facut

12. #4332 SP
    Cu atat mai mult e rusinos cum s-a prezentat Liverpool aseara! Pai cum frate, aia erau in vacanta pe teren, Ronaldo era ca Messi la El Clasico( de negasit- vezi video mai sus), si tu nu esti in stare sa iesi de la tine din careu??
    Unde e "marele spirit de lupta"? Vai mama lor...

13. #4333 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unde ai fost după meciul cu Celta Vigo?

14. #4334 SP
    Tot aici, dar nu a comentat nimeni. S-a vorbit in cateva posturi despre marele campionat englezesc, "zi best", si acolo nu ma pricep, deci nu am ce sa zic.

Puteam discuta, daca era cineva interesat, de toate barele pe care le-a avut echipa, de ce a facut bine LE si ce nu, de ziua de gratie pe care a avut-o portarul Celtei, de cum a aratat Celta Vigo ca se poate juca pe Camp Nou si fara sa sapi transee la linia de 16 metri si sa joci romaneste, la ciupeala, de cum Rakitic e un jucator mai potrivit decat Cesc in sistemul de joc et etc etc.

Cum nu a vrut nimeni, am revenit la ce se stie mai bine pe topic. Am si zis:

"^^ S-a incercat, nu s-a putut, revenim:"

15. #4335 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai nu aveam de ce, doar unul e cu Barca, "ala care-l are tatuat pe Kratos"

16. #4336 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tot aici, dar nu a comentat nimeni. S-a vorbit in cateva posturi despre marele campionat englezesc, "zi best", si acolo nu ma pricep, deci nu am ce sa zic.
    Foarte adevarat, dar esti printre putinii care vad lucrurile asa. Sunt de aceasi parere, este un campionat mult prea laudat. In Europa in ultimii ani echipele spaniole au fost extrem de puternice atat in Champions League cat si in Cupa Uefa. Finala Cupa UEFA la Bucuresti doar cu echipe spaniole, anul trecut UCL in finala echipe spaniole, Real si Barca tot pana in semifinale, etc.

Chiar si echipele de pe locurile 3-5 din Spania au facut performanta, dar tot echipele englezesti sunt cele laudate. E o chestie de marketing, nivelul e mult mai scazut decat in alte tari. Se fac transferuri pe bani multi, dar performantele in Europa nu se vad. Mai putin la Chelsea, care as putea zice ca e singura echipa cu o sansa sa faca ceva anul asta in CL.

Am un amic nebun dupa Liverpool. Locuieste in Londra si merge des la meciuri cu trenul. E de o mandrie fantastica cand echipa castiga cu Fulham, Stoke City si Newcastle. Adica da-o naibii, am auzit de echipele astea doar de la Fifa, ca in rest nu stie nimeni de ele. Nici nu urmaresc campionatul englez, dar chiar sa spui ca e un campionat bun pentru ca echipe gen Liverpool cu 5 trofee in Europa se impiedica de ele?

17. #4337 SP
    Nu Tunyniuz, argumentul suprem este altul, de fapt doua, la cei care lauda campionatul englezesc:

1. "Nu stii niciodata ce se poate intampla, orice echipa poate sa bata granzii, deci este echilibrat"
    2." Este un campionat spectaculos, oamenii pun osul, nu sunt balerine"

Din punctul meu de vedere, echilibrul se schimba cand ajung in Europa. Mai ales daca intalnesc echipe spaniole. Adaug si castigatorii Europa League, Sevilla, de care ai uitat sa mentionezi. Si cum adica echilibrat? Daca ne uitam in ultimii douazeci de ani la campioanele englezesti, numai echilibru si variatie nu gasesti. Asa in orice campionat pot favoritii sa si-o fure la un moment dat de la o echipa care se bate la retrogradare. Deh...

Intr`adevar, Chelsea este singura de ceva ani buni care ar avea pretentii la ceva in Europa, dar sunt subiectiv aici, echipa aia nu pot sa o sufar.

18. #4338 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cred ca primul punct nu reflecta neaparat un campionat bun, faptul ca e echilibrat, pentru ca asa cum spui si tu, uitandu-ne la castigatorii campionatului din ultimii ani nu exista varietatea pe care o pretind fanii.

La punctul 2 insa sunt de acord. La meciul Liverpool - Real Madrid am fost impresionat de ce am auzit din tribune. Pana si Ancelotti a laudat fanii Liverpool si atmosfera de pe Anfield. Iar asta nu e ceva nou in Anglia, pana si echipele mici au suporteri infocati. Aseara la Real Madrid - Liverpool din nou am inteles ca s-au auzit puternic fanii Liverpool. Cand a inceput meciul am auzit "imnul" lui Real pe care l-au facut dupa La Decima, dar in rest am inteles ca fanii Liverpool s-au auzit mai des. Calitatea audio la care am urmarit eu meciul nu mi-a permis sa imi dau seama singur daca asa a fost sau nu.

In majoritatea campionatelor ai 2-3 echipe puternice si restul. Spania e singura in care Real si Barca au facut performanta, dar si echipele din categoria "restul" au impresionat. Asadar, cum mai poti pretinde ca nu e cel mai bun si puternic campionat?

19. #4339 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by forsakenbv View Post
    In 15 si ceva de ani de fotbal am vazut multi fotbalisti mari. Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Zidane, Figo. Toti amintiti in commenturile de mai sus si multi altii. Un singur jucator se ridica peste ei si acela e Messi. In forma lui cea mai buna (2011, 2012) este mai presus de orice alt fotbalist care a pus pana acum piciorul pe minge, un adevarat monstru, de neoprit.
    Sa nu uitam de Diego. În opinia mea cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor. Messi e fabulos dar ii lipsește un trofeu Poți avea 50 baloane de aur (asta de la CM a fost chiar penibil) dar când nu ai campionatul mondial...

20. #4340 SP
    @micul_, si cu campionatul asta mondial, sunt factori ce tin de multe detalii, nu de cat de bun e un jucator sau altul.
    Sa luam ultima finala, daca bolovanul ala de mare atacant o baga in ate singur cu portarul, sau celalalt mare atacant, ras in cap si cu codita, o facea si el, tot singur cu portarul, acum se vorbea ca Messi are si Cupa Mondiala. Sau poate nu.

CR Ronaldo sau Figo nu au si nu vor avea vreo cupa mondiala, dar ambii sunt mari jucatori.
    Finala e de cele mai mute ori castigata din detalii. Messi si el sunt convins ca nu va lua vreo cupa mondiala, dar dupa parerea mea este cel mai mare. Ever. Dar nu si cel mai enternaining. Ala e Ronaldinho.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.