Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 242 of 360 FirstFirst ... 142 192 232 240 241 242 243 244 252 292 342 ... LastLast
Results 4,821 to 4,840 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4821 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    oricat de mut il urasc pe asta micu, nu am cum sa nu apreciez ce a facut mai ales in seara aceasta. pot sa spun asta ca nu a facut-o impotriva lui RM, oricum meciul a fost pierdut de marele antrenor guardiola, iar messi in min 80 alearga ca nebunul in timp ce altii isi dau duhul pe teren. nu ai ce sa mai zici, e cel mai bun... boateng si-a rupt coloana, ii recomand un RMN

2. #4822 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Mama cum a cazut boateng, zici ca l-a secerat cineva ). Sa vezi acum meme's cu lovitura fatala.

3. #4823 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Frumusețe de meci, s-a calificat echipa mai bună. Prea mulți absenți la Bayern

4. #4824 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Exceptionala Barca.

5. #4825 SP
    iry

Fotbal

Corect, frumos meci. Bun meci facut de Barca.

6. #4826 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O finală cu Real ar fi cireașa de pe tortul UCL.

LE:
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    oricat de mut il urasc pe asta micu, nu am cum sa nu apreciez ce a facut mai ales in seara aceasta.
    Cum poți sa urăști un talent atât de mare?

7. #4827 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Sincer nu pricep cum o echipa de talia lui Bayern poate sa aiba un fundas atat de prost cum ii Boateng...ma mir de fiecare data...

8. #4828 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Nu Boateng a gresit. Orice fundas era acolo nu il putea opri pe Messi. Meciul a fost pierdut de Bernat. Altfel era meciul cu Alaba, Robben si Ribery. Imaginati-va Barca fara Messi , Neymar si Alba...

9. #4829 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Campion mondial, totusi, acest Boateng. Ghinionul lui a fost sa dea peste un Messi in forma, in rest e bun.

10. #4830 SP
    iry

11. #4831 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    O finală cu Real ar fi cireașa de pe tortul UCL.

LE:

Cum poți sa urăști un talent atât de mare?
    e mult spus urasc, dar nu-l inghit, motive personale in primul rand sunt fan RM, al doilea rand sincer as vrea sa-l vad si in alta echipa, nu stiu in afara de barcelona, chiar in alt campionat. dar obiectiv am spus ca e cel mai bun, poate chiar din istorie, daca castiga finala CM sigur ar fi fost cel mai bun din istorie.

Guardiola e platit cu 20 de milioane de euro pe an... si el se duce cu 3 fundasi pe Nou Camp si joaca doar cu pase scurte in aparare, de acolo au venit si golurile. slab rau de tot.

12. #4832 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Asta cu cel mai bun din istorie nu prea e pe placul meu, fiecare generație cu jucătorii ei. Altfel se juca pe vremea lui Pele si Maradona. Stiu ca am mai spus-o, eu sunt bucuros ca sunt contemporan cu Messi si Cristiano. Messi nu ar fi atât de bun daca nu-l avea pe Cristi adversar sau viceversa

13. #4833 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Campion mondial, totusi, acest Boateng. Ghinionul lui a fost sa dea peste un Messi in forma, in rest e bun.
    Campionii mondiali sunt doar pe moment, si nu jucatorul e campion mondial, ci echipa.

14. #4834 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Si echipa e formata din....hai ca poti...continuam cu posturi gen "apa e uda", este?

15. #4835 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Anul trecut a luat 5 de la Real, mai da Barcelona minim 2 in retur. Nici nu ma mai enervez, macar acum vede lumea ca e fix pix ca antrenor, ce a reusit cu Barcelona a fost datorita jucatorilor si a echipei pe care o preluase. E ca si cum ai spune ca Barcelona e acum in semifinala datorita lui Enrique

Eu tot cred la o finala Real - Barca, dar recunosc ca deja e boring, erau de la inceput 4 capi de serie iar 3 au ajuns in semifinala.

LE: Iar e vina doctorului?

16. #4836 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pe vremea lui Guardiola jocul Barcei ma adormea, acum cu Luis Enrique e altceva, joaca mai perpendicular pe poarta, nu mai exista atacurile și posesia caracteristice handbalului.

17. #4837 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    How to stop Messi? I would not know how to coach players to do that. Perhaps man marking - or even a little kick! - Gennaro Gattuso

Ce sa zica si el, intotdeauna a fost un finut .

18. #4838 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda...S-a dus dracu campionatul pt Real, 3 bare in 40 de minute, ghinion curat

LE: plus un penalty ratat, pfff

19. #4839 SP
    iry
    Masacru, masacru, masacru )
    S-a cacait Ronaldo pe el pana a tras....dafuk!

20. #4840 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Frumos meci pe Bernabeu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.