Real Madrid are antrenor, nu e nevoie de altul. Erau zvonuri, dar sper sa ramana Ancelotii cativa ani. E liniste si spiritele sunt linistite, e exact ce trebuie. Chiar daca nu face nimic sezonul asta nu vreau sa plece.
Real Madrid are antrenor, nu e nevoie de altul. Erau zvonuri, dar sper sa ramana Ancelotii cativa ani. E liniste si spiritele sunt linistite, e exact ce trebuie. Chiar daca nu face nimic sezonul asta nu vreau sa plece.
In caz ca nu stiati, Bayern a pierdut din cauza doctorului care se ocupa de jucatori. Pep stie ce face, e cel mai bun din toate timpurile, un zeu. E incredibil tupeul doctorului german care habar n-are ce face dupa zeci de ani la club.
Bayern Munich doctor quits after 'being blamed for Porto defeat' - Bundesliga 2011-2012 - Football - Eurosport
Regula care schimba fotbalul: Un jucator roman a primit cartonasul alb!
8 minute de stat pe tusa.
Din cauza accidentarilor masive de la Real, Ramos va juca mijlocas in seara asta
Line-ups: Madrid-Atletico | Football Espana
Sa vedem ce-o iesi.
Cred ca va fi pepe ca mai are experienta pe postul respectiv sub comanda lui mou si a jucat chiar foarte bine, daca nu ma insel in finala cupei cu barcelona. Sincer imi place ca joaca isco, cred ca e cel mai bun jucator de la real, dar din pacate james ii ia mereu fata din cauza sumei de transfer. Hernandez ala e petarda rau, ce sa faca el cu fizicul lui intr fundasii celor de la AM.
---------- Post added 22-04-2015 at 21:07 ----------
Da si modric e accidentat din pacate, el face tot mijlocul de la rm.
Bale, Benzema, Modric sunt accidentati, Marcelo suspendat (pe nedrept zic eu).
Nu sunt de acord Andrew cu ce zici de Isco si James, sau nu in totalitate. Imi place Isco cel mai mult din tot lotul, mi se pare cel mai bun, dar nu la Real Madrid. James e mult mai rapid cu mingea la picior, da drumul la joc mai repede. Lui Isco ii place sa tina de minge, sa creeze, precum Messi. Are un stil similar cu argentinianul. In jocul lui Real e nevoie de jucatori rapizi precum James, nu lenti precum Isco. De aici si revenirea pe banca a lui Isco de cand James si Modric s-au intors. N-a tinut mult ce-i drept si acum joaca din nou, dar mai bine era lotul complet, ca bateau pe oricine.
Vedem ce iese in seara asta![]()
Ce sa faca Cholo Simeone, cum ii ziceau comentatorii de la Digi, cu autobaza tot meciul? A furat-o pana la urma.
Bookmarks