Nimic oficial inca, eu sper sa ramana. La 3-5-2 a renuntat de mult timp.
Di Maria a fost foarte bun la Madrid, chiar imi pare rau ca l-au stricat si folosit prost in Anglia. O echipa precum PSG i s-ar potrivi mai mult datorita stilului de joc.
Am mai văzut eu una cu Raul la Schalke. Pentru mine e același lucru, si-au bătut joc de încă o legendă, "Raul" Madrid
Daca istoria se repeta, va pleca si Ramos asa cum a plecat si Guti atunci. Stiu ca vreo 2 ani nici nu am mai putut urmari echipa.
Fotbalul sarb e mort de ani de zile, eu zic ca trece Steaua de ei. Mai greu in play off.
Dupa tragerea la sorti de azi e clar, doar Steaua are sanse mari sa ajunga in grupele Europa League. Fotbalul sarb e mort, dar ofera inca jucatori in Vest.
PS Moare si al nostru in 2 ani
Nu intră nimeni, sunt prea mari, de fapt așa am zis si de ăștia de la noiMessi și ăsta la pușcărie
neah
---------- Post added 20-07-2015 at 12:17 ----------
România în prima urnă valorică pt preliminariile CM 2018 hahahahaha, cine e în spate, cum așa ceva mă
Urna 1: Germania, Belgia, Olanda, Portugalia, România, Anglia, Ţara Galilor, Spania, Croaţia
Urna 2: Slovacia, Austria, Italia, Elveţia, Cehia, Franţa, Islanda, Danemarca, Bosnia-Herţegovina
Urna 3: Ucraina, Scoţia, Polonia, Ungaria, Suedia, Albania, Irlanda de Nord, Serbia, Grecia
Urna 4: Turcia, Slovenia, Israel, Irlanda, Norvegia, Bulgaria, Feroe, Muntenegru, Estonia
Urna 5: Cipru, Letonia, Armenia, Finlanda, Belarus, Macedonia, Azerbaijan, Lituania, Moldova
Urna 6: Kazahstan, Luxemburg, Liechtenstein, Georgia, Malta, San Marino, Andorra.
Sandro Rosell era cel implicat in scandalul cu transferul lui Neymar, nu Bartomeu. Nu vad de unde pana unde Neymar ar risca sa intre in vreo celula?? Exista acuzatii care i se aduc lui Neymar?
Bookmarks