Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 271 of 360 FirstFirst ... 171 221 261 269 270 271 272 273 281 321 ... LastLast
Results 5,401 to 5,420 of 7199

Thread: Fotbal

1. #5401 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hate u . Cât costă doar opțiunea Dolce Sport pt PC și tablete?

2. #5402 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Am prins cam 1 minut din Roma-Barca, pe un stream puscat, imi vine sa ma dau cu capu' de pereti, am sa ma mut la telekom sau cine naiba are dolce sport-ul...

3. #5403 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Hate u . Cât costă doar opțiunea Dolce Sport pt PC și tablete?
    Sincer nu stiu sa-ti zic. Eu platesc in jur de 50 de lei pentru pachetul standard de televiziune (merita macar pentru canalele sportive: champions league, europa league, liga bbva, nba etc)

4. #5404 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Neah, am avut Romtelecom, nu ma mai întorc unde am scuipat Eram curios cât costă să văd pe PC.

5. #5405 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    va recomand Feed2all p2p4u Wiziwig Sports Live Football Stream | FirstRowSports Watch Live Football Online | First Row Sports aici ma uit la meciuri. Calitate ok si nu sacadeaza. Linkurile 1 si 3 sunt de obicei in engleza.

6. #5406 SP
    Member micul_'s Avatar
    Dolce are un site de toată jena. Am vrut sa cumpăr sa pot vedea meciurile măcar pe PC dar ma loghez și apoi îmi zice ca de fapt nu sunt...

7. #5407 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ăștia de la Pro Tv sunt jenanți, după fiecare rezumat, 10 min pt reclame... Foamea din gât și golul din stomac

8. #5408 SP
    Banned asperas's Avatar
    Sigur sunt fani konami! K au licenta Ch League dar nu prea au echipele reale iar rahatii pro iau drepturile pentru Ch League dar nu transmit meciurile

9. #5409 SP

Fotbal

Daca am vazut bine, e 3 euro pe luna WebApp-ul de la telekom, dar nu reusesc sa ma loghez, imi lipseste ceva plugin, pe care nu reusesc sa l instalez, imi da eroare. Se pare ca nu o sa ma uit la CL anu' asta

10. #5410 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    poate te ajuta asta, eu am primit notificarea asta cand am intrat pe site la telekom.

Avertizare
    Ca urmare a schimbării politicii Google privind utilizarea plug in-urilor, pentru a putea utiliza site-ul www.telekomtv.ro în Chrome 42, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:
    Tastează chrome://flags in bara de adrese și apasă Enter
    Identifică secțiunea Enable NPAPI / Activează NPAPI din pagina deschisă și dă click pe opțiunea Enable
    Dă click pe butonul Relauch now / Relansează acum din partea de jos a paginii
    Intră pe www.telekomtv.ro si autentifica-te
    Dă Play pe orice conținut video și dacă nu ți-ai instalat deja plug in-ul Verimatrix ViewRight, instalează-l folosind butonul din mesajul care ți se va afișa

11. #5411 SP
    Member micul_'s Avatar
    Am reușit eu într-un final, dar eu am găsit o opțiune la 1.3 euro pe luna. Inițial nu mergea, am sunat la ei și vad ca acum merge cel puțin pe telefon. O sa încerc și acasă de pe PC.

12. #5412 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Sigur sunt fani konami! K au licenta Ch League dar nu prea au echipele reale iar rahatii pro iau drepturile pentru Ch League dar nu transmit meciurile
    Atata au pe saptamana: un meci UCL si un meci UEL. Transmit exact de cati bani au platit la UEFA.

13. #5413 SP
    Member Melo's Avatar
    1.3 euro? Eu mi-am luat cu 3.3, tot pe luna. Dar mie nu-mi merge Dolce Sport HD 2. La fel si la voi?

14. #5414 SP
    Member micul_'s Avatar
    Eu am un abonament la ei la mobil și probabil de aceea. Da, nici mie nu îmi merge Dolce Sport 2HD.

15. #5415 SP

Fotbal

Diego Costa is a cunt.
    Cea mai rostita propozitie din lume, probabil

16. #5416 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Ca fan Chelsea spun ca si Costa ar fi trebuit eliminat. Eu vreau sa ma uit la fotbal nu la teatru.

17. #5417 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu știu ce teatru urmărești tu de obicei, Costa face circ

---------- Post added 19-09-2015 at 20:01 ----------

Hahahahaha, omoară West Ham toate echipele mari

18. #5418 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Echipa de top in Europa , asta e .

2-0 cu Arsenal, 3-0 cu Liverpool, urmează deplasarea la City .
    Sa fie un 4-0 ? )

19. #5419 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Sa-l angajeze pe Sumi Gol aia din BPL.

20. #5420 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Echipele din BPL care au jucat in fazele eliminatorii din EL au spus ca nu le interesează aceasta competiție. Veniturile sunt mici in EL iar in campionat pot câștiga mult mai mult. Poate ca meciul cu Arsenal a fost o întâmplare dar cand câștigi la Liverpool acasa cu 3-0 , la City cu 2-1 deja nu mai e nicio surpriza eliminarea din EL .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 271 of 360 FirstFirst ... 171 221 261 269 270 271 272 273 281 321 ... LastLast