Hate u. Cât costă doar opțiunea Dolce Sport pt PC și tablete?
Am prins cam 1 minut din Roma-Barca, pe un stream puscat, imi vine sa ma dau cu capu' de pereti, am sa ma mut la telekom sau cine naiba are dolce sport-ul...
Neah, am avut Romtelecom, nu ma mai întorc unde am scuipatEram curios cât costă să văd pe PC.
va recomand Feed2all p2p4u Wiziwig Sports Live Football Stream | FirstRowSports Watch Live Football Online | First Row Sports aici ma uit la meciuri. Calitate ok si nu sacadeaza. Linkurile 1 si 3 sunt de obicei in engleza.
Dolce are un site de toată jena. Am vrut sa cumpăr sa pot vedea meciurile măcar pe PC dar ma loghez și apoi îmi zice ca de fapt nu sunt...
Ăștia de la Pro Tv sunt jenanți, după fiecare rezumat, 10 min pt reclame... Foamea din gât și golul din stomac
Sigur sunt fani konami! K au licenta Ch League dar nu prea au echipele reale iar rahatii pro iau drepturile pentru Ch League dar nu transmit meciurile
![]()
Daca am vazut bine, e 3 euro pe luna WebApp-ul de la telekom, dar nu reusesc sa ma loghez, imi lipseste ceva plugin, pe care nu reusesc sa l instalez, imi da eroare. Se pare ca nu o sa ma uit la CL anu' asta![]()
poate te ajuta asta, eu am primit notificarea asta cand am intrat pe site la telekom.
Avertizare
Ca urmare a schimbării politicii Google privind utilizarea plug in-urilor, pentru a putea utiliza site-ul www.telekomtv.ro în Chrome 42, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:
Tastează chrome://flags in bara de adrese și apasă Enter
Identifică secțiunea Enable NPAPI / Activează NPAPI din pagina deschisă și dă click pe opțiunea Enable
Dă click pe butonul Relauch now / Relansează acum din partea de jos a paginii
Intră pe www.telekomtv.ro si autentifica-te
Dă Play pe orice conținut video și dacă nu ți-ai instalat deja plug in-ul Verimatrix ViewRight, instalează-l folosind butonul din mesajul care ți se va afișa
Am reușit eu într-un final, dar eu am găsit o opțiune la 1.3 euro pe luna. Inițial nu mergea, am sunat la ei și vad ca acum merge cel puțin pe telefon. O sa încerc și acasă de pe PC.
1.3 euro? Eu mi-am luat cu 3.3, tot pe luna. Dar mie nu-mi merge Dolce Sport HD 2. La fel si la voi?
Eu am un abonament la ei la mobil și probabil de aceea. Da, nici mie nu îmi merge Dolce Sport 2HD.
Ca fan Chelsea spun ca si Costa ar fi trebuit eliminat. Eu vreau sa ma uit la fotbal nu la teatru.
Nu știu ce teatru urmărești tu de obicei, Costa face circ
---------- Post added 19-09-2015 at 20:01 ----------
Hahahahaha, omoară West Ham toate echipele mari
Echipele din BPL care au jucat in fazele eliminatorii din EL au spus ca nu le interesează aceasta competiție. Veniturile sunt mici in EL iar in campionat pot câștiga mult mai mult. Poate ca meciul cu Arsenal a fost o întâmplare dar cand câștigi la Liverpool acasa cu 3-0 , la City cu 2-1 deja nu mai e nicio surpriza eliminarea din EL .
Bookmarks