Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 281 of 360 FirstFirst ... 181 231 271 279 280 281 282 283 291 331 ... LastLast
Results 5,601 to 5,620 of 7199

Thread: Fotbal

1. #5601 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ba am inteles, n-ai nici o treaba cu realitatea. Te faci si mai mult de ras cu linkul. Parere de Fifa 16, repet.

2. #5602 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Pe Ibrahimovic ti-l las tie sa-l cauti pe youtube.

---------- Post added 28-10-2015 at 10:56 ----------

Quote Originally Posted by kragod View Post
    Ba am inteles, n-ai nici o treaba cu realitatea. Te faci si mai mult de ras cu linkul. Parere de Fifa 16, repet.
    Daca nici cu dovezi nu vrei sa accepti realitatea este grav. Poti sa ramai la dintosul/muscatorul tau supraevaluat, atat pe hartie cat si in teren.

3. #5603 SP
    Nu e nevoie sa caut pe youtube nimic, spre deosebire de tine, cunostintele mele din fotbal merg putin mai departe de sport.ro / youtube.

P.S.: De ce e supraevaluat? Sunt curios, din perspectiva ta distorsionata, cum e Suarez supraevaluat si Ibrahimovic/ Cavani , de exemplu, nu....Faptul ca dau un gol la 50 de meciuri din foarfeca? Asta e unitatea ta de masura?

4. #5604 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce aveți măi, Suarez e un super atacant, a ținut singur pe Liverpool în spate, dar Ibra e peste

5. #5605 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Ce aveți măi, Suarez e un super atacant, a ținut singur pe Liverpool în spate, dar Ibra e peste
    Cred ca diferenta majora dintre cei doi este ca unul din ei este decisiv atunci cand conteaza, in meciuri mari, pe cand celalalt dispare. Provoc pe oricare dintre voi sa imi arate un singur meci mare a lui Ibrahimovic din CL, din toata cariera lui.

6. #5606 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Poți să provoci, nu mai cad în capcanele tale Have fun

7. #5607 SP
    Party pooper...

8. #5608 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Si eu sunt de parere ca Suarez e super umflat si in FIFA si in Realitate. Adica el a jucat bine la Liverpool, mai precis in ultimul sezon, pana sa il cumpere Barca. In sezonul trecut a dat 16 goluri pentru Barcelona, foarte putin, Messi a dat dublu cat el si Neymar a dat 22, iar cei doi au jucat RW si LW. Eu zic ca nu conteaza daca un jucator prinde o zi buna in CL si iti da 3-4 goluri intr-un meci, la sfarsit se trage linie si se vede cine e bun si cine e "la numar"
    Attached Images Attached Images 2014.png

9. #5609 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Povesti, cel mai bun numar 9 e Ronaldo 7

10. #5610 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Bun , vorbim de 2 fotbaliști cu 7 "balonase" de aur. Astia 2 , Ibra si Suarez , se duc spre sfârșitul carierei . Pe scurt, cifrele vorbesc.

11. #5611 SP
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Si eu sunt de parere ca Suarez e super umflat si in FIFA si in Realitate. Adica el a jucat bine la Liverpool, mai precis in ultimul sezon, pana sa il cumpere Barca. In sezonul trecut a dat 16 goluri pentru Barcelona, foarte putin, Messi a dat dublu cat el si Neymar a dat 22, iar cei doi au jucat RW si LW. Eu zic ca nu conteaza daca un jucator prinde o zi buna in CL si iti da 3-4 goluri intr-un meci, la sfarsit se trage linie si se vede cine e bun si cine e "la numar"
    Da, se cam vede cine e la numar...Cand dai calcaie si hattrickuri cu Bastia sau Deportivo, dar in sferturile/ semifinalele CL esti de negasit pe teren, se cam trage linie. Cand echipa are nevoie de tine, ca nu prea merge, nu le iese nimic, si tre sa faci din *** bici, dar nu o faci, e una.
    Cand presiunea e mare, dar tu reusesti sa creezi culoare, sa dai pase de gol, sa hartuiesti apararea adversa alergand ca nebunu`, sa ai instinctul ala de a fi acolo cand respinge portarul un sut, e altceva.

Se si vede cine se uita la meciuri din statistici, si cine vede cum un jucator poate sa fie omul meciului fara sa dea vre-un gol. Dar, daca tot folosim statistici, hai sa le folosim pe alea corecte, nu din burta:

- Suarez NU a avut 16 goluri pentru Barcelona. A avut 25 de goluri pentru Barcelona( putin, stiu), din care:

16 goluri in La liga si 17 assists
    7 goluri in CL si 3 assists
    2 goluri in Copa si 4 assist

Adica pe langa alea 25 de goluri, a mai dat si 24 de pase de gol, fara sa joace primele luni din competitie. Adica au iesit aproape 50 de goluri din piciorul lui, fara sa mai pun la socoteala toate datile cand a tras cel putin 2 jucatori dupa el etc..

Dar da, nu e chiar asa bun...si nici nu conteaza cand un jucator te califica in semifinala/ finala CL, conteaza sa dea multe in tot anul competitional.

12. #5612 SP
    Pai ca numar 9 asta trebuie sa faci, sa dai goluri nu sa dai pase de gol.

13. #5613 SP
    Asta tre sa faci, asa? Nu conteaza nevoile echipei, stilul de joc sau asezarea in teren. Conteaza nr de goluri, daca dai 4 lui Gijon sau 4 lui Bayern e acelasi lucru, este? Tot 4 sunt.

Daca tot imi dai statistici, spune-mi si cate goluri a dat Ibrahimovic si Cavani sezonul trecut( vad ca asta e etalonul), mergand pe logica ca nr de goluri conteaza, restul e cancan.

14. #5614 SP
    Inteleg ca esti FanBoy Suarez, ok. Eu nu am zis nimic de Ibra si Cavani. Dar Aguero, Lewa, Benzema, Neymar, etc sunt peste el.

In fotbal conteaza sa fi constant, o zi buna poate sa prinda si Tarnacop de la CSU Craiova si sa iti dea 3 goluri intr-un meci si dupa sa nu mai faca nimic, intelegi ?

Tu ai spus ca Suarez e cel mai bun numar 9 din lume, ca numar 9 trebuie sa dai goluri, eu asa stiu, ti-am pus poza cu cate goluri a dat el in sezonul trecut in BBVA, ce ma intereseaza pe mine stilul de joc si aseazarea in teren ? Fotbalul se joaca pe goluri nu pe baliverne.

15. #5615 SP
    Bine. Bun argument, mai ales cand il compari cu Neymar si Aguero. I rest my case, ma faci sa rad.

Dar din nou, nu inteleg cum zici ca e Benzema peste el? La ce, la goluri? La constanta, la ce? La minute jucate?

Si da, in fotbal conteaza sa fii constant, deci Suarez nu a fost sezonul trecut constant? Cum sustii asta?

Si nu sunt fanboy Suarez, dar sunt fanboy argumente, nu pareri personale, fara a avea fapte sustinute in spate.

16. #5616 SP
    Cam ai dreptate, nici nu merita sa fie comparat cu Neymar pentru ca il face de rusine din toate partile

Si da, in fotbal conteaza sa fii constant, deci Suarez nu a fost sezonul trecut constant? Cum sustii asta?
    Mie mi-ar fi rusine sa pun intrebarea asta avand in vedere ca Ronaldo a avut 48 de goluri sezonul trecut, triplu fata de Suarez, sper ca realizezi ca nu l-am cumparat mai sus cu CR7 si Messi pentru ca nu merita.

17. #5617 SP
    Am inteles, vb probabil cu un copil, care nu intelege ce inseamna pozitiile din fotbal, nu intelege ce inseamna sarcinile tactice ale jucatorilor, compara LW cu ST, nu are argumente intr-o discutie, si mai si citeste pe diagonala posturile.

Deci un fel de catalineatza, Messi2015 etc...

---------- Post added 28-10-2015 at 17:43 ----------

Mie mi-ar fi rusine sa pun intrebarea asta avand in vedere ca Ronaldo a avut 48 de goluri sezonul trecut, triplu fata de Suarez, sper ca realizezi ca nu l-am cumparat mai sus cu CR7 si Messi pentru ca nu merita.
    Ti-ar fi rusine sa pui intrebarea asta petru ca nu intelegi discutia... mie imi e rusine de rusinea ta. Ce tot o dai cu Ronaldo si 48 de goluri? Nu vb de nr 9, adica ST? Compara cu Benzema in cazul asta, trebuie sa fac un desen?

18. #5618 SP
    Pai mai baiatule, daca un LW ( extrema stanga ca sa intelegi si tu ) are mai multe goluri ca un ST ( Varf impins "atacant de careu" , "numar 9" mai pe romaneste ) asta ce inseamna ? Ca "numarul 9" nu da randament sau ca LW-ul respectiv este mai bun ca el. Tu ma iei cu pozitionare in teren si balariile tale, inteleg ca vrei sa te dai destept, un fel de Mourinho de Romania esti tu, am inteles.

LE: Si aici vorbesc de Neymar-Suarez, nu il compara cu Ronaldo ca nu merita.

@: iti mai dau un exemplu care mi-a venit in minte acum pe moment. In meciul de CL Barca-Bayern, Suarez nu a facut nimic, tot Messi si Neymar au "rezolvat" meciul din deplasare. Daca imi aduc bine aminte a ratat de 2-3 ori singur cu portarul.

19. #5619 SP
    Pai mai baiatule, daca un LW ( extrema stanga ca sa intelegi si tu ) are mai multe goluri ca un ST ( Varf impins "atacant de careu" , "numar 9" mai pe romaneste ) asta ce inseamna ?
    Inseamna ca nu ai idee despre e vb, sau pe ce lume te afli, din punct de vedere fotbalistic cel putin.

Hai sa pun si eu intrebarea:

Pai mai copile, daca un ST are mai multe assisturi ca un LW( 24 fata de 11, unul jucand cu 3 luni mai putin), asta ce inseamna? Ca LW nu da randament sau ca ST-ul respectiv este mai bun ca el, este? Nu mai bine fac schimb de locuri? Oh wait...

PS, nu raspunde, incepi sa te faci de ras din ce in ce mai mult pe post ce trece.

20. #5620 SP
    Inseamna ca Suarez trebuie reprofilat extrema stanga si trebuie sa primeasca numarul 69 pentru a deveni cel mai bun numar 69 din lume

Am incheiat aici discutia cu tine pentru ca esti un fel de Ilie Dumitrescu si nu ma inteleg cu tine, la tine fotbalul se joaca pe assisturi nu pe goluri. Pe langa asta ai inceput sa te si ataci ca m-am luat de jucatorul tau preferat de parca el iti plateste salariul sa ii faci reclama pe CG.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 281 of 360 FirstFirst ... 181 231 271 279 280 281 282 283 291 331 ... LastLast