Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 360 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... LastLast
Results 561 to 580 of 7199

Thread: Fotbal

1. #561 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Roy Hodgson named new England manager on four-year contract | Football | guardian.co.uk
    Roy Hodgson has been confirmed at the new England manager on a four-year contract. The Football Association has called a press conference for 4pm on Tuesday afternoon where the former West Bromwich Albion coach will be officially unveiled.
    Ahahahahaha cu Hodorogson nu trec nici de grupe la Euro.

2. #562 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Daca asta ar fi fost adevarat atunci n-ar fi castigat mai mult de 5-6 campionate, insa din 19 sezoane de EPL pana acum Ferguson a luat cu United 12. Deci practic, de 2 decenii domina poate cel mai bun campionat de fotbal din lume. Pe langa asta mai are in palmares 2xUCL si daca nu avea ghinionul sa infrunte Barca de 2 ori in finala ar fi avut chiar 4. +5 FA Cup si 4 League Cup daca tot ii enumar trofeele.

Deci da, Ferguson e un zeu si orice comparatie cu Benitez/Guradiola/Mourinho nu isi are rostul deocamdata.

I-a luat 7 ani pana a lua primul campionat dar asta e irelevant pentru ca dupa perioada asta de 7 ani a fost de neoprit. In 7 ani a creat nu doar o echipa care sa castige campionatul ci a gasit o formula prin care combina jucatorii tineri din propria academie cu jucatori adusi pe sume "corecte" de bani, fara sa arunce cu bani in stanga si in dreapta pe jucatori care apoi sa devina rezerve (vezi Real Madrid/Chelski/noisy neighbours). Cu acelasi principiu bate tot in Anglia de 20 de ani.

Deci da, Ferguson e un zeu si orice comparatie cu Benitez/Guradiola/Mourinho nu isi are rostul deocamdata.

Ferguson a luat echipa de pe locul 21(se juca in format de 22 atunci), Benitez a luat Liverpool de pe locul 4. Singurul lucru pentru care il apreciez pe Benitez e ca a oprit hegemonia lui Chelsea in UCL si i-a batut pe unde i-a prins, ca altfel poate Mourinho inca era antrenor acolo si pe strada vedeai doar tricouri cu Chelsea.

Sunt 3 scenarii aici:

1.Nu mai antreneaza niciodata si va fi catalogat in timp ca un las care a dat lovitura cu o generatie de jucatori si i-a fost frica sa mearga altundeva.
    2.Va mai antrena in viitor la un nivel inalt (deci se exlud al-hilal si echipe de tipul asta din Qatar/Arabia Saudita) dar o sa arate ca de fapt e praf si succesul se datoreaza doar jucatorilor de la Barca.
    3.Antreneaza in viitor si are din nou succes (nu neaparat la nivelul celui avut cu Barca).
    Deci singurul scenariu favorabil lui e ultimul.

Repet, pana nu va antrena alta echipa si va castiga ceva cu ea, eu nu o sa-l consider pe Guardiola un mare antrenor.

Nu mai posta te rog linkuri de pe site-urile de Gigi si de Steaua din Romania.

La o simpla cautare pe google, afli ca alea nu sunt tricouri oficiale scoase de United ci sunt facute de o alta firma care nu are nici o legatura cu clubul.

P.S: Sunt curios cu ce echipa tii tu, ca de faptul ca ai o problema cu United m-ai convins.
    cum sa fie revelevant ca a fost de neoprit..pai cu cine s-a luptat ?cu Arsenal slabit(cu exceptia perioadei 2003) si cu mai cine ?ba chiar isi are rostul comparatie ptr ca antrenori ca Mourinho si Guardiola au venit/au castigat/au plecat...in mult mai putini ani decat Ferguson..ca sa nu mai vorbim de suportul financiar de care a avut parte..
    iar sa vii sa zici ca jucatorii au venit pe sume corecte si n-au fost rezerve...il stii pe baiatul ala pe nume Anderson ?stii cat a costat ?25 de milioane si a frecat banca de rezerve destul timp..si mai sunt..succesul lui se datoreaza exclusiv baniilor..a cumparat ce era mai bun..nu in fiecare perioada de transferuri sume enorme..dar o data la 1an jumatate-2 a investit sume importante

si ai omis sa comentezi informatia conform careia Benitez a facut 2 finale de UCL in 3 ani(una castigata) cu o echipa de desculti(minus 2) fara individualitati..

are vreo importanta cu ce echipa tin ?ei bine cu niciuna...eu vorbeam despre man utd si ti-am dat argumente...am vrut sa postez pe acest thread ptr ca majoritatea timpului a fost man utd thread...si nu-mi prea place monopolul

P.S.Se si vede atitudinea ta din posturi precum "Mario Gomez cel mai fraier atacat"..eu zic utd cea mai fraiera echipa sezonul asta...si am si argumente....eliminare UCL,eliminare Cupa,eliminare League Cup,aproape de a pierde campionatul de la distanta de 8 pct..

3. #563 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    "I-a luat 7 ani pana a luat primul campionat dar asta e irelevant" -> Irelevant a fost faptul ca i-a luat 7 ani pana a luat primul campionat, nu ca a fost de neoprit dupa. Citeste cu mai mult atentie..

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    am vrut sa postez pe acest thread ptr ca majoritatea timpului a fost man utd thread...si nu-mi prea place monopolul
    Te rog arata-mi, incepand de la pagina 19 sa zicem, unde predomina discutiile legate de Manchester United astfel incat threadul sa se numeasca asa cum zici tu..poate thread "against Manchester United"

---------- Post added 01-05-2012 at 11:23 PM ----------

Tu darkpaul esti un fel de suporter de rezultat, cel putin asta cred. In primul rand nu-mi spune ca nu simti ceva pentru Liverpool, avand in vedere ca id-ul tau arata acest lucru si ca idolatrizezi intr-una echipa din 2005 care a castigat UCL. Acum cand Liverpool e pe o pozitie absolut jenanta in campionat zici: "are vreo importanta cu ce echipa tin ?ei bine cu niciuna..".

4. #564 SP
    Daca asta ar fi fost adevarat atunci n-ar fi castigat mai mult de 5-6 campionate, insa din 19 sezoane de EPL pana acum Ferguson a luat cu United 12. Deci practic, de 2 decenii domina poate cel mai bun campionat de fotbal din lume. Pe langa asta mai are in palmares 2xUCL si daca nu avea ghinionul sa infrunte Barca de 2 ori in finala ar fi avut chiar 4. +5 FA Cup si 4 League Cup daca tot ii enumar trofeele.
    ca tot vorbesti de ghinion..dar de finalele castigate ?cum sta treaba cu ele ?castigat in '99 un meci dominat clar de Bayern..castigat cu cel mai pur noroc...iar in 2008 dupa ce Terry rateaza penalty-ul decisiv..doar cand e vorba de ghinion ne amintim..cand e vorba de noroc
    o fi el antrenor bun..dar sa zica mersi ca a castigat 1 Liga din 3 finale unde au fost calariti clar 90 min(89 in meciul cu Bayern)..dar cine stie..poate asta era planul...ne prefacem mai slabi si dam 2 goluri din ultimele 2 cornere..cine stie..

---------- Post added 02-05-2012 at 12:02 PM ----------

Quote Originally Posted by HotDoc View Post
    [/COLOR]Tu darkpaul esti un fel de suporter de rezultat, cel putin asta cred. In primul rand nu-mi spune ca nu simti ceva pentru Liverpool, avand in vedere ca id-ul tau arata acest lucru si ca idolatrizezi intr-una echipa din 2005 care a castigat UCL. Acum cand Liverpool e pe o pozitie absolut jenanta in campionat zici: "are vreo importanta cu ce echipa tin ?ei bine cu niciuna..".
    din contra..voi sunteti suporteri de rezultat...va uitati la TV si vedeti man utd,campioana,UCL,cupa,cupa ligii..pai gata..tin cu ea...
    si nu...id-ul de fata este primul pe care l-am avut si mi-a fost facut de catre cineva prin 2003..cand nu aveam net..si il simpatizam pe Gerrard(il vazusem in FIFA dar si la meciul Stelei) iar respectivul este fan Liverpool...pai daca tin cu Liverpool..chiar si in situatie jenanta in care este de ce nu puneam astfel de video-uri ?
    nu era mai jenant ptr voi(in cazul in care eram fan Liverpool) sa pun astfel de video-uri si sa zic, ca va bate o echipa de toate jena cu 3-1 si va scoate din Cupa ?

Superb articolul
    http://www.bbc.co.uk/blogs/philmcnul...a_cause_f.html

P.S.Si pot spune ca sunt fanul unei echipe(mult spus suporter)...fanul Barcelonei..de la meciul castigat cu 2-1 cu Chelsea de pe Camp Nou..cand tot stadionul canta "El cant del Barca" desi fusesera eliminati..in schimb la alte echipe precum Real,man utd nu s-ar fi intamplat niciodata asta..ce sa mai spunem de echipe de plastic precum Chelsea(unde suporterii fluiera si la victorii cu 1-0) sau Man City(unde suporterii lasa locuri goale pe stadion in conditiile in care se bat la titlu)..care exista de 9,respectiv 5 ani(sa conteze cu adevarat prin
    rezultat,nu prin prezenta)

P.S.S.Si eram suporter Steaua..dar Steaua a murit demult...

---------- Post added 02-05-2012 at 10:39 PM ----------

Newcastle are 1-0 cu Chelsea..m-as bucura sa se califice in UCL o echipa cu un stadion si un public fantastic dupa cum spunea si Marcel Iures..

5. #565 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    :d
    Attached Images Attached Images 558587_10150144668479953_19034719952_1643388_478706564_n.jpg

6. #566 SP
    dafuq ?
    Attached Images Attached Images cisse.gif

7. #567 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    A dat-o bine Cisse

8. #568 SP
    Ciudata situatie in Premier League. Cum Chelsea nu mai are sanse sa prinda loc de UCL, daca va castiga finala cu Bayern se va califica in UCL pentru sezonul viitor in locul echipei de pe locul 4 si echipa de pe 4 merge in Europa League.
    Nu mi se pare corect fata de echipa care termina pe 4. Puteau sa faca la fel ca in cazul lui Liverpool din 2005 si sa le dea un loc in plus.

Singurul lucru bun e ca o sa fie motivati jucatorii de la Newcastle in meciul cu City.

9. #569 SP
    Ciudata situatie in Premier League. Cum Chelsea nu mai are sanse sa prinda loc de UCL, daca va castiga finala cu Bayern se va califica in UCL pentru sezonul viitor in locul echipei de pe locul 4 si echipa de pe 4 merge in Europa League.
    Nu mi se pare corect fata de echipa care termina pe 4. Puteau sa faca la fel ca in cazul lui Liverpool din 2005 si sa le dea un loc in plus.

Singurul lucru bun e ca o sa fie motivati jucatorii de la Newcastle in meciul cu City.
    Nu..Chelsea nu are cum sa ajunga in UCL sezonul viitor daca va castiga finala si nu se va clasa in primele 4...se punea problema in felul urmator..daca se clasa pe locul 4 si castiga finala ,in sezonul viitor juca direct in Grupe..fara sa mai dispute tur preliminar..

Iar daca ar fi fost cum ai fi zis tu, de ce ar mai fi fost motivati jucatorii lui Newcastle ?sa iasa pe locul 4 si sa mearga in Europa League in caz ca Chelsea ia UCL ?e ilogic..si locul 5 duce in EL

oricum din pacate Newcastle are sanse mici sa mearga in UCL ptr ca Tottenham e greu de crezut ca va mai pierde si in caz de egalitate sunt favorizati de golaveraj..

Newcastle are aceiasi sansa pe care a avut-o Blackburn in sezonul trecut in penultima etapa(parca?)...pana si Ferguson a zis ca data City bate in meci direct va castiga tot pana la final..

Oricum greu de crezut ca vor castiga UCL..sa vedem cum se prezinta astazi..

10. #570 SP
    Nu..Chelsea nu are cum sa ajunga in UCL sezonul viitor daca va castiga finala si nu se va clasa in primele 4...se punea problema in felul urmator..daca se clasa pe locul 4 si castiga finala ,in sezonul viitor juca direct in Grupe..fara sa mai dispute tur preliminar..
    Nu.

Chelsea winning the Champions League will be a disaster for us, says Newcastle manager Alan Pardew - Telegraph

With four games remaining, Newcastle are fourth in the table and although they arguably have the toughest run in of all the clubs chasing Champions League qualification, they are also in the best form with six successive wins.

However, should they finish fourth, a Chelsea win in the Champions League final against Bayern Munich would mean that would only bring a place in the Europa League.

“It would be a kick in the teeth for us,” said Pardew, the Newcastle manager. “We don’t want Chelsea to win the Champions League because we want that spot, along with Tottenham and Arsenal. It would be very harsh if we finished fourth and then missed out on the Champions League.”
    Iar daca ar fi fost cum ai fi zis tu, de ce ar mai fi fost motivati jucatorii lui Newcastle ?sa iasa pe locul 4 si sa mearga in Europa League in caz ca Chelsea ia UCL ?e ilogic..
    Vor fi motivati pentru ca Arsenal a facut 3-3 azi cu Norwich si vor vrea sa castige ultimele 2 meciuri pentru o sansa la locul 3 avand in vedere cum arata clasamentul acum:

3.Arsenal 37M 67 pct
    4.Tottenham 36M 65 pct
    5.Newcastle 36M 65 pct

11. #571 SP
    Ce finala slaba am avut astazi...o echipa mediocra si una si mai mediocra...presimt un scor de neprezentare ptr Bayern in finala UCL..

12. #572 SP
    Senior Member tray's Avatar
    bravo tata, numai la scor sa jucam de acum incolo

13. #573 SP
    Ce meci e Newcastle-City... Sunt la limita infarctului si inca mai e o repriza.
    L.E: Plan B: United 10 - 0 Swansea

14. #574 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Scor exact 0-1 gol,Dzeko
    Si in cazul in care se incing din nou spiritele, chiar daca este mai vechi,sa ne distram un pic cu acest video "why always me"?
    http://www.youtube.com/watch?v=50bBHPXSjJ4&feature=youtube_gdata_player
    LE E gata campionatul,nu cred ca cei de la QPR sunt in stare sa facă vreo surpriza
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

15. #575 SP
    Da...City a pierdut acasa doar 2 pct in 18 meciuri..are 52 pct din 54 posibile..nu se poate repeta sezonul trecut care a fost de departe cel mai slab din istoria Premier League..utd mi se pare ca a castigat 4 meciuri din 19 deplasari sau ceva de genul si totusi a luat titlul..

16. #576 SP
    Terry cred ca (iar) a intrat baut pe teren..sau nu s-a trezit din mahmureala de dupa sambata..

17. #577 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mi-e scarba de cum se c�ştiga meciurile �n Rom�nia! Cred ca o sa renunţ sa mai privesc acest campionat condus de...ştim cu toţii.

18. #578 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Mi-e scarba de cum se c�ştiga meciurile �n Rom�nia! Cred ca o sa renunţ sa mai privesc acest campionat condus de...ştim cu toţii.

oo..dar ai fost rezistent rau..

19. #579 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am asistat la o finala superba,nu �nţeleg cum de nu a ajuns Falcao la un club mai mare, la fel si fostul coleg de la Porto,Hulk.Imi pare rau ca nu am mai prins bilet.Felicit ambele echipe,un spectacol grandios!

Sent from my GT-I9000 using

20. #580 SP
    meanwhile
    Doi suporteri ai U Craiovei au intrat pe teren la meciul dintre Atletico si Athletic insa alti suporteri olteni au provocat probleme si mai mari in Centrul Vechi!

Daca in timpul meciului acestia au dat palme unor trecatori fara motiv si le-au luat berile, nebunia a inceput dupa meci! In acest momente, in Centrul Vechi fanii Craiovei se bat cu suporterii ai Stelei care apartin de Peluza Sud!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 360 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... LastLast