Suntem jos de tot... Din păcate avem vedete (nici alea, de fapt) când nouă ne trebuie goluri. N-avem echipă, n-avem valoare! Avem comentatori despre care aș comenta multe.
Suntem jos de tot... Din păcate avem vedete (nici alea, de fapt) când nouă ne trebuie goluri. N-avem echipă, n-avem valoare! Avem comentatori despre care aș comenta multe.
Am avut o faza din corner iar periculosul ăla de Alibec a încercat finish ca Ibrahimovic cu călcâiul)))))))))))))))))))))))))
Sent from Xbox Dashboard
Bai![]()
Am ramas fara cuvinte .... e foarte bine asa !!!
Campionat slab ... patronii cluburilor dupa ce ajung in UEFA iau banii si pleaca sau vand jucatorii cat de cat valorosi la echipe mai mari unde stau pe bancaiar dupa revin in Romania ca niste vedete
. Cand ai niste personaje ca si ''prodanca'' in fotbal la ce te astepti ?
Vorbeam cu un coleg la lucru inainte sa inceapa Europeanul si imi zicea ca o sa treaca Romania bla bla bla ..... eu I-am spus in felul urmator : maxim 2 glouri si 3 meciuri atatttttsi mi-a iesit !!!
^^ lol, si la mine la fel. Sunt mai bogat cu 200 lei, am pariat ca nu trecem de grupe cu un coleg
Pacat insa, vai ce nenorocire de echipa, asa ceva n-am vazut in viata mea, sa nu legi tu o pasa ma? Sa nu faci ABSOLUT nimic intr-un meci?
De antrenor ce rahat sa mai zicem? jesus christ....
Ahahahah, cum e asta ma):
Adi Despot, cate partide a rezistat reprezentativa Romaniei la Euro 2016?
HAHAHA buna asta Site-ul FRF, atacat de hackeri! Ce au putut să posteze*
Sau nu, deși nu stiu de ce îți răspund
http://www.101greatgoals.com/news/so...y-kits-tweets/
In other news:
Real Madrid confirm Morata purchase | MARCA English
Sper sa si ramana si sa nu fie vandut mai departe.
Bookmarks