Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 360 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast
Results 121 to 140 of 7199

Thread: Fotbal

1. #121 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Meciul oricum a fost praf,mi-e sila de meciurile astea Steaua-Dinamo.ma gandeam ca de data asta o sa fie altfel,dar tot acelasi tip de "bataie" in mocirla,numai faulturi,fotbal 0...jucatorii au avut 2 viteze incet si pe loc.
    Comentatorul un dobitoc imi venea sa il iau la pumni(sa nu zic altceva) ma innebunit cu "Derby de Romania".Si vad ca se tot abereaza ca a fost spectacol,tensiune,bla bla bla,pe mine ma lua somnul...zici ca aleraga prin nisip.

2. #122 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Tatarusanu e un portar mare. Fiecare portar are cateva momente de neinspiratie in cariera ( ieri van Der Sar a gafat icredibil, si nu-l mai da nimeni afara, chiar daca are 39 de ani !! ) .Dar asta este mentalitatea romanului : daca gresesti vei muri. Ar trebui sa le dam incredere jucatorilor ( in special celor tineri ) si antrenorilor care nu pot sa faca minuni in 3 etape.

3. #123 SP
    aa...am uitat de Banel care impreuna cu Bonfim au facut *****ul praf...cum ma sa dai din 10 metrii in halul ala?vorba comentatorului era sa-si rupa picorul...

4. #124 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    .La ce sa intamplat in meciu asta eu unu il dadeam afara pe Tartarusanu.
    Si pun pariu ca atunci cand a aparat penalty'ul cu Grasshopers, era cel mai bun portar din lume.

5. #125 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Oricum Dinamo a muncit ptr aceasta victorie pe care a meritat-o din plin. Cel mai mult ma bucur ptr Marius Niculae care a reusit sa marcheze primul sau gol intr-un derby ( trebuie apreciat f mult gestul pe care il face dupa ce da golul )

6. #126 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Si pun pariu ca atunci cand a aparat penalty'ul cu Grasshopers, era cel mai bun portar din lume.
    Lasa ca asa se zice de o gramada de timp.1 gresala nu te omoara,ai dreptate,dar Tartarusanu nu a gresit doar 1 data,are multe la activ.In fine m-am saturat sa ma uit la Steaua si la echipa nationala si sa fiu dezamagit mereu de petardele din Romania.

7. #127 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Daca esti suporter stelist adevarat esti alaturi de ei si la greu, nu numai la bine!

Inca odata pun pariu ca daca etapa viitoare (nu stiu cu cine joaca) vor castiga cu 3-0/4-0 o sa va aud: ''Steaua e cea mai puternica. Nu are cum sa piarda campionatu!''

Si acuma sincer. Daca castiga Steaua cu 3-2.... Mai veneai aici sa zici ca il dadeai afara pe Tatarusanu?

8. #128 SP
    Cfr a dat 3 goluri in prima repriza.ce poate fi mai frumos?

9. #129 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Mai frumos e ca Traore se iubeste cu bara aia

10. #130 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar
    Quote Originally Posted by catallynn26 View Post
    Oricum Dinamo a muncit ptr aceasta victorie pe care a meritat-o din plin. Cel mai mult ma bucur ptr Marius Niculae care a reusit sa marcheze primul sau gol intr-un derby ( trebuie apreciat f mult gestul pe care il face dupa ce da golul )
    nu stiu unde ai vazut tu ca a meritat dinamo victoria din plin 3 suturi pe poarta (dintre care 2 din penalty acordate gratuit de 2 jucatori stelisti care au dormit pe ei la fazele respective) te fac sa spui asta? asa ne place noua sa ne mandrim chiar si atunci cand nu trebuie
    - cfr`istii s-au batut singuri azi.. si daca ma gandesc bine la golul 3 al nemtilor, realizez ca toate 5 goliurile au cam fost date de romani.. dar deh, asta e viata.. deja ne`am obisnuit sa mearga totul prost la noi atunci cand vine vb de fotbal-si nu numai.
    -cat despre Steaua, sper sa isi revina mai repede.. si Manchester U. de asemenea (si ca tot a venit vb de diavolii rosii, se pare ca W. Rooney va parasi mai mult ca sigur Old Trafford in iarna asta - sad)

11. #131 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar
    sper ca in seara asta sa vina si prima vitorie a Stelei in grupe in editia actuala (sper sa curga jocul normal,fara faze controversate si FARA GHNIOANE/fiecare echipa sa dea ce poate).

HAI STEAUA!

PS: e prima oara cand imi doresc sa piarda Nesu un meci

12. #132 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    spurcat om imo cel mai urat caracter din fotbalul romanesc.

Rednic, chemat sa antreneze nationala! Azerii i-au marit salariul cu 50%! - www.sport.ro

13. #133 SP
    ce meci...au avut 1000 de ocazii in a 2-a repriza.mi-a placut mult Matei,a jucat senzational si nu e primul meci in care il vad ca joaca asa bine...daca va continua asa si i se vor da sanse o sa ajunga un fotbalist mare

14. #134 SP
    Senior Member tray's Avatar

Balaj a zis ca a procedat corect ca nu a dat fault.

Ce mi-a adus aminte de meciul asta.
    #!

---------- Post added 03-11-2010 at 11:45 PM ----------

Quote Originally Posted by tray View Post
    inzaghi still rulez si nu va fi egalat nicio data
    yep

15. #135 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sa mai radem putin
    • Dorinel Munteanu: "La pomul laudat nici mere nu face"
    • Cristi Chivu: "Echipa nationala are nevoie de suportul suporterilor echipei nationale"
    • Claudiu Raducanu : "La bulanu meu o sa dau si gol daca o sa ma convoaca"
    • Gabi Bostina: "Nu stiu cate goluri ar trebui sa marcam ca s-o eliminam pe Betis. Cat mai multe ar fi suficiente"
    • Adi Ilie: "Daca ar fi sa scoatem primele 30 de minute, cred ca am fi putut fi castigatori"
    • Giga Hagi: "Omul este o persoana umana"
    • Marius Maldarasanu: "Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv"
    • Gigi Becali: "M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facu oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat."
    • Gigi Becali: "Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu."
    • Cornel Dinu: "Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului."
    • Gica Hagi: "Copii, mergeti la scoala, ca si scoala e buna la ceva!" (in vizita la o scoala generala)
    • Marian Iancu: "Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pana si penicilina!"
    • Cornel Dinu: "Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar"
    • Cornel Dinu: "Gestul domnului Mihai Stoica a fost unul de premeditare intempestiva"
    • Cornel Dinu: "Muncitor Nicolita, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e santier"
    • Gigi Becali: "Da cine e dom'ne Nichita Stanescu asta? A adus mai multi bani decat mine in Romania?"
    • Gigi Becali: "Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par"
    • Gigi Becali: "Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau"
    • Gigi Becali: "Becalizarea Romaniei inseamna ca Romania este intr-un cancer moral si spiritual din care se va salva prin becalizare"
    • Gigi Becali: "Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde ma duceam"
    • Gigi Becali: "Sunt in silenzio stampa. Dar doar pentru ziaristi. Vorbesc numai cu televiziunile"
    • Dumitru Dragomir: "Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea"
    • Dumitru Dragomir: "Am ajuns la o varsta la care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cinstit"
    • Dumitru Dragomir: "Familia e sfanta, pe cand patria.... cum sa va spun, patria e sacra"
    • Gheorghe Stefan: "Am puterea sa recunosc ca nu sunt vinovat"
    • Gheorghe Stefan:"Eu prin presupuneri deduc"
    • Rica Raducanu: "La examen mi-a cazut Comuna din Paris , dar le-am spus sa-mi schimbe subiectul, ca nu prea le am cu geografia"
    • Adrian Mititelu:"Eugen Trica este un ***** de vaca uscat de vant"
    • Marin Condescu:"Cu privire la reaparitia blaturilor in campionatul nostru, nu mi-e frica, dar ma tem"
    • Gabi Stan: "Pase scurte si pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poarta"
    • Gigi Netoiu: "Puteau sa castige ambele echipe, dar important este ca noi am luat 6puncte"
    • Ionut Popa: "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu"
    • Gigi Becali: "Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem sa jucam si la 0-0"
    • Gigi Becali: "Am vorbit chiar zilele trecute cu mai multi parteneri de afaceri. Oameni seriosi, din lumea interlopa"
    • Gigi Becali: "Eu am inteles ca vorbim despre afaceristii adevarati. Acest Cocos este un papagal"

16. #136 SP
    Dumitru Dragomir: "Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea"
    asta zici ca e unu din bancurile alea cu prosti lol
    Gigi Becali: "Am vorbit chiar zilele trecute cu mai multi parteneri de afaceri. Oameni seriosi, din lumea interlopa"
    foarte tare ))

17. #137 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    sa mai radem putin
    • Dorinel Munteanu: "La pomul laudat nici mere nu face"
    • Cristi Chivu: "Echipa nationala are nevoie de suportul suporterilor echipei nationale"
    • Claudiu Raducanu : "La bulanu meu o sa dau si gol daca o sa ma convoaca"
    • Gabi Bostina: "Nu stiu cate goluri ar trebui sa marcam ca s-o eliminam pe Betis. Cat mai multe ar fi suficiente"
    • Adi Ilie: "Daca ar fi sa scoatem primele 30 de minute, cred ca am fi putut fi castigatori"
    • Giga Hagi: "Omul este o persoana umana"
    • Marius Maldarasanu: "Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv"
    • Gigi Becali: "M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facu oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat."
    • Gigi Becali: "Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu."
    • Cornel Dinu: "Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului."
    • Gica Hagi: "Copii, mergeti la scoala, ca si scoala e buna la ceva!" (in vizita la o scoala generala)
    • Marian Iancu: "Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pana si penicilina!"
    • Cornel Dinu: "Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar"
    • Cornel Dinu: "Gestul domnului Mihai Stoica a fost unul de premeditare intempestiva"
    • Cornel Dinu: "Muncitor Nicolita, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e santier"
    • Gigi Becali: "Da cine e dom'ne Nichita Stanescu asta? A adus mai multi bani decat mine in Romania?"
    • Gigi Becali: "Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par"
    • Gigi Becali: "Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau"
    • Gigi Becali: "Becalizarea Romaniei inseamna ca Romania este intr-un cancer moral si spiritual din care se va salva prin becalizare"
    • Gigi Becali: "Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde ma duceam"
    • Gigi Becali: "Sunt in silenzio stampa. Dar doar pentru ziaristi. Vorbesc numai cu televiziunile"
    • Dumitru Dragomir: "Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea"
    • Dumitru Dragomir: "Am ajuns la o varsta la care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cinstit"
    • Dumitru Dragomir: "Familia e sfanta, pe cand patria.... cum sa va spun, patria e sacra"
    • Gheorghe Stefan: "Am puterea sa recunosc ca nu sunt vinovat"
    • Gheorghe Stefan:"Eu prin presupuneri deduc"
    • Rica Raducanu: "La examen mi-a cazut Comuna din Paris , dar le-am spus sa-mi schimbe subiectul, ca nu prea le am cu geografia"
    • Adrian Mititelu:"Eugen Trica este un ***** de vaca uscat de vant"
    • Marin Condescu:"Cu privire la reaparitia blaturilor in campionatul nostru, nu mi-e frica, dar ma tem"
    • Gabi Stan: "Pase scurte si pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poarta"
    • Gigi Netoiu: "Puteau sa castige ambele echipe, dar important este ca noi am luat 6puncte"
    • Ionut Popa: "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu"
    • Gigi Becali: "Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem sa jucam si la 0-0"
    • Gigi Becali: "Am vorbit chiar zilele trecute cu mai multi parteneri de afaceri. Oameni seriosi, din lumea interlopa"
    • Gigi Becali: "Eu am inteles ca vorbim despre afaceristii adevarati. Acest Cocos este un papagal"
    You have just made my day

18. #138 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Un site unde am putea vedea Barca-Real?

19. #139 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Un site unde am putea vedea Barca-Real?
    SportWeed,Meciuri Live HD Urmareste Live|

20. #140 SP
    goooool Barca,inscrie Xavi...Barca-Real 1-0 ...fenomenal meciul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 360 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast