Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 360 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 106 ... LastLast
Results 101 to 120 of 7199

Thread: Fotbal

1. #101 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Ce atitudine sa ia? Nu-mi spune ca trebuia sa fie Ganea pe teren sa-l ia de gat pe arbitru
    Nu ma refeream la violenta, ci la reclamatii la FIFA.

2. #102 SP
    Member TheSpider's Avatar
    un offside,zece nu conteaza,tot furat se numeste

3. #103 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by catallynn26 View Post
    Nu ma refeream la violenta, ci la reclamatii la FIFA.
    Franta anul trecut a furat O CLAIFICARE a Irlandei.S-a sesizat cineva? Nu cred

4. #104 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Cu oameni ca Razvan, ne intrebam de ce am ajuns prostii Europei. Dupa Steaua-Napoli, a venit acest meci, care a concluzionat postura noastra in fata europenilor. In opinia ta Razvane ce trebuia sa ne faca sa ne fure ?
    LE : S-a facut un scandal imens, insa nu s-a luat nici o masura. Deci irlandezii au luat totusi atitudine

5. #105 SP
    a mai fost si in meciul u21 cand au dat gol englezii la o faza in care au facut fault in atac,deja a devenit o obisnuinta din pacate.
    catallynn: scandalul a fost facut mai mult de mass media

6. #106 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    E usor sa te legi de un offside cand nu joci nimic. Romania a jucat penibil azi. Aparare pe 2 randuri + mingi aruncate din propria jumatate catre atacanti. Pai la un moment dat Stancu respingea mingi de la marginea careului. 2 atacuri gandite a avut Romania si atunci au fost ocazii foarte mari incluzand bara lui Sapunaru. Acum erau conditile cele mai favorabile sa ne calificam cu o Franta slaba, in reconstructie si cu un adversar destul de accesibil fata de ceilalti din urna a 3-a, Bosnia. Dar asta e valoarea noastra in momentul de fata, asta e nivelul nostru, egali cu Belarus.

7. #107 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Nu se poate asa ceva !!!

Mi-e rusine ca sunt roman...
    L.E. - IMI ESTE FOARTE RUSINE CA SUNT ROMAN !!!

8. #108 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Iar iti este tie rusine ca esti roman ? Asta ai zis si la meciul Stelei. De ce ti-e rusine ? Ca arbitrul nu a vazut un offside ? Jalnic.
    Sunt curios daca erau alti comentatori, care nu puneau atat accent pe acea faza, ce mai spuneati...

9. #109 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Iar iti este tie rusine ca esti roman ? Asta ai zis si la meciul Stelei. De ce ti-e rusine ? Ca arbitrul nu a vazut un offside ? Jalnic.
    Sunt curios daca erau alti comentatori, care nu puneau atat accent pe acea faza, ce mai spuneati...
    Imi este rusine ca sunt roman , pentru ca traiesc intr-o tara de c***t , ca sunt(em) facut(i) tigan(i) de altii , ca sunt(em) marginalizat(i) de altii(straini) si multe altele .
    Omule deschide bine ochii , tu chiar nu vezi ce este in tara asta ??
    Tu nu vezi ca toti fac baza de noi ?

10. #110 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Uhm, probabil tu vorbesti din auzite. Te-a facut vreodata cineva tigan, cand tu nu esti ? Eu calatoresc mult, si niciodata nu am fost privit cu alti ochi pentru ca sunt roman (am fost prin New York, Toronto si Munchen recent). Te rog, daca vorbesti din ce auzi la televizor, mai bine nu mai zici nimic.

11. #111 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Uhm, probabil tu vorbesti din auzite. Te-a facut vreodata cineva tigan, cand tu nu esti ? Eu calatoresc mult, si niciodata nu am fost privit cu alti ochi pentru ca sunt roman (am fost prin New York, Toronto si Munchen recent). Te rog, daca vorbesti din ce auzi la televizor, mai bine nu mai zici nimic.
    Sa nu degeneram...daca ai fost acolo unde zici(tari civilizate)...du-te si in Italia unde avem reputatia -100,dar pentru astea avem un thread special .
    @moderator - sterge toate mesajele mele in afara de postul 107 ! Multumesc

12. #112 SP
    Member blondutzu's Avatar
    si iar scoatem arbitrajul in fata ca sa ascundem neputinta noastra.....over and over again.

13. #113 SP
    Senior Member tray's Avatar
    ce sa faci, de cand au furat calificarea la mondiale, o sa am boala toata viata pe Franta indiferent cu cine va juca si va fi arbitrata favorabil

14. #114 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu pot sa cred ca Dinamo-Steaua e pe Digisport ... e bataie de joc ...

15. #115 SP
    pai si-au dat astia seama ca la meciurile astea mai importante e audineta mare si nu mai baga pe antena de cat meciuri slabe...ai 2 variante:1.iti pui digi 2.te duci la terasa,bar etc.

16. #116 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu am ales deja varianta 2 . oricum, ar fi fost mult mai tare pe stadion, cu galeria

17. #117 SP
    nice

18. #118 SP
    incredibil si sa mai mergi la meciuri. pe mine m-a dat insa pe spate declaratia liderului dinamovistilor, Mihnea Ionescu: "A primit ce a meritat, daca este vorba de un suporter stelist� Imagini absolut SOCANTE! Un stelist a fost RUPT in bataie de mai multi dinamovisti! - www.sport.ro

19. #119 SP
    E plin de animale printre acesti asa zisi "suporteri" care tot ce fac e sa injure si sa se bata...pai numai sa te uiti 1-2 minute la comentariile de pe sport.ro-la toate articolele :"cine tine cu steaua sa ii f*** familia" si tot felul de chestii de genul.Astia nu sunt suporteri adevarati.
    ps: am facut aprovizionarea cu chipsuri,floricele,suc si alte chestii si ma pregatesc sa ma uit la meci,stand linistit pe canapea.nu sa ma duc pe stadion si cand ma intorc sa-mi numar dintii cu care am ramas

20. #120 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by YoSpider95 View Post
    E plin de animale printre acesti asa zisi "suporteri" care tot ce fac e sa injure si sa se bata...pai numai sa te uiti 1-2 minute la comentariile de pe sport.ro-la toate articolele :"cine tine cu steaua sa ii f*** familia" si tot felul de chestii de genul.Astia nu sunt suporteri adevarati.
    ps: am facut aprovizionarea cu chipsuri,floricele,suc si alte chestii si ma pregatesc sa ma uit la meci,stand linistit pe canapea.nu sa ma duc pe stadion si cand ma intorc sa-mi numar dintii cu care am ramas
    Ai perfecta dreptate.cat despre meci,NO COMMENT,Steaua=Zeii Prostiei.Un portar de Liga Sateasca,un mijlocas rebut,si restu de 8 jucatori degeaba pe teren.Are dreptate si ciobanu in felu lui,cand iti joaca toti ca niste carpe si tu le dai bani,cum sa nu comentezi.La ce sa intamplat in meciu asta eu unu il dadeam afara pe Tartarusanu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 360 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 106 ... LastLast