Cu oameni ca Razvan, ne intrebam de ce am ajuns prostii Europei. Dupa Steaua-Napoli, a venit acest meci, care a concluzionat postura noastra in fata europenilor. In opinia ta Razvane ce trebuia sa ne faca sa ne fure ?
LE : S-a facut un scandal imens, insa nu s-a luat nici o masura. Deci irlandezii au luat totusi atitudine
a mai fost si in meciul u21 cand au dat gol englezii la o faza in care au facut fault in atac,deja a devenit o obisnuinta din pacate.
catallynn: scandalul a fost facut mai mult de mass media
E usor sa te legi de un offside cand nu joci nimic. Romania a jucat penibil azi. Aparare pe 2 randuri + mingi aruncate din propria jumatate catre atacanti. Pai la un moment dat Stancu respingea mingi de la marginea careului. 2 atacuri gandite a avut Romania si atunci au fost ocazii foarte mari incluzand bara lui Sapunaru. Acum erau conditile cele mai favorabile sa ne calificam cu o Franta slaba, in reconstructie si cu un adversar destul de accesibil fata de ceilalti din urna a 3-a, Bosnia. Dar asta e valoarea noastra in momentul de fata, asta e nivelul nostru, egali cu Belarus.
Nu se poate asa ceva !!!
Mi-e rusine ca sunt roman...
L.E. - IMI ESTE FOARTE RUSINE CA SUNT ROMAN !!!
Iar iti este tie rusine ca esti roman ? Asta ai zis si la meciul Stelei. De ce ti-e rusine ? Ca arbitrul nu a vazut un offside ? Jalnic.
Sunt curios daca erau alti comentatori, care nu puneau atat accent pe acea faza, ce mai spuneati...
Imi este rusine ca sunt roman , pentru ca traiesc intr-o tara de c***t , ca sunt(em) facut(i) tigan(i) de altii , ca sunt(em) marginalizat(i) de altii(straini) si multe altele .
Omule deschide bine ochii , tu chiar nu vezi ce este in tara asta ??
Tu nu vezi ca toti fac baza de noi ?
Uhm, probabil tu vorbesti din auzite. Te-a facut vreodata cineva tigan, cand tu nu esti ? Eu calatoresc mult, si niciodata nu am fost privit cu alti ochi pentru ca sunt roman (am fost prin New York, Toronto si Munchen recent). Te rog, daca vorbesti din ce auzi la televizor, mai bine nu mai zici nimic.
ce sa faci, de cand au furat calificarea la mondiale, o sa am boala toata viata pe Franta indiferent cu cine va juca si va fi arbitrata favorabil
pai si-au dat astia seama ca la meciurile astea mai importante e audineta mare si nu mai baga pe antena de cat meciuri slabe...ai 2 variante:1.iti pui digi 2.te duci la terasa,bar etc.
incredibilsi sa mai mergi la meciuri. pe mine m-a dat insa pe spate declaratia liderului dinamovistilor, Mihnea Ionescu: "A primit ce a meritat, daca este vorba de un suporter stelist�
Imagini absolut SOCANTE! Un stelist a fost RUPT in bataie de mai multi dinamovisti! - www.sport.ro
E plin de animale printre acesti asa zisi "suporteri" care tot ce fac e sa injure si sa se bata...pai numai sa te uiti 1-2 minute la comentariile de pe sport.ro-la toate articolele :"cine tine cu steaua sa ii f*** familia" si tot felul de chestii de genul.Astia nu sunt suporteri adevarati.
ps: am facut aprovizionarea cu chipsuri,floricele,suc si alte chestii si ma pregatesc sa ma uit la meci,stand linistit pe canapea.nu sa ma duc pe stadion si cand ma intorc sa-mi numar dintii cu care am ramas![]()
Ai perfecta dreptate.cat despre meci,NO COMMENT,Steaua=Zeii Prostiei.Un portar de Liga Sateasca,un mijlocas rebut,si restu de 8 jucatori degeaba pe teren.Are dreptate si ciobanu in felu lui,cand iti joaca toti ca niste carpe si tu le dai bani,cum sa nu comentezi.La ce sa intamplat in meciu asta eu unu il dadeam afara pe Tartarusanu.
Bookmarks