M-am răzg�ndit. Mi-am luat un NS DISTRICT 2011 (m�ine le intră pe stoc).
Miercuri ajunge![]()
![]()
Ce nu-mi palce la el, greutatea: 525g
...O TONĂ!
Simt diferența de 200g ca și cum simt delay-ul de la controller-ul wireless.- dar mă obișnuiesc eu.
M-am răzg�ndit. Mi-am luat un NS DISTRICT 2011 (m�ine le intră pe stoc).
Miercuri ajunge![]()
![]()
Ce nu-mi palce la el, greutatea: 525g
...O TONĂ!
Simt diferența de 200g ca și cum simt delay-ul de la controller-ul wireless.- dar mă obișnuiesc eu.
Am vazut multe BMX-uri prin oras, unele care au pinionul foarte mare pe fata si cateva care aveau pinionul foarte mic, e vreo diferenta?
Cum adica pinion mare pe fata? Adica foaie...
Foaie mare - Pinion mic = dai greu la pedale=> viteza mare
Foaie mica - pinion mare = dai repede la pedale => viteza mica
![]()
Eu le stiu ca pinion. Cunosc vreo 4 care au BMX si toti au foaia mare (poza 1), am sarit si eu odata de pe o bordura si am instrambat cercu.....
Am mai vazut o gasca cu bike-uri si unul avea foaia foarte mica pe fata (poza 2).
Vreau sa imi cumpar si eu un BMX, si nu prea mai pricep.
Salut. Stie careva un magazin in cluj de unde pot lua niste frane pe disc hidraulice/mecanice doar avid bb7 la mana a doua? Prefer sa nu dau chiar 300-400ron pe bucata, ci sa iau ceva la mana da doua dar in stare foarte buna.
P.S. Urmeaza sa pun si eu niste poze cu ce imi pierd timpul pe dealuri.
�ncearcă la Umibike
...eu zic să-l suni (Mircea �l cheamă pe băiat) că poate nu-s toate puse pe site.
Am dat o tura prin tot clujul (cu exceptia magazinului nou deschis, mai jos de Iulius Mall - Bella Bike parca) si cele mai ieftine componente le-am gasit la Bikesport in Manastur.
Avid BB7 la Umi Bike era 205ron, la Maros e 230ron iar la Bikesport e 195ron. Doar ca recupereaza ei la manopera din bani, dar le montez si singur.
Culmea e ca 30% din pretul final e doar manopera.
Sa pun si eu niste imagini pe ce pedalez (Focus Highland Peak 2010 cu mici modificari facute in timp). Imi cer scuze pentru claritate:
![]()
Si ce am cumparat azi, pentru un mic upgrade:
- Butuc fata Novatech, 36h, pe 2 rulmenti
- Frana pe disc mecanica Avid BB7 + disc Avid G2 203 CS 203mm
Nu m-a dezamagit, inca. O am doar din septembrie anul trecut, si nu am avut timp sa o testez prea mult. Urmeaza in vara asta sa vad de ce e in stare.
Ce nu imi plac sunt butucii fata/spate. Nu au prindere de disc (sunt BlackComp) si am avut probleme cu fix clamp-ul de la ele. Mi s-a deschis de la vibratii si a sarit roata spate afara cand urcam pe un deal. Altceva ce nu imi place, e pedalierul prea jos pozitionat. Daca trec de pe bordura pe strada, pot lovi linistit cu el bordura si mi se pare prea joasa pozitionarea.
Ce imi place e schimbatorul spate, care isi face perfect datoria (Shimano Deore) si calitatea cadrului.
Bookmarks