Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 76

Thread: Fast / Junk Food

1. #41 SP
    Senior Member tray's Avatar
    La Haleala rulez.End of Story

2. #42 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Quote Originally Posted by cBs View Post
    KFC Rulzz - iTiwster este foarte foarte bun insa nu tine mult de foame...lol
    imposibil, are doar calori goale!!!

3. #43 SP
    Member PumaS's Avatar
    Pizza :

Daca e vorba de gasca mare PIZZA FLORINA (FAMILY 60cm/40cm) pentru 10 insi ajung 2 prefer (NAPOLI & TARANEASCA)
    Daca e vorba de bani multi pe o pizza normala JERRY's PIZZA
    Daca e de iesit : REGIE in Pub 21 (NUMAI CARDINALE)

KFC :

Crispy Strips + Sos Usturoi (Sincer doar asta mananc de cand s-a deschis KFC-ul in Romanica )

MC :

YUM YUM
    Big mc - SUPERB
    Chicken Premier - Foarte gustos
    Dublu Chesse - Doar cand a fost la oferta

BURGER KING :

Triple whopper : Doar o singura data am mancat nu stiu ce sa spun gusturile nu se discuta fiecare cu papilele lui gustative . Prea mult gust de gratar nu imi plac bucatile mari de legume si +++++ de asta E HUGE Triple WHOOPER prea multa carne . Cam tot ce e facut la Burger King seamana cu Big Tasty de la McDonald's (MA REFER LA GUST)

Si daca vreti sa mancai bun / mult si FUN : EXCALIBUR , LA Mama , Casa Nica

Cam atat despre mancare

PS : ESTE O PARERE PERSOANALA sper sa nu sara vre-unu in sus ca vai dc ai spus de Burger King sau de altele . FIECARE cu PLACEREA LUI

HE IS THE KING :
    Attached Images Attached Images 169060848_f73e2fa85e.jpg

4. #44 SP
    Member I-Ray's Avatar
    va place noul CBO de la MC ? YUK!

5. #45 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    whaaat? nimic de Dristor?! hai frate... au cea mai bune shaworma! Dristor ruls

6. #46 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    Subscriu.
    Mai ales maioneaza imbunatatita cu icrele mascului alpha saurmar. Yummy.

7. #47 SP
    ati mancat voi 2 de "La Haleala?"

8. #48 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    Eu eram ironic. Si era asta era evident.

Si da, am mancat de la "La Haleala".

9. #49 SP
    scuze, nu am fost atent. se mai intampla(spre ex ai scris de 2 ori era lol )

10. #50 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Aveti careva idee daca pizza de genul acesta: http://www.viewpoints.com/images/rev...08071_full.jpg , la cutie, se face si daca o bag la microunde?

11. #51 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Da, alea care le gasesti la cutie se fac si la microunde. Eu numai la microunde le faceam.

12. #52 SP
    Member zempty's Avatar
    Nr 1 Sandwich : BLT facut in casa
    Nr 1 Pizza : Diavola cu ulei picant
    Nr 1 Burger : Double Whooper + jalapenous + bacon + cheese
    Nr 1 Menu : ala de la Mc. cu 10 lei Big Mac era vara asta parca

13. #53 SP
    Member TheSpider's Avatar
    e la Auchan Titan(Bucuresti) un fastfood numit Dinner Food,au una dintre cele mai bune shaworma acolo,daca nu cea mai buna...iti pune un sos de curry care face toata shaworma lol

14. #54 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Cine sta in Arad cu siguranta stie de Big Belly..in zona Uta.Mancarea este chiar buna,intelegi ce iti da in farfurie sau ce iti baga in chifta, servirea se face cam in 5 minute si este excelenta.Pe scurt, este un fast food extrem de diversificat.De fiecare data cand merg acolo nu ma pot hotari ce sa cumpar.
    Recomandari:Kebap,Shaorma,Piept de pui crocant cu sos iute,pizza, pulpe pui-recomand cam tot ce este in meniu deoarece este mult mai bine decat la McDonalds unde iti baga in chifla toate cele (maruntite si pasate ca la bebelusi) de nu mai intelegi nimic.
    In rest, mai recomand toate restaurantele din Atrium Center Mall unde mancarea este de asemenea foarte buna, dar servirea este cam enervanta.Ma refer la faptul ca tu platesti si ei iti dau un bon cu care vii mai tarziu (dupa vreo 20 minute bune) sa iti ridici comanda.Destul de enervant, totusi cand omul este flamand!

15. #55 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Asta cu recomandarea unui intreg etaj de restaurante n-am mai auzit-o

16. #56 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Asta cu recomandarea unui intreg etaj de restaurante n-am mai auzit-o
    Am dat cam toate restaurantele din Arad la care merita sa mergilol.In rest, KFC,McDonalds si restul nu sunt chiar atat de bune.

17. #57 SP
    Member donatelo's Avatar
    Dopopoco daca a auzit cineva de ei.
    Au cea mai buna pizza din Brasov.(promotie Pizza Party + CoCa-Cola 2L=45 lei)

18. #58 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by donatelo View Post
    Dopopoco daca a auzit cineva de ei.
    Au cea mai buna pizza din Brasov.(promotie Pizza Party + CoCa-Cola 2L=45 lei)
    Fi serios mai, nu au cea mai buna pizza, poate cea mai convenabila ca pret. Nici nu se compara la gust cu Blue Viking sau Hot.

19. #59 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    Am dat cam toate restaurantele din Arad la care merita sa mergilol.In rest, KFC,McDonalds si restul nu sunt chiar atat de bune.
    Astea nu sunt restaurante

20. #60 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...I hate the new McDonald's menu!
    Dacă eu am chef să măn�nc un hamburger C�T CAPU MEU DE MARE', nu pot

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast