Zicea Pizzica el se va ocupa de Lansari la APA !
![]()
Daca terenul nu este prevazut corespunzator cu plasa de 15 metri deasupra terenului, eu ce sa le facLacul e destul de departe, sper sa reusesc 1-2 transformari
Ps: Terenurile sunt foarte misto si se ajunge destul de usor de oriunde ai veni.
Incercati sa veniti maine pe la 17.30, cel tarziu, pentru ca la 18.00 sa fim toti acolo. Va reamintesc ca am inchiriat terenul pentru 2 ore intre 18.00 - 20.00![]()
Offtopic: Vrea cineva o figurina afro sackboy la 30 RON? Daca tot ne intalnim mai multi poate o vrea cineva...Am una in plus si e si sigilata, so....
Am vazut ca sunt pe lista, cu semnul intrebarii, nu, nu vin, locatia e destul de departe de mine (stau in Dr. Taberei). As fi venit, insa inainte am ceva treaba destul de aproape de ora 18 si imi e imposibil sa ajung atunci.
De la statia de metrou titan , o iei spre lac pe linia de tramvai , si inainte sa treci lacul faci stanga pe strada ... si ajungi la terenuri ..
pictures for galati & falticeni. sper sa fiti in forma saptamana viitoare. ptr ca o facem lata iara. cel putin asa sper...
Am pus o hartă c�teva pagini mai �n urmă, e destul de simplu de ajuns.
E NOUA DIMINEATA !!! CHILLATI VRUT TEREN AFARA , MERGEM AFARA ... Graft , vii sa hang out da ??
Bookmarks