Huh ?![]()
La mine e cu semnul intrebarii pentru ora 17:00. La 16:30 termin treaba si nu stiu daca am timp sa trec pe acasa sa ma schimb si sa ajung si la teren.
Ala de la terenuri este 'dus' bine !
Putem pana in ora 5 doar sau de la 9 la 11 seara !
Presupun ca si la alte terenuri este cam la fel !
Cum v-ar conveni ?
Pentru mine e bine oricum, sunt haiduc. Numai sa va hotarati si sa cadem de acord asupra unei ore sa putem inchiria. Nu stiu cum o sa mai putem face asta dar speranta moare ultima.
O muri speranta ultima, dar eu trebuie sa ii dau un raspuns omului pana in ora 24:00 AZI ! Plus ca trebuie sa ma trezesc maine la pe la 7:30, ca trebuie sa ii dau avansul pana in 9 ! Cate nu fac eu pentru voi...!
Mie mi-ar conveni si 15:00-17:00 si 21:00-23:00 , dar poate mai sunt si alte terenuri care sunt disponibile la ora 6 a noastra ... Fiecare trebuie sa stie un teren .. nu ??
Zi Laurentiu, cum ai vrea? Pentru mine e ok oricum, oriunde, la orice ora. Restul? Postati, va rog, hai sa gasim o solutie pentru maine.
---------- Post added 05-06-2010 at 12:15 AM ----------
Pana la urma cum ramane? Sa stim si noi ce facem....vad ca nu mai posteaza nimeni...
Sorry dabea acum am ajuns acasa. Pentru mine este ok si de la 9 la 11 si invers. Deci pe mine contati oricum.
Din pacate nu pot decat de la 21:00 la 23:00. Imi pare rau, dar imi este imposibil sa ajung mai devreme de 16:30. Daca veti juca de la 21:00 ajung si eu, daca nu este mereu si saptamana viitoare.![]()
Eu zic ca de la 3 la 5 ar fi mai bine, poate unii vor sa faca altceva seara, dar eu pot oricand, deci nu e problema.
Bookmarks