Mama, doar 2 echipe. Cine draq sta sa alerge doua ore, nu stiu...
operatiunea de ieri a fost una de succes. iesim si duminica viitoare la fotbal. locatia si ora exacta urmeaza sa se stabileasca.
pana acum
1. Spike
2. Spike + 1
3. DonBassil
4. DonBassil + 1
5. Tonynho
6. Tonynho + 1
rog sa se adauge pe lista doar cei care sunt 100% siguri ca vor veni.
1. Spike
2. Spike + 1
3. DonBassil
4. DonBassil + 1
5. Tonynho
6. Tonynho + 1
7. TheSpider
8. TheSpider + 1
Eu nu pot garanta 100% . Depinde foarte mult de locatie si ora.
si pe mine m-ar interesa pretul. daca ar fi cam ca ala de saptamana trecuta, sau apropiat ar fi perfect.![]()
eu oricum nu pot decat in prima parte a zilei. mai e valabil voucher-ul de data trecuta si acum. dar nu il mai cumpar eu in avans. sa se ocupe si altcineva de organizare.
Kiselef, 1 Mai: Fotbal cu baietii, la pret mic - inchiriere teren!Doar 49 de lei, in loc de 100 de lei pentru inchiriere o ora teren fotbal, la Scoala de Fotbal Sportteam!
Tonynho va organiza fotbalul pentru weekendul asta. Vom merge pe un sintetic din zona Morarilor duminica intre 11:00 si 13:00. Va rog sa va anuntati participarea numai daca sunteti 100% convinsi ca puteti ajunge.
1. Spike
2. Spike + 1
3. DonBassil
4. DonBassil + 1
5. Tonynho
6. Tonynho + 1
TheSpider sa nu crezi ca am ceva personal cu tine fiindca te-am scos de pe lista. Am facut-o pentru ca ai zis ca tu poti veni duminica doar dupa 12:00. Te rog sa te pui pe lista dupa ce vezi ora la care s-a rezervat terenul si esti ferm convins ca ne poti onora cu prezenta. S-a mai intamplat o data sa ne anuntam vreo 15 si in final sa ajunge la teren doar 10, ceea ce in opinia mea mi se pare o mare nesimtire. Mai ales ca nu avem locuri limitate astfel incat sa ii fie frica cuiva ca va ramane pe afara.
nici o problema, chiar nu pot veni atunci. cand m-am trecut pe lista n-am crezut ca o sa mergeti chiar asa devreme.
Am Facut rezervarea , Terenul sintetic din parcul Morarilor soseaua Pantelimon , Vreau sa va hotarati asupra orei si sa postati pana in ora 22:00 asta seara , ca sa confirm ora rezervari pentru dumunica , deci de la 14:00 la 16:00 , sau putem lua de la 15:00 la 17:00 , btw pretul per ora este de 75 de lei , l-am rezervat pentru 2 ore .
pentru mine nu e o problema.
Hai Paianjene acum nu mai ai nici o scuza sa iti tesi panza pana la terenul de fotbal![]()
Daca mai e cineva care prefera de la 15-17 sa anunte pana maine la ora 13:00 , in mare vom juca de la 15 parerea mea sa poata veni si Tray...si gvingi daca il ajuta mai mult ora asta....si hai sa facem 1 tabel cu cati ne-am strans pana acum ca sa vedem cati suntem .
mda, a intervenit ceva si prietenul nu mai poate veni si nici eu nu stiu sigur daca pot... o sa va spun maine daca vin.
Ar trebui sa facem o lista sa vedem cati suntem (sub 10 nici nu cred ca merita, pierdem timpul degeaba). Deci cine merge 100%?
1.tray (de la 15-17)
Bookmarks